Pluspunten

snelle service, klantgerichte benadering, prima materialen

zorg voor passende schroeven bij de wielen en een extra balkje om wielen te kunnen bevestigen op 4 punten

Pluspunten

Helder en duidelijk, vriendelijk!

De chauffeur heeft niet gebeld van te voren, hij gaf aan dat hij het niet wist. Volgens mij had ik wel dat vinkje aangekruist. Het is gelukkig goed gekomen omdat ik het toevallig zag dat hij al aan het uitladen was :)

Pluspunten

De website van de Makkelijke moestuin inspireert heel erg omdat deze niet schreeuwerig maar eenvoudig en helder is. Het boek 'De makkelijke moestuin' had ik vrij snel in huis en het stimuleert om snel aan de slag te gaan met het zelf maken van een moestuin op poten.

Tot nu toe niet.

Pluspunten

Pluspunten

-duidelijk website -goede kwaliteit -goede afhandeling/bezorgingeen -doet wat het zegt! Betrouwbaar

- prijs vind ik wel hoog van bepaalde producten - korting voor vaste klanten ??

Pluspunten

correcte, beleefde, bereidwillige,...service snelle levering een voorbeeld voor velen

ik zou het niet weten...

Pluspunten

Overal is aan gedacht, alles wordt puntje voor puntje duidelijk gemaakt, het zit ontzettend goed en leuk in elkaar. Het geeft een positief gevoel! Het lijkt of Jelle iedereen persoonlijk benadert. Als je opbelt staat Robbin je meteen en vriendelijk te woord of belt je terug! Superleuk allemaal!

De mallen voor de gaatjes om de pot te monteren klopten niet!! Ze zijn hetzelfde, maar moeten in spiegelbeeld staan! Mijn klusjesman zag het. Ik kreeg mijn spullen voor de bak op een grote pallet. Ik ben 65 en woon op de 1e verdieping. Ik had dit NOOIT naar boven gekregen! Heel toevallig kwam er een man langs die het voor mij gedaan heeft! Bied die mogelijkheid!!! Er zat een zak compost bij, wat ik niet wist. Ik heb deze blanco zak gewoon opengemaakt en moest hem dus gebruiken. Ik had dus een zak mix over en geen compost meer. Ik zie dit nergens vermeld!! Nu moet ik op zoek naar compost en die zak boven zien te krijgen! Poten, klimrek en wielen zijn niet te monteren zonder boor. Ik had er dus mijn klusjesman voor nodig, à 50 euro! Ik ging ervan uit dat je geen boor nodig had, m.u.v. de wielen, want dat had ik gelezen.

Pluspunten

Super helder en makkelijk toepasbaar moestuin-concept. Leuke website met goede gerichte tips (een must voor beginners en kinderen). Overzichtelijke bestelpagina, en hele nette en snelle bezorging. En de nieuwsbrief is ook erg fijn om te lezen.

Ik hoop dat Jelle en het team de overzichtelijkheid van de website kunnen blijven waarborgen, want daar ligt de kracht volgens mij.

Pluspunten

De mensen van Makkelijke Moestuin dragen zoveel positiviteit en enthousiasme uit dat ze heel Nederland aan het moestuinieren krijgen en dat is echt fantastisch! Het is zó'n goed initiatief omdat het op een laagdrempelige, zeer enthousiaste wijze wordt overgebracht. De nieuwsbrieven, Facebookpagina en alle andere communicatiemiddelen zorgen voor nog meer enthousiasme. Mensen worden er vrolijk van én gaan hierdoor bijdragen aan een duurzamer Nederland. Dit soort initiatieven moeten gesteund worden. Daarom ben ik met veel plezier verkooppunt geworden en dat wil ik voorlopig blijven. Het persoonlijke contact met de mensen die je daarmee krijgt... praatjes maken over de moestuin, dat werkt ook weer heel positief. Dat is toch véél leuker dan dat je tussen de massa je zakken bij de Intratuin haalt?! De communicatie & bestellingen bij makkelijke moestuin verlopen ook soepel. Niets dan lof dus!

Wellicht nog als aanvulling: het zou leuk zijn om op den duur ook een grotere variëteit aan zaden te verkopen (verschillende pakketten, of zelf pakketten samen kunnen stellen e.d.). Verder zou het jammer zijn als het (bijv. met de samenwerking met Intratuin) te groot/commercieel gaat worden. Juist het kleinschalige, persoonlijke van MM is zo leuk!!!

Pluspunten

Persoonlijke benadering, snelle levering.

Pluspunten

Duidelijk. Fijn om al een beetje ij te kunnen lezen op de site. Je weet wat je aanschaft.

Let op dwingende uitspraken. Meer vaste lokaties in de regio Rotterdam zou fijn zijn. Meer info over groentes die je zelf niet zo lekker vind zou fijn zijn. Denk aan de venkel is even terloops ergens genoemd. Zou prettig zijn als die ook op het overzicht past. En een uit te breiden zaai kalender zou super zijn. Waar je dus zelf eigen favorieten bij kan zetten zodat je geen fouten kan maken met de plantenfamilie.

Pluspunten

Super leuk en herkenbaar geschreven boek en site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, heel duidelijk goed boek

Pluspunten

inspirerend boek en website

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Snel en duidelijk contact via de e-mail, met Jelle zelf. Snelle en goede levering. Mooi boek waar je gelijk mee aan de slag wilt. Bijbehorende kist en zaadjes zijn super praktisch!

De distributie van de overige materialen gaat nu veel via particulieren die amper reageren. Hoop dat ik in de toekomst dat gewoon in een winkel kan kopen.

Pluspunten

De kist met boek en zaadjes was supersnel in huis. Ben zeer tevreden over het boek. Inmiddels ook de MM mix aangeschaft en begonnen met tuinieren!

ga zo door!

Pluspunten

goed uitgelegd leuk boek

kosten moestuinbak, bodem, wietljes etc en mix behoorlijk hoog, alles bij elkaar dan echt veel geld kwijt en dan moet je nog beginnen.. Ik zou het goedkoper maken of misschien 2 soorten duurder en goedkoper... bijv. bij welkoop kun je een bak van 1 bij 1 meter kopen van duurzaam goede kwaliteit hout voor 20 euro, met anti worteldoek erin en op een houten vlonder van 1 bij 1 en simpele wieltjes vullen met biologische moestuingrond en je ben nog geen 1/4 van het bedrag kwijt...

Pluspunten

Jullie stralen zoveel positiviteit en gezelligheid uit, ga daar vooral mee door!

Pluspunten

Enthousiast, snelle levering, mooie producten. Een bedrijf met passie!

Pluspunten

Dynamisch en transparant. Alle info wordt makkelijk gedeeld, en daarbij is de info ook erg nuttig.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel