Pluspunten

Werkt duidelijk en efficiënt. Bij mij was het ' vandaag besteld morgen in huis'!

Pluspunten

Duidelijke website, met producten die handig en toepasbaar zijn. Levering was in twee dagen en zoals verwacht.

Pluspunten

perfecte levering. keurig op tijd en de artikelen zijn compleet inclusief een duidelijke handleiding. de bak is nu in elkaar gezet en we kunnen dus aan de "bak". ook het boek van Jelle en de zojuist verschenen app zijn zeer nuttig. nu lekker beperkt tuinen!

Pluspunten

Super leuk bedrijf! Razend snel razend enthousiast en totaal klant gericht. P s. En wij zijn gek op de MM geworden.

Uhhhh...so far...geen...!

Pluspunten

Super makkelijk in gebruik, correct en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Enthousiaste en informatieve nieuwsbrieven. Systeem met kleurtjes, zodat het duidelijk is wat je wel of niet na elkaar kunt zaaien.

De levering in kleinere hoeveelheden. Aarde, compost etc. Een pallet is wel veel. De bakken zijn prima, maar wel kostbaar.

Pluspunten

Zeer inspirerend voor beginnende moestuiniers ook door de emails met de korte filmpjes.

Misschien een nog iets uitgebreidere zaaikalender. Geloof dat sommige planten er niet op staan.

Pluspunten

Ik heb de makkelijke mix aarde aangeschaft en mijn plantjes doen het er supergoed op. Snelle levering overigens en boek heel duidelijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes verpakt

1 dag later dan verwacht, want 'smorgens om 9.30 betaald.

Pluspunten

Er ontbrak iets in de bestelling, wat na een e-mail direct in orde is gemaakt. Super service

Pluspunten

Leuke site, mooie bakken (wel prijzig door de bezorgkosten) maar kwalitatief erg goed en makkelijk in elkaar te zetten.

Pluspunten

Vlotte levering.

Deze keer geen verzendingskosten owv het boek. Maar het bestellen van een MM met verzendingskosten naar België is spijtig genoeg duur .. :(

Pluspunten

Super goed / snel en verzorgd afgeleverd. De mail die ik ontvang van Jelle is leuk en humoristisch geschreven. Wordt je echt vrolijk van.

Kan ik er 1 bedenken??? NEE

Pluspunten

super snelle levering, handige en makkelijke info op de doosjes met zaadjes.

Pluspunten

vlugge afhandeling

Pluspunten

Goede, snelle levering. Makkelijk om te betalen en goede service

De verzendlink van PostNL wordt niet altijd goed weergegeven, pas na contact via e-mail kon ik pas de bestelstatus achterhalen. Misschien meer betaalmogelijkheden, creditcard.

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte afhandeling van de bestelling. Leuke, goede, stijlvolle en informatieve vormgeving van de zaadzakjes. Dankzij de app heb ik afgelopen week al meer en gestructureerder verschillende groentes gezaaid dan al de jaren hiervoor :)) Ik ben erg benieuwd of het gaat lukken dit jaar!

Ik heb zelf platenlabels gemaakt in de kleur van de zaadzakjes, met de naam van de groente, het icoontje en aantal per vak, mogelijk een uitbreiding van jullie assortiment. In de app kan ik niet 2 dezelfde lage groentes achter elkaar zetten, mogelijk kunnen die er toch bijgezet worden, maar met een waarschuwing, idem voor de middelste hoogte, dat die ook bij het achterste vak erbij staan met een waarschuwing in de trant van: weet je het zeker, het vak ervoor moet ook laag zijn... En ik hoop natuurlijk dat jullie zaadkeuze nog meer uitbreidt en in de app komen. Hartelijke groet, Justine Bots

Pluspunten

Levering bestelling volgens opgave op website. Goed verpakt en bestelling in goede orde ontvangen. (ondanks het ontbreken van de track-en-trace code)

Pluspunten

hele mooie overzichtelijke website. Goede snelle service.

producten zijn wel aan de dure kant.

Pluspunten

snelle levering goede website mooi concept

Pluspunten

Duidelijke en enthousiasmerende website, goede service, snelle bezorging!

Geen, top zo!

Pluspunten

- Duidelijke website, daardoor uitnodigend en uitdagend - Goede materialen - Snelle levering

- Per 20 labels één markeerstift: bij 4 zakjes heb je dan 4 stiften. Is toch echt een beetje overdreven en ook onnodig.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel