Pluspunten

Mooi boek ontvangen. De levering was snel en het boek kwam 'in goede gezondheid' aan. Het boek zelf is erg praktisch, goed geschreven en dus prettig lees- en werkbaar.

Pluspunten

Mooi boek "de makkelijke moestuin". Redelijk snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

direct contact met klant geeft geen enkele belemmering spullen netjes aan geleverd,

, nog betere controle moer/schroef bevestigingen, er zatten bij mij 3 verkeerd gezette moeren in t hout. Betere uitleg van Compost en "magic" aarde Website is nog niet helemaal goed uitgetest , en wat eenvoudig van opzet . Wijzigingen tijdens bestellen geeft problemen

Pluspunten

Makkelijk en leuk geschreven boek met humor zelfs. Duidelijke uitleg en heel overzichtelijk, mijn compliment

Zou het op dit moment niet weten

Pluspunten

Dichtbij op te halen, goeie nieuwsbrieven

Pluspunten

Het is zo simpel , praktisch uitgelegd. Dat je zin hebt om het te doen.

Pluspunten

Alles is super vormgegeven en draagt echt de unieke stijl van de makkelijke moestuin uit!

Doe een semipersoonlijk briefje bij de bestelling. Iets van bedankt voor je bestelling en succes met je moestuin!

Pluspunten

Enthousiast verhaal op de site, snelle en complete levering, moet de zaadjes nog in de grond stoppen dus hoe het verder gaat weet ik nog niet

Pluspunten

Leuke en duidelijke uitleg en video's. Zaaikalender is een topper!

Pluspunten

Wat een snelle service! Gisteren besteld en vanmiddag reeds geleverd. De kwaliteit van de bak is zeer goed! Nu de zaadjes nog en dan kan ik aan de slag.

Kan er momenteel geen vinden.

Pluspunten

Goede en snelle service! Zelfs op tweede paasdag. Ik had per ongelukje snel op bevestigen geklikt en wilde nog een product bestellen. Kreeg zelfs 1x verzendkosten terug!!

Pluspunten

komt over als vertrouwd en goede sfeer jong en enthousiast zorgvuldig kan ook kinderen enthousiasmeren milieuvriendelijk

Pluspunten

Alles

Niets

Pluspunten

Super makkelijk ben nu drie weken bezig leuke tips

Pluspunten

Alle bestellingen zijn netjes en op tijd geleverd. De blog is ook heel leuk en informatief. Nu nog kijken het bij mij ook allemaal gaat lukken. De eerste voorgezaaide plantjes staan net boven de vermiculiet, dus....

Pluspunten

Goede website, goede boeken, snelle bezorging, hele mooie moestuinbak van een hoge kwaliteit, eenvoudig in elkaar te zetten. Zeer tevreden!

Het zou handig zijn om het speciale bitje voor het in elkaar zetten van de bak (ben de naam ervan kwijt) ergens (bij het bestellen ofzo) al te vermelden. Dan kan het alvast worden aangeschaft. Ook is het handig in de papieren die je bij de bak ontvangt de link naar de gebruiksaanwijzing te geven. Dan ga je niet, zoals wij, eerst de bak in elkaar zetten waarna je er achter komt dat je eerst de bevestiging van het klimrek moet bevestigen. Wel heel veel gebruikersvoorwaarden waar ik mee akkoord moet gaan om deze beoordeling te mogen schrijven!

Pluspunten

Enthousiaste mensen, die je laten merken dat de klant nog koning is. Als dat overal zo zou zijn, dan zou de wereld er heel anders uit zien. Ik ga met plezier aan dit nieuwe project beginnen en sparen voor mijn 2e moestuin bak. Robbin nog bedankt voor je leuke telefoon gesprek.

Geen verbeterpunt op te noemen. Alleen ben ik stik jaloers op het anti worteldoek wat jullie erbij leveren. Geen rafels aan de zijkanten en een perfecte kwaliteit. Aleen is het nergens te koop. Mocht dat ooit toch het geval zijn, dan graag een linkje op de site, net als bij het anti rugpijn krukje.

Pluspunten

goede communicatie, goed product en snelle levering mogelijk!

De Streekweg 24

9956 PS Den andel