Pluspunten

Gestructureerd, duidelijk, gebruiksvriendelijk, klantvriendelijk, stipt.

Pluspunten

Aansprekend product, duidelijke en informatieve website, bestelling bij levering goed verpakt. Bestelde bakken waren met duidelijke handleiding goed in elkaar te zetten.

Misschien dezelfde bakken ook aanbieden in andere (Europese) houtsoorten die nog langer meegaan?

Pluspunten

Zelfs nu met de kerstdrukte een goede, snelle levering. Maandag 21e besteld, vanochtend de 23e pakketje bezorgd, top! Snelle reacties op email.

Ik vind persoonlijk de track&trace van gls nooit zo prettig, maar daar kan Makkelijke Moestuin weinig aan doen ben ik bang. Jammer dat een product, zoals het kistje, niet los of bijvoorbeeld alleen in combi met zaden/labels te bestellen is. Want het boek heb ik natuurlijk al in huis. Ik begrijp wel het aanbieden van alleen het hele pakket als startpakket hoor, maar zo'n los kistje bij een andere bestelling zou wel leuk zijn. Dus misschien een mogeijkheid voor de toekomst?

Pluspunten

Snelle levering , keurige en duidelijke website!

Pluspunten

Goed en overzichtelijk , goede info.

Pluspunten

Snelle levering, leuke producten. Wel duur maar het geld wel waard.

Pluspunten

levert snel en goede artikelen goede website waardoor bestellen makkelijk is goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

Vriendelijke afhandeling en correcte levering!

Pluspunten

Snel en compleet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Informatief, interressant en goed opgezet

Losse zakken mm mix via internet verkopen?! En de makkelijke moestuin app! Maar daar word aan gewerkt!!!

Pluspunten

alles ging lekker vlot en de spullen zijn naar verwachting

Pluspunten

Service was prima, aflevering op tijd, prijs ook prima. Dit was de eerste keer dat we iets via dit bedrijf bestelden, maar de ervaring was positief.

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijke mails, alles heel duidelijk beschreven!

De levering duurde wel lang, vrijdag middag besteld dinsdag in huis...

Pluspunten

Klantvriendelijk !

Pluspunten

Duidelijke en complete informatie. Makkelijk voor de beginner.

Dure producten.

Pluspunten

Vooralsnog alleen het boek gelezen, dit vind ik uitstekend en het is voor mij de aanzet om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het aanleggen van makkelijke moestuinbakken. Zodra de bakken gereed zal ik wellicht gebruik maken van de mogelijkheid om verder spullen aan te schaffen om in 2016 te starten met zaaien en oogsten.

Ik mis in het boek informatie over het kweken van diverse soorten groenten, zoals koolsoorten, prei, etc.

Pluspunten

Toegankelijk, duidelijk in uitleg en instructie, leuke website

op dit moment gaat het allemaal goed volgens mij

Pluspunten

Hele snelle levering, duidelijke communicatie over de levering, gemakkelijk te bestellen.

De kist waar de zaden en ander materiaal in gaan, is geen stevige kwaliteit. Als hij mee naar buiten gaat is hij denk ik snel kapot. Ook een handvat om hem mee te dragen zou handig zijn.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel