Pluspunten

Positieve en leuke community!

Pluspunten

Er zijn alleen positieve punten te vermelden!!! De mailtjes zijn heel goed, met alle tips die je krijgt, de app werkt super! En de bestelling kwam zeer snel aan

Niets

Pluspunten

Goede serves

Nvt

Pluspunten

Heldere, optimistische communicatie, ook als er iets niet goed is gegaan. Past goed bij de sfeer, diensten en producten van het bedrijf.

Pluspunten

Levering heel goed verlopen, de chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam. We moeten het pallet nog uitpakken en het product uitproberen.

Pluspunten

Leuk bedrijf, goede service

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

supersnelle,correcte levering

Pluspunten

De informatieverstrekking is echt helemaal top! Sluit perfect aan bij de behoeften. Product nu een week in huis, in elkaar zetten van de bak was eenvoudig, een leuke klus. Eerste zaadjes gepland en nu dus maar wachten op resultaat! Ben benieuwd....

Geen.

Pluspunten

Heerlijke persoonlijke benadering

Pluspunten

Alles wat je nodig hebt voor je eigen makkelijke moestuin. Niet alleen de zaden, MM mix, maar vooral ook hulp en tips op het juiste moment.

Pluspunten

Goede service snelle reactie en vriendelijk antwoord terug Super

Pluspunten

Telefonisch contact over de bestelling, helemaal goed. De zakjes zien er keurig verzorgd uit. Nu nog uitproberen!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke en persoonlijke benadering. Het lijkt alsof MM tot mijn vriendenkring behoort. Ik heb het grote zadenpakket besteld en dit werd, door een, in mijn ogen, klein probleempje in twee keren uitgeleverd. Ik kreeg een persoonlijke mail waarin e.e.a. werd uitgelegd met excuses voor het ongemak. Wat een kanjers.

Tot nu toe nog geen kunnen vinden.

Pluspunten

een klein leveringsprobleem werd zo snel opgelost dat het eigenlijk helemaal geen probleem was. Klantvriendelijk en uitstekende service. De Makkelijke Moestuinbak staat inmiddels in de tuin te pronken en Jelle's Tuinschrift is een groot succes; aanspekende vormgeving, prettig geschreven en echt typisch Makkelijke Moestuin.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Ga snel aan de slag!

Pluspunten

inspirerend. duidelijke website en snelle levering

Pluspunten

ik heb het boek van Jelle aangeschaft en ik ben er erg blij. Ik ben het aan het lezen en het is duidelijk leesbaar en goed te begrijpen. Samen met de filmpjes zal hetr wel lukken om een moestuintje op mijn balkon te beginnen.

Pluspunten

Leuke persoonlijke benadering, snel geleverd en een prachtig concept. We zijn erg blij dat we nog een houten kistje konden kopen, de zaden voor dit seizoen zijn daarmee mooi geordend!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke spullen en snel geleverd

Pluspunten

gezellige sfeer, goede service, heldere communicatie, goede producten, mooie duidelijke website

kan niets bedenken

Pluspunten

Duidelijk, leuk concept, mooie vormgeving, makkelijk

Linkjes op de website die niet werken.

Pluspunten

- duidelijke omschrijving van de producten, je weet wat je koopt - plantenfamilies zijn per kleur aangegeven op de verpakking, zo weet je wat je niet na elkaar moet zaaien - alle info die je nodig hebt voor de makkelijke moestuin staat op de verpakking - de zaden zijn samen te gebruiken met de app. Helemaal mooi!

- er is geen mogelijkheid om zaden per soort te kopen

De Streekweg 24

9956 PS Den andel