Pluspunten

Gewoon, heel erg enthousiast over alles!

Geen, en das best bijzonder in mijn geval ;)

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke taal in het boek, snel contact ivm foute betaling. Top!

Optie om bedrijfsnaam vragen bij de bestelling, zodat de BTW afgeschreven kan worden.

Pluspunten

Alleen het boek Makkelijke Moestuin besteld en dat was stevig verpakt de volgende dag al in huis!

Pluspunten

Ik ben super enthousiast. Jullie geven een bijzondere fijne service. Snel contact en spontane reacties. Ik voel een gezellig sfeer bij jullie. Het is allemaal duidelijk en eenvoudig. Een mooie manier om voor beginners en ook gevorderde aan de gang te gaan. De drempel is daardoor niet hoog. Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken. Dorien Ammerlaan

Pluspunten

Gaaf concept, snelle levering !

Pluspunten

Leuke website met leuke producten

Aangeven dan een pakje via de Belgische post kan komen. Ik dacht dat het spam was.

Pluspunten

Duidelijk en snelle levering

Pluspunten

Duidelijk, makkelijk, en snel antwoord op de vragen

Pluspunten

Heerlijk nuchter, snelle bezorging en een geweldig boek met heel veel informatie en tips. Hoe makkelijk kan je het maken! Compliment!

Pluspunten

duidelijke uitleg en goed georganiseerd , het resultaat moet ik nog afwachten

Pluspunten

Alles! ;-)

Vermelding van de inhoud van de zakken MM mix

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kort geleden iets bestelt, werd de volgende dag al bezorgd, erg leuk. Website erg leuk, ga er snel mee aan de slag

Pluspunten

Snelle levering. . Alles wordt heel goed ingepakt voor het vervoer. Mooie website. Duidelijke omschrijvingen

Per pallet kunnen er alleen òf 5 zakken vermiculiet bij geleverd worden òf 5 zakken compost. Dat is op dit moment met al die aanvragen van klanten eigenlijk net te weinig.

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede producten, leuke ontwikkelingen en prettige communicatie.

Lastig om b.v. Een plantenbak te bestellen. Kost 50 euro aan verzendkosten. Wil ik eigenlijk in de buurt ophalen. Kan alleen bij mm mix e.d.

Pluspunten

ze deden wat zij beloofden. Op tijd bezorgd en precies dat wat ik had besteld. zoals het er uitzag op internet, zo ook in het echt. Zelfs nog mooier! makkelijk bereikbaar, heb ik gemerkt toen ik ene vraag had over de (verwachte) bezorging.

niet vermelden dat dit (grote) pakket te volgen is met Track en Trace. Dat kan nml niet, daarom heb ik gebeld. Was niet nodig dus.

Pluspunten

Het enthousiasme knalt van de site en de ontvangen e-mails af. Zelfs als je niets met tuinieren hebt, krijg je zin om in de tuin aan de gang te gaan. Hele bruikbare tips waar je als beginnend moestuinier direct met aan de slag kan.

Geen.

Pluspunten

Goede communicatie Snelle afhandeling

Pluspunten

Veel duidelijke uitleg, afspraken worden nagekomen, geen praatjes, maar daden

Pluspunten

Snelle levering. Alles volgens afspraak

Een pallet met half mix en half compost zou een uitkomst zijn om tussendoor te bestellen. Er is veel vraag naar compost maar ik kan geen twee pallets kwijt thuis.

Pluspunten

Positieve aanpak Communicatie

Verkooppunt in zeeland, liefst Zeeuws Vlaanderen..;-)

Pluspunten

Betrouwbaar

Nee

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle levering!

Nergens tegenaan gelopen dus op dit moment geen tips.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vrolijk, toegankelijk, overzichtelijk, enthousiast

Pluspunten

snelle levering, mooie spullen

wel prijzig

De Streekweg 24