Pluspunten

Duidelijke communicatie Snelle levering Fantastische app die je moestuinavontuur ondersteunt

Pluspunten

De vermiculiet doet precies wat beloofd was. Levering ook heel snel. Ik ben tevreden.

Pluspunten

Duurzaam, biologisch, kennis, hartelijkheid, De zaden het weekend geplaatst! Vergt wel een uitgebreide planning om alles zo neer te zetten dat het klopt. Moet natuurlijk nog gaan ervaren of het kiemt en groeien gaat maar heb daar wel het vertrouwen in! Wordt er blij van en het staat zo mooi in de tuin!

Pluspunten

Heldere en duidelijke communicatie. Ik had een vraag over mijn bestelling en daar werd snel op gereageerd. Keurige aflevering van de producten. Makkelijk in elkaar te zetten moesbak met een goede instructie. Goed bedrijf!

Ik heb op dit moment geen verbeterpunten of tips.

Pluspunten

Informeel contact, helder duidelijk en puur!

ik kreeg een mail op 1 april dat de materialen waren verstuurd terwijl ik ze al een paar dagen binnen had ;-) Netjes op tijd binnen 2 werkdagen

Pluspunten

Snelle levering, leuke app, verder nog weinig ervaring maar alles lijkt zeer positief

Pluspunten

Goede inspirerende website, duidelijke punten en een leuk boek

ik mis een shirtless foto van een tuinierende Jelle in het boek!

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke handleiding

Pluspunten

Goede begeleiding en duidelijke uitleg over de geleverde producten

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, alles heel erg duidelijk.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, goede materialen, makkelijk te bestellen.

In sommige zakken MM-mix zat schimmel?

Pluspunten

snel antwoord op vraag per mail

track en trace code niet ontvangen maar per mail is uitgelegd hoe dit kwam.

Pluspunten

De bestelling keurig geleverd en door het boek nog enthousiaster. De bak staat, de MM mix en de eerste zaadjes zitten erin!

Pluspunten

Duidelijke info

Pluspunten

mooi concept, fris gepresenteerd, snelle levering van de bestelde producten. Jelle schrijft leuk en duidelijk

Pluspunten

makkelijke manier van moestuinen, duidelijk uitgelegd

op de website zou het makkelijk zijn om per gewas te kunnen zoeken.

Pluspunten

De inhoud van de doosjes was duidelijk en het pakketje kwam verzorgd en snel aan.

Het mooist zou zijn, wanneer je zelf een samenstelling zou kunnen maken van de zakjes. Bijvoorbeeld: 2x spinazie, 2x tomaat en 1x courgette.

Pluspunten

Snelle levering, duurzaam, eerlijk, goed product. De begeleiding en ondersteuning via website, boeken en de app, maken moestuinieren tot een feest!

Pluspunten

Een hele duidelijke website, jammer dat nog niet alle links goed werken, maar dat schijnt te liggen aan het feit dat ze een nieuwe site hebben. Met de website kun je al een goede start maken, maar met het boek erbij krijg je net wat meer informatie om het nog interessanter te maken. Ik ben pas net begonnen en nu maar wachten op de eerste plantjes!

Pluspunten

Keurige en snelle bezorging. Het is echt een aanrader om met makkelijkemoestuin.nl je groenten te gaan kweken. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd dmv. een app. Erg leuk om een te proberen:-)

Pluspunten

Persoonlijk, snelle levering, goede producten

Geen.

Pluspunten

Snelle levering,

Het raster is met de bijgeleverde verbindingen nier te monteren

Pluspunten

Snel en goed. Waarschijnlijk ook makkelijk en lekker, maar nog niet echt gestart ;-) Werkt wel verslavend...

De Streekweg 24

9956 PS Den andel