Duidelijke instructies

Prima systeem

Beter als het eerste boek

Zeker voor beginnende tuiniers is dit boek een mooie start.

Enthousiasme is aanstekelijk

Leuk

Mooi boek. Ik ga dit voorjaar starten dus ben erg benieuwd

Iedereen zou dit systeem moeten kennen om een stukje zelfvoorzienend te kunnen zijn.

De makkelijke moestuin is niet nieuw voor mij. Ik heb al 6 jaar een MM. De informatie haal ik uit de app, het magazine en boeken. Dat er telkens vernieuwde informatie bij komt vind ik (en de kinderen) heel fijn! Daarom heb ik ook nu het nieuwe boek gekocht. Ik weet al wel hoe het werkt, maar het is zo’n leuke hobby! Echt iets wat je alleen, met de kinderen of hele familie kan doen! Zo wissel ik wel eens stekjes met mijn broer.

Super, als altijd.

Het nieuwe (2de) MM boek, zadendoos en zadenpakket. Prima kwaliteit en ondanks al de verzendperikelen ivm met de feestdagen netjes op de afgesproken tijd in huis. Het (2de, nieuwe) boek is een mooie aanvulling op mijn verzameling. Duidelijk geschreven, mooie foto's en heel veel tips. De zadendoos is buiten verwachting mooi, een sieraad. Ik zou hem zowat voor de sier in de huiskamer zetten. De zaden spreken voor zichzelf. Gewoon goede zaden. Kortom, alles super en een aanrader voor iedere (beginnende) moestuin fanaat.

Altijd blij!

Ga zo door!

Geweldig boek

Nu deel 2 gekocht. Wat een mooie aanvulling.

Mooi boek, nu beginnen!

Vlotte en nette levering. Maar nu moet ik nog beginnen.

Goede ervaring mee

Je kan op en klein oppervlak op een simpele manier veel groente oosten

Prisma boek en kistje en zaad

Ik heb het nog niet geprobeerd kistje heb ik wel in gebruik genomen alles zit nu netjes bij elkaar .

Helemaal goed

Goede informatie over product en levering, zorgvuldige afhandeling

Geweldig!

Deze ervaring van moestuinieren met deze hulpmiddelen, heeft me zo enthousiast gemaakt, dat ik bezig ben om dit concept schoolbreed te gaan opzetten. Het is jammer dat Jelle zo ver weg woont anders had ik graag advies van je gehad.

Heel vlotte verzending, dankjewel!

Heb snel mijn boek ontvangen. Ik ben heel blij. Het is een prachtig boek. Dankjewel! Veel succes met de verkoop. Groetjes, MM Geert.

nog niet veel ervaring met de MM

Ik tuinier nog op de traditionele manier, maar wil in dit jaar de MM methode gaan volgen, dus ik kan nog niets zeggen over de producten die ik besteld heb. Ik heb al wel vorig of het jaar daarvoor zaden van MM gehad. Ik ben enthousiast over het nieuwe boek, de app en de begeleiding die ik zie langskomen. Ga zo door

Top !!!!

Zéér tevreden klant!!!

Ontzettend blij met prachtig boek en zadendoos

Ik heb het boek al zo ongeveer helemaal doorgelezen! Alles duidelijk omschreven met prachtige foto’s erbij. Dat kan niet misgaan straks in het voorjaar! Ook de zadendoos is mooi en ruim. Kortom, heel blij mee!!!

was snel binnen.

Bestelling was snel binnen ,alleen jammer dat het zo'n chaos was bij de bezorgdienst van postnl.

Nog niet gelezen maar eea ziet er prima uit

Boek snel ontvangen na fout vervoerder.

Heerlijk, dik boek om lekker in te duiken zodat ik straks goed voorbereid de moestuin in kan!

Fantastisch concept de Makkelijke Moestuin! Op mijn balkon in 9 vakken alleen maar succes in het groen. Trots en lekker verse groenten vol smaak en vitamines. Een beginner in de moestuin, vol goede moed volg ik de app die bij de moestuin hoort. En door het boek ga ik beter begrijpen hoe en waarom het werkt.

Geweldig systeem, super grond en top begeleiding!

Net het boek 2.0 ontvangen, ben al aardig op weg met lezen, ik werk al 2 jaar met de MM methode en het blijft leerzaam. De app heb ik nodig om ermee bezig te blijven anders vergeet ik snel het water geven of de verzorging. Voor mij werkt het! Het boek is de perfecte aanvulling op de app. Ik vind het fijn om iets op papier na te kunnen zoeken. Zoals het stappenplan per plantje.

goede communicatie

Leuke nieuwsbrieven

Superlekker en leuk je eigen groenten kweken

Heb alweer een totaal pakket groentenzaden aangeschaft voor het komend jaar. Zo lekker!! De opbrengst van dit jaar was geweldig. Hoop komend jaar weer op veel radijsjes, courgette, tomaten enz. enz. enz

Perfecte kwaliteit

De producten zijn van hoge kwaliteit en alles wordt altijd supersnel en netjes geleverd

Hobby vriendelijk !!

Na jaren plannen op mijn 81 ste begonnen. Mooie tafelhoge bak getimmerd en gevuld met M.M aarde. Daarna foutje gemaakt. Op de markt plantjes gekocht. De verkeerde keuze. Broccoli, couret en tomaten. In de korste tijd was de bak een te vol gegroeide wildernis. Heb nu al de zaden voor het M.M. Plan binnen. Begin komend voorjaar precies volgens het M.M plan te zaaien.En.....te oogsten. Zo zie je maar, je bent nooit te oud om te leren want er is niets zo goedkoop als de kennis van een ander!!

De Streekweg 24

9956 PS Den andel