Pluspunten

Persoonlijke benadering, humor, snelle levering van materialen, duidelijke instructies, visueel eenvoudig en overzichtelijk (prettig voor kinderen), regelmatig informatie, innovatief.

Geen!

Pluspunten

Keurige afhandeling van de bestellingen. Mooie duidelijke instructies!!

Heb ik nog niet gevonden. Alle lof!!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Ik heb de zaden besteld, nadat ik vorig jaar al het boek (en het tuinschrift voor kinderen) in huis had gehaald. Bestellingen werden steeds goed afgeleverd! Ik kijk uit naar de app, dat lijkt me geweldig!

Pluspunten

Interessante en enthousiaste website en leuk concept. De moestuin is al in elkaar getimmerd. Zaadjes in huis, nog boek lezen en even wachten op beter weer een dan zaaien maar! Ik kijk er naar uit.

Pluspunten

persoonlijke benadering is leuk snelle levering, netjes verpakt

Pluspunten

- eerlijk - duidelijke uitleg - meedenkend - creatief

Pluspunten

Bestelling was erg snel binnen! Zag er ook netjes uit. Nu maar wachten op mooi weer.

Pluspunten

toegankelijk, begrijpelijk, aanstekelijk

Pluspunten

Snelle levering. Leuke site

Pluspunten

kan geen negative bedenken

Pluspunten

Snelle levering en hele goede producten. Ben al jaren klant en fan.

Pluspunten

heel leuk hoe we steeds berichten krijgen van Jelle

geen

Pluspunten

Snel, helder & plezierig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Moestuinbakken + klimrekken + zaden besteld. Bestelproces verliep prima. Kwaliteit is goed. Er is duidelijk nagedacht over de constructie. Wat en hoe je moet zaaien staat ook duidelijk uitgelegd op de verpakking van de zaden. We zijn erg benieuwd naar de oogst dit jaar! Vooral onze kinderen :) hebben er zin in.

Communicatie maar dat heb ik al teruggekoppeld naar makkelijkemoestuin.nl. Komt er in het kort op neer dat ik niet had verwacht dat het pakket in 2 delen werd verzonden. Ik had immers 1 bestelling geplaatst. Verder was er vertraging in de toezending van de zaden. Kan gebeuren. Maar gooi er dan een berichtje uit.

Pluspunten

Heel tevreden, al enige jaren klant. Vanaf het begin heel klantvriendelijk, maar toch ook volop in ontwikkeling (gelet op aanbod/site etc.). Hele dikke pluim!!

Pluspunten

Snel geleverd. Mooie spullen

De kist lakken. Voelt nu niet fijn aan.

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit fijne produkten

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorlichting bij vragen, fijne site en facebook groep, bij foutje bestelling wordt het netjes opgelost via mail en telefoon!

Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Leuk, enthousiast, vriendelijk team, goede website. Ze weten hun eigen enthousiasme voor moestuinieren goed over te brengen.

Het zou fijn zijn als je bij je bestelling een dagdeel voor levering kunt aangeven, of dat je ruimer van tevoren weet binnen welk tijdsblok de bestelling geleverd wordt (van toepassing op de palletbestelling).

De Streekweg 24

9956 PS Den andel