Mooie stevige materialen maar ik had niet genoeg kracht om alles in elkaar te zetten.

Ik ben tevreden over het product maar ik vond lastig om alles in elkaar te zetten. Ik had niet genoeg kracht...de schroeven en inbussen gingen rond draaien...mijn man heeft geholpen. Via de website krijg je het idee ..dat het plug and play is...maar dat is dus niet zo! Maar...als alles uiteindelijk staat, is het heel stevig. Vullen en zaaien gaat prima..er zitten wel heel veel sla-varianten bij dus ik weet niet dat ik dat op lange termijn lekker blijf vinden maar voor nu is dat prima. Het slakken draad vond ik ook niet gemakkelijk om te monteren en werken te krijgen..En te houden. De uitleg is allemaal wel duidelijk.

Goed zaad

Het zaad kiemt snel, de opbrengst is prima

Snelle levering, mooie producten

Moestuinmix werkt geweldig, heb inmiddels mooie groenten kunnen oogsten, van goede zaden met heldere omschrijving voor verwerking. Levering precies zoals aangegeven: snel en netjes.

Geweldig concept!!!

Super makkelijk en zooo leuk!! Alles bijhouden met de app, en de spullen zijn heel snel geleverd, kan binnenkort voor het eerst oogsten!!

Prima levering

Het pakketje is goed geleverd. Netjes en snel.

Zaden ontkiemen snel mooie stevige plantjes

Ik zie ze lekker groeien. Ik heb postelein, andijvie, paksoy en snijbiet geplant. Het worden al leuke plantjes. Super!

Snel en gemakkelijk

De tips zijn duidelijk, goed leesbaar en volledig

Prima zaden

Bestel al n aantal jaren mijn groentezaden bij MM. Prima kwaliteit.

Mooie producten met zeer duidelijke uitleg

Ik bestelde pas 2 dozen voeding omdat de tomaten en pompoenen het zo goed doen en omdat het hele concept smaakte naar nóg meer probeersels. Het enige onhandige is dat er in beide dozen voeding geen maat kartonnetje meer geleverd was, dus dat ik nu op de gok of met de weegschaal voeding af moet meten

Top producten met passie

Makkelijke Moestuin producten zijn super, weet ik uit jaren ervaring. Webwinkel is duidelijk opgezet, levering is snel en zonder verrassingen.

Het heet niet voor niks ‘makkelijke moestuin’

Ideale producten voor de beginnende moestuinier. Bakken en mini’s zijn mooi en van goede kwaliteit, ook heel makkelijk om in elkaar te zetten. Met behulp van de app is het een fluitje van een cent om je eigen groentjes te telen. Zou het iedereen aanraden!

De planty's hebben mooie kleuren. Fleurt de tuin op en je kunt ook nog eens lekker smullen.

kwalitatief goede zaden en redelijke opbrengst

dit seizoen veel zaden gekocht bij jullie , veel deed het prima alleen de komkommer en courgettes groeiden wel maar geen enkele oogst kunnen plukken. Van mede tuiniers op de volkstuin gehoord dat de courgettes het slechter deden dan de voorgaande jaren.

Supersnel geleverd

De ene dag besteld, de volgende dag in huis

Heel goed!

Vlotte service. Vlotte levering. Ik ben heel tevreden! Misschien zou het handig zijn als er bij staat welke zaden er allemaal in de zadenpakketten zitten. Want nu heb ik enkele dubbeltjes. Maar da's zeker niet erg, dan heb ik er genoeg op voorraad! Dankuwel!

Praktisch, gebruiksvriendelijk concept.

Als wannabe moestuinder is t concept prima te volgen. Duidelijk instructies, fijne reminders, leuk om letterlijk te oogsten wat je gezaaid hebt. De peultjes en erwten zijn helaas een drama maar dat heeft vast te maken met t droge weer, hete zon en te weinig water. Maar er is nog tijd om deze opnieuw te zaaien en hopelijk lukt t me dan wel;-)

Fijn

De app is super handig

Succes gegarandeerd dankzij de uitstekende instructies

Nooit eerder had ik succesvol groente gekweekt, totdat ik de Makkelijke Moestuin neerzette. In een paar minuten per dag kweek je de puurste groente op. Ik kijk er zelfs naar uit om mijn dagelijkse klusjes in de moestuin te doen! Ook vertel ik er iedereen over die het maar horen wilt. Dankzij de instructies in de App kan er eigenlijk niets mis gaan. Wat een fijn gevoel om zo vol vertrouwen te kunnen tuinieren!

Twee sets schrikdraad gekocht waarvan onderdelen al binnen enkele weken begonnen te roesten. Via hun eigen site daar een vraag over gesteld en ook een klacht ingediend. Door de vakantieperiode duurde alles langer dan normaal, nu alles naar tevredenheid opgelost!

Trots op mijn moestuin

Door de eenvoudige werking, maar wel met goede producten als Makkelijke moestuinmix floreert mijn moestuin, wat een plezier is om in te werken!

Wonderspul

Ik heb geen groene vingers maar dat lijkt nu wel zo! Dankjewel voor de geweldige producten!

Heerlijke bezigheidstherapie & steeds groenere vingers

Even offline, even lekker met de vingers in de aarde, je verwonderen over moeder natuur en genieten van sappige en zoete sugar snaps, knapperige snijbiet en te schattige bietjes. Dank!

Mijn moestuinen tot nu toe zijn altijd 1 grote ramp, gewoon omdat het teveel tijd kost. Met de makkelijke moestuin kijk ik 2 keer per dag 5 minuten of er iets nodig is (mini-rupsjes verwijderen, slakken wegjagen, water geven) en tot nu toe is het genoeg. Het groeit allemaal geweldig, en elk nieuw stengeltje of blaadje wordt bewonderd. En binnenkort mijn eerste eigen oogst.

Top producten

Ik voel mij persoonlijk aangesproken wat het fijn maakt. Ik heb het gevoel er niet alleen voor te staan. Ik heb vertrouwen dat het in orde komt met mijn oogst.

Heb alleen kruiden

Nog niet genoeg tijd gehad om daar over te oordelen

De Streekweg 24

9956 PS Den andel