Pluspunten

Ik vind het super overzichtelijk het werkt logisch en voor kinderen leuk om te doen met mooie resultaten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede voorlichting maar best wel prijzig.

Pluspunten

Snelle levering, leuke vent van de makkelijke moestuin, enthousiasme straalt er vanaf. Ik ken hier in Rotterdam aan mijn makkelijke moestuin beginnen! Veel verkooppunten en het betalen gaat simpel en snel.

Geen, ga vooral zo door!

Pluspunten

Goede site, makkelijk te bestellen en betalen. Correcte mail wisseling en volgens afspraak geleverd. Top!

Geen het is prima zo.

Pluspunten

praktisch, eenvoudig, begrijpelijk, prima service en begeleiding.

Pluspunten

Goede service, enthousiast team. mooie spullen

Ga zo door.

Pluspunten

Prettige benadering, snelle service.

De verkooppunten van enkele producten zijn particulieren thuis. Het zou fijn zijn als deze producten ook in een winkelketen worden aangeboden.

Pluspunten

Duidelijke website, geweldig duidelijk boek Heerlijke Jip en Janneke taal voor moestuinbeginners Goede communicatie en snelle levering

Pluspunten

Ik vind jouw site en je boek helemaal geweldig! Heel overzichtelijk en uitnodigend. Ga zo door!

Pluspunten

Mooie website Afspraken worden nageleefd

Scancode,s op zakken moestuinmix en vermiculiet

Pluspunten

makkelijk overzichtelijk het werkt prettig en nu maar hopen dat we veel gaan oogsten

lastig om aan grond te komen maar dat hebben jullie vast al meer gehoord. maar verder supper

Pluspunten

Pluspunten

Snelle bezorging. Prachtig boek,zeer informatief .

Pluspunten

Erg leuke site (en nieuwsbrieven) om te volgen. Tot nu toe alleen nog de zaai/oogst kalender besteld, ik denk dat ik het boek ook nog ga bestellen. De MM-mix afgehaald bij een depot in de buurt, prima geregeld.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, goede service, attent

Pluspunten

Mooie bak, goede kwaliteit!

De schroeven die erbij geleverd waren voor de poten konden niet met onze schroevendraaier ingedraaid worden en ook niet met de bijgeleverde inbusseutel.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

snelle, prettige correspondentie en levering

Pluspunten

Snelle levering goede omschrijving juiste prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Zeer duidelijke omschrijving op het aangeschafte product (te weten makkwlijke moestuin zaden). Snelle levering!

Pluspunten

Duidelijk, toegankelijk, persoonlijk, enthousiast, motiverend, actueel door updates van de schrijver die zelf begint met zaaien etc en daarover bericht. Antwoordt snel op e-mails en bestellingen.

Pluspunten

Makkelijke uitleg+laagdrempelig+handige fijne tips

Vaak wordt er over groenten gesproken waarvan de zaadjes bij jullie niet te krijgen Zijn (lenteui, peterselie) + sommige hroentes wil Ik graag meer kweken dan andere. Is het een optie om de zaadjes ook per zakje of per soort te verkopen ipv alleen in een pakket?

De Streekweg 24

9956 PS Den andel