Pluspunten

Zeer goeie informatie. Regelmatig nog een berichtje op facebook waar je veel aan hebt.

Pluspunten

Prettig persoonlijk contact (telefonisch bereikbaar op zaterdag, ook al was dit eigenlijk niet de bedoeling). Snelle reactie (correctie bestelling).

Ik kreeg per ongeluk een verkeerd pakketje zaden, dus misschien iets meer accuratesse in het verzendcentrum. Gelukkig kreeg ik kosteloos het juiste pakketje alsnog opgestuurd, en mocht ik daarbij het oude pakketje houden.

Pluspunten

Bestelling snel binnengekregen. Alles doet het prima!

Pluspunten

duidelijk. alles is netjes uitgelegd ze zeggen nergens iets in de trend van dat is omdat wij dat zeggen.

meer nieuws naar buiten toe(blogvaker bijwerken af en toe een nieuwsbrief)

Pluspunten

veel info

doe zo voort

Pluspunten

Overzichtelijke site en shop. Bestelling netjes en snel.

Pluspunten

Goede beschrijving en uitleg over de Makkelijk Moestuin. Goede support. Leuke website. Snelle levering. Goede nazorg.

Informatie over alle teeltsoorten.

Pluspunten

tijdige verzending

Pluspunten

enthousiast-makend, realistisch, via digitale nieuwsbrief steeds weer reminders om door te gaan, eerlijk, wereldverbeteraar! :)

Nog wat meer groentes op het (handige) overzicht plaatsen?

Pluspunten

Laagdrempelig, leuke informele benadering!

Pluspunten

Zeer snelle levering van een bestelling

Geen suggestie

Pluspunten

enthousiast en niet moeilijk doen als het makkelijk kan en leuk om alle vragen op te pakken door gewoon dingen te organiseren, zoals de verkrijgbaarheid van spullen, lastig dan doen we het zelf.

Pluspunten

Veel info en mooi verzorgd boek

Teveel tekst om een punt te maken. Nogal Amerikaans. Ik snap dat je niet een te dun boek wilt maken, maar kies dan voor nog meer foto's of zo ipv steeds maar te herhalen over her gemak ve MM versus een traditionele

Pluspunten

Nuttige informatie,helpt veel mensen over de drempel.

Pluspunten

jeetje wat een positieve uitstraling heeft Jelle en de manier waarop hij de dingen vertelt en uitlegt zo rustig! Mijn complimenten.

Ik zou het niet kunnen bedenken.

Pluspunten

Na eerst wat vertraging bij de levering, werd mijn klacht prima en snel opgepakt. Binnen 2 dagen had ik mijn makkelijke moestuinpakket, wat er prima uitzag.

Pluspunten

Hey Jelle, heel handig boek en goed te volgen! Je hebt op een mooie en duidelijke manier vorm gegeven. Ben druk aan de slag met mijn moestuin nu! Wel nog even zeggen: Had het vrijdag besteld (het moest naar België), en Maandag denk ik; ik ga gewoon eens bellen of het al verstuurd is, gezien ik geen mail meer had ontvangen van verzending.. met dat ik aan het bellen ben komt het pakketje al binnen! Super dus! Een dikke Merci! ;)

Pluspunten

Mooi en duidelijk boek en zaaikaart.

Misschien ook informatie over andere groenten als je die wilt zaaien, zoals bv prei. Dat mis ik nog. Maar heel duidelijk en makkelijk zoals de naam zegt!

Pluspunten

Lekker normaal.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en laagdrempelig.

De zakjes zaad hebben te weinig inhoud In verhouding tot de prijs.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel