Niks op aan te merken. Leuk boek! Mijn dochter is er blij mee!

Zaden doen het goed, de mix is super

Zeer positief. Ik vind het alleen jammer dat de mix niet overal verkrijgbaar is. Online bestellen gaat prima, maar dan wordt het wel prijzig.

Helemaal goed

De moestuinmutsen passen goed, laten licht en water door dus helemaal perfect!

Geweldig veel plezier vd moestuinbak-methode!

Ik heb een starters moestuinbak inclusief aarde, zaadjes, enz. gekregen. Wat een geweldig concept. Zelfs ik, met 2 linkerhanden en absoluut geen groene vingers, heb een mooie oogst gehad. Super leuk om te zien hoe je van een zaadje, een maaltijd op je bord krijgt. Ik ben eigenlijk te laat begonnen (juni), maar toch: diverse sla, spekbonen, sugarsnaps, radijsjes, wortels (laatste oogst begin december) en zelfs de palmkool begint nu nog te groeien. Begin december de bak, incl. Palmkool winterklaar gemaakt. Nu heb ik op de lege vakken potten met helleborus gezet, zodat ik toch nog iets bloeiends zie. Dankzij 'de MM' heb ik voor het eerst een fantastische hobby, dank jullie wel Jelle en Co.

Super klantenservice!

Wauw, wat een top klantenservice! Zelfs op de kleinste vragen hebben ze een oplossing. Daarnaast super snel reactie op mijn mail en had de bestelling de volgende dag al binnen! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

makkelijk in gebruik!

Heb net ons eerste moestuinseizoen achter de rug. Het was een enorm succes! De bakken opzetten kostte even wat tijd, maar daarna was het kinderlijk eenvoudig om te moestuinieren dankzij de goede grond, zaden en de app die je stap voor stap het seizoen doorleidt. Vele maanden plezier van gehad. Dank MM!

Mooie moestuinbakken

Kortgeleden alvast de MM Hero op poten besteld (4 stuks). Ze zijn inmiddels gemonteerd, wat redelijk makkelijk ging al zaten er in één onderdeel geen voorgeboorde gaten. Ze staan nog niet op hun definitieve plek want die moet nog verder ingericht worden. Kan niet wachten tot het zover is, veel zin om ze te gaan uitproberen!

Ziet er super mooi uit.

Ik had een door mijn man zelf gemaakte bak , was daar ook super blij mee. Helaas begon die toch te rotten. Nu de mooie levenslang meegaande bak besteld. In een woord: TOPPIE.!!

Bestelling werd snel en compleet geleverd

De ervaring volgt in het voorjaar als het groei seizoen begint

Prachtig boek waar ik met mijn kleinzoon mee vooruit kan vele jaren.

Snel binnen. Ga het in het voorjaar zeker gebruiken. Ziet er allemaal mooi uit.

Fijne webshop met goede produkten

Alles wat ik hier bestel wordt snel geleverd en is van goede kwaliteit. Het systeem van makkelijke moestuin is geweldig.

Prima producten, snelle levering door aardig en deskundig team.

Topklasse!

Ik ben heel blij met de fijne, degelijke spullen van Jelle en zijn team die een moestuintje mogelijk maken in mijn achtertuin die bij me past: overzichtelijk, beheersbaar, vrolijk en lekker! In de loop der jaren heb ik al heel wat besteld en alles bevalt goed. De bakken doen het langer dan beloofd en zijn mooier dan ik zelf kan knutselen. De muts is simpel en handig. Soms bevallen zaden of planten helaas ook muizen, duiven, merels, slakken goed. Dat is niet erg, als we eerlijk delen. Moestuinieren is dankzij Jelle een heerlijke hobby geworden.

prima en vriendelijk

ik heb de kruiden doos cadeau gegeven, heb zelf verder geen ervaring er mee. ik vind uw review berichten ietwat dwingends hebben.

Duidelijke website, goede service na ontbreken van 1 zakje groentezaad.

Nog niet uitgeprobeerd

Hallo Jelle, ik heb mijn bestelling nog niet opgehaald bij mijn dochter in België. Als de lockdown het toelaat, ga ik die in januari ophalen. Ik woon nl in Frankrijk. Heb er in elk geval veel zin in... Agnes

Wat meer zaden zou leuk zijn.

Ik vind dat het aantal zaden in hoeveelheid wat te beperkt zijn ten aan zien van de prijs.

Levering perfect volgens afspraak

Ga komend jaar beginnen met de mm. Zelf bakken(3500x180) gemaakt en gevuld met de mm mix. Ook de zaden besteld bij de mm. Levering was snel en precies vlgs afspraak. Nu maar wachten tot we kunnen beginnen.

de bestelling kwam precies op tijd.

Helaas is het nog geen tijd om er iets van de planten c.q. te zaaien. Later kom ik hier wel op terug. Fijne feestdagen.

Wat een leuk concept, tuinieren voor iedereen!

Afgelopen voorjaar begonnen met de MM bak die ik voor mijn verjaardag kreeg met het boek. De app geïnstalleerd op mijn telefoon en aan de slag. Wat een leuke begeleiding voor de geweldige metamorfose die er via mijn vensterbank in mijn tuin plaats vond. Wat een feestje! Zo veel verschillende groentes geoogst. En wat waren ze lekker! Heb er nog enkele losse bakken bij gekocht omdat ik niet genoeg ruimte had voor alles wat ik wilde kweken. En voor elk gewas de stap voor stap begeleiding (zo handig want elke groente groeit weer op een andere manier) met het boek erbij voor meer achtergrond informatie over alles dat er nog te weten valt. Super top. Heel blij mee. Elke beginnende kweker kan hier mee zonder problemen aan de slag! Kijk alweer naar het voorjaar!

Zeer makkelijk in gebruik met prachtig resultaat. Helemaal blij mee:)

Professionele producten met zorgvuldige toepassingsadviezen

Prettige teksten op de website en in de mails. Prima voor beginners zoals ik.

Duurzaam, goed en mooi

Geweldig dat de spullen gemaakt worden door mensen met afstand op de arbeidsmarkt. Blij met de kleine stoffen bakken, de zaden, de grond, de mooie bamboe zadendoos. Fijn dat je de zakken grond etc kunt halen bij de Intratuin. Superleuk ook de MM mail! Doe zelf niets met de app, ik doe t op gevoel, gaat best goed.

Een goed verloop

De Streekweg 24