Pluspunten

Correcte levering en correct materiaal

Pluspunten

doet wat het belooft

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk. Spreekt in duidelijke taal. Komt met concrete en uitvoerbare tips. Heeft humor en luchtigheid. Snel en adequaat in de afhandeling van bestellingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere communicatie via website, facebook, nieuwsbrieven. Het boek "de makkelijke moestuin" zit vol met goede tips en duidelijke foto's. Leuk concept, de makkelijke moestuin!

Pluspunten

Aardig, informeel, nuchter. Snelle service

Kijk eens naar de verzendkosten. 5 Euro voor een net in een envelop is wat veel lijkt mij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle bezorging

Pluspunten

superleuk product, goede communicatie, vriendelijkheid, duidelijke instructies i.v.m. het in elkaar zetten van de bak, echt alles klopt!

kan ik eerlijk niet bedenken

Pluspunten

2 dagen na betaling pakketje met zaden al aangekregen in België. Zeer goede service

Pluspunten

alles heel mooi en duidelijk in woord en beeld gebracht

Pluspunten

okee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

lekker zo doorgaan

Pluspunten

Van de levering was ik niet tevreden. De bestelling was over het hek gegooid, met als gevolg dat de inhoud beschadigd was. Makkelijkemoestuin heeft na de klacht, de beschadigde stukken opnieuw opgestuurd. Ik ben heel tevreden van de service na verkoop.

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de makkelijke moestuin en hoe je deze zelf kunt maken. Op de website wordt verwezen naar het boe en dat heb je zeker nodig om goed te kunnen starten. Er staan prachtige foto's in boek en op de website en het is makkenijk en leuk te lezen.

Ik het boek en op de website staat wening over hoe je zaad kunt verzamelen voor volgend jaar. Daarnaar lijkt het mij eluk om in contact te komen met andere makkelijke moestuinhouders hie in de buurt. Mensen kunnen dan bij elkaar gaan kijken of tips uitwisselen of gezamelijk iets bestellen. Mensen die hieraan behoefte hebben kunnen dit via de wbsite zien. Zeker voor als je net begint, zoals ik kan dit handit zijn.

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

Pluspunten

Snelle levering en duidelijkheid over de levering Zeer duidelijk omschreven wat je koopt.

Het zou fijn zijn als de leveringskosten voor het leveren van een bak lager zou zijn. Ik begrijp dat er kosten gemaakt worden maar van € 50,00 schrok ik echt even.

Pluspunten

Het begon met een advertentie in eigen huis, daarna het boek gekocht en enthousiast geraakt. Begonnen met e.e.a. en contact gezocht met het bedrijf in den Andel.Dat was echt zeer plezierig en persoonlijk waardoor de start van de makkelijke moestuin kon beginnen. Ik heb het gevoel dat de begeleiding via mail o.a. heel direct en plezierig verloopt.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

gezellig informatief

Pluspunten

Afspraak is afspraak. Prima communicatie.

Pluspunten

Snelle levering, leuk om meteen mee aan de slag te gaan. De 'jamie oliver' van de moestuin?

Hopelijk wordt het aantal verkooppunten van de mm producten nog groter.

Pluspunten

Snelle levering. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast heel veel extra informatie op de website.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel