Pluspunten

Door eerst het boek uit de bieb te lenen, ben ik zo enthousiast geworden dat ik gelijk aan het timmeren ben geslagen. Mix kon ik in het tuincentrum halen, boek en zaden in de webshop. Ik ben weg van de MM app.

Pluspunten

Makkelijk, duidelijk, leuk, aantrekkelijk, snel met beantwoorden van mails.Goede informatie via filmpjes e.d. Snelle levering van bestellingen.

Pluspunten

Snelle levering van de zaadjes en het boek. Boek en zaadjes zelf zijn van hoge kwaliteit. Eerste plantjes komen momenteel al naar boven!

Pluspunten

Snel en geven je ontzettend veel advies over het opzetten van een moestuin. Gewoon zin om te beginnen

Pluspunten

alles lekker snel geleverd en is zo leuk om mee te werken - de eerste plantjes staan al te groeien.

geen verbeterpunten te bedenken

Pluspunten

Bezorging zoals gevraagd, op de goede datum, rond de goede tijd en tot bijna bij de plek waar de bakken gaan staan. Prima dus

Pluspunten

supersnelle levering van de bestelde producten. super ondersteuning dmv website en app. zeer enthousiasmerend.

Pluspunten

Leuk, makkelijk. Aan de hand genomen door de app.

Pluspunten

Jelle's enthousiasme werkt aanstekelijk. Zijn uitleg is duidelijk, voor jong en oud. ( ik ben 75 jaar) Dank aan het hele team.

Pluspunten

Pluspunten

Lekker Jip en Janneke taal, voor iedereen te snappen

Pluspunten

Toegankelijk , duidelijke informatie, enthousiast, servicegericht en een mooi product

Gewoon doorgaan op de ingeslagen weg. Bewaak bij groei het karakter van de kleinschaligheid

Pluspunten

Veel informatie,en snelle levering

Niet van toepassing

Pluspunten

Snelle levering. Zeer goede website.

Pluspunten

Bestelling webshop werd snel en goed geleverd. Het boek ziet er prachtig uit en bevat veel informatie. Zaaikalender is mooi overzichtelijk en een handig hulpmiddel.

geen

Pluspunten

Er was iets mis gegaan bij de bestelling met het invoer van mijn adres. MM team hing de volgende dag al aan de lijn om het te veranderen zodat mijn bestelling alsnog op tijd geleverd kon worden! De meneer aan de telefoon was uiterst vriendelijk en spontaan. Ik werd er vrolijk van!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige afhandeling van bestelling ook wanneer bijna alles mis gaat. mooi opgelost tenminste als de bestelling as vrijdag de 18e echt wordt geleverd.

nodig de chauffeurs zelf uit die jullie transport doen en praat met hun niet hun werkgever of leiding gevende . Dit geeft veel meer begrip voor jullie als klant maar ook voor mij als klant. Vraag maar eens hoe ze het zelf zouden vinden als ze 2 weken op hun oh zo kostbare bestelling moeten wachten??? Vaak krijg je met dialoog juist met de uitvoerende verrassende problemen maar ook oplossingen.

Pluspunten

Het concept is simpel en makkelijk!

De websiteis lastig zoeken naar informatie en som onduidelijke verwijzingen

Pluspunten

na tel. contact was alles snel opgelost en kwam de bestelling netjes op tijd en snel op mijn huisadres aan. waarvoor dank.

track en trace mail werd niet doorgezet.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel