Pluspunten
Super snelle levering en de kosten zijn niet te hoog. Ik vind de website erg helder, mooi en vooral persoonlijk. Dat motiveert en enthousiasmeert. De manier van communiceren via Jelle vind ik écht heel goed werken en zijn energie die eruit spat via de media kanalen maakt dat je er direct voor gaat. Dat werkt super.
VerbeterpuntenDe manier van verpakken van de witte strips vind ik wat slordig en komt onprofessioneel over, ik betaal voor strips die naar mijn idee "af" zouden zijn. Je ziet duidelijk dat het onderdeel is van een bestaand pakket dat nu doorgezaagd is. Dat verminderd bij mij het waarde gevoel van het product. " Ow, het is gewoon doorgezaagd. Ja, dat is makkelijk. Dan is het vast niet zo duur en had ik het ook zelf kunnen doorzagen". Ook verwachtte ik van de zadenmix meer groentes en aparte soorten. Zonnebloem, Basilicum en Rucola vond ik minder inspirerend (en standaard..elke tuinder heeft die als eerste bij de hand) als de palmkool en wilde spinazie. In verhouding zit er veel boon en sla in. Het heeft de minder verrast dan gehoopt en door het enthousiasme van Jelle heb ik er toch heel veel vertrouwen in en ga ik ermee aan de slag.
----- als reactie op jouw reactie -----
Dank voor je goede reactie. Ik heb het dan helemaal gemist op je website waar ik de inhoud van de zakjes zaden kon vinden, ik had er nog naar gezocht. Desalniettemin zitten de eerste zaadjes al onder de grond. Ben heel benieuwd. En ja, de strips, voor mij waren de verwachtingen iets hoger én het voordeel is dat je enthousiasme dat al snel doet vergeten. Het is puur als tip bedoeld om wellicht het nog iets professioneler eruit te laten zien, en dat is natuurlijk een keuze. Wellicht kan je het dan juist ook weer iets hoger prijzen. Het is maar wat je wilt. Super goed bezig verder!