Puur genieten

Dagelijks geniet ik van mijn makkelijke moestuin. Wat een ontdekking! Ik vind de app een feestje en het boek prachtig uitgegeven. Een aanrader voor iedereen.

Top producten!

Super makkelijk te volgen wat je moet doen in de app en de plantjes doen het uitstekend! Ik ben enthousiast!!

Leuk geschreven boek vol met praktische informatie

Zoals de titel al aangeeft is het een aanrader. Geeft veel praktische tips en neemt je mee in het aanleggen van (en nog enthousiaster worden voor) een makkelijke moestuin. Waarschuwing: Het lezen leidt tot het willen hebben van meer ruimte / bakken om je groente te verbouwen

Het bevalt me goed

De bakken, mini's.zaden,voeding en gereedschap bevallen me prima, vooral de App. Ik kan ze iedereen aanraden.

Geweldige producten en geweldige ondersteuning via de app en de coMMunity.

Prima producten, prima ondersteuning, heerlijk resultaat!

Tof idee

Wij hebben het hele pakket bij jullie gekocht Super idee en heel enthousiast maar kwalitatief niet zo goed.. Ik bedoel het volgende : In de boek wordt gezegd de worteldoek te laten uitsteken ..hier was hij amper zo groot als de bak zelf ..moeilijk want hij zakt in als je hem vult ..mijn man vanalles gedaan dat het zou werken en worteldoek ook echt vd minste kwaliteit We hadden twee bakken besteld en de ene was in orde maar de andere waren er gaten niet ..

Zeer goede zaden

Mijn ervaring is erg goed. Ik heb nog niet alle zaden kunnen testen, maar ze komen erg snel boven. De app erbij maakt het helemaal leuk en ook zeer geschikt voor kinderen.

Eindelijk een goed werkende moestuin!

Het is wat aan de dure kant, maar na vele jaren proberen toch eindelijk genieten van mijn eigen groentes! Het meeste lukt wel.

Tevreden

De producten, een mmm bak plus aanverwante artikelen, zijn snel geleverd en voldoen tot nu toe aan de verwachtingen

Snelle levering en makkelijk!

De bestelde artikelen waren snel geleverd zodat ik snel aan de slag kon. Het is tot nu toe heel makkelijk en het groeit goed!

Niet echt overdreven enthousiast

We hebben twee MM-bakken (16 vakken en 8 vakken). Maar behoudens wat incidentele succesjes (=eetbaar) gaat het met 80% van de zaailingen niet goed. En echt ik heb heel veel tijd geïnvesteerd en de app aanwijzingen voor dd volle 100% opgevolgd. Ik vrees dat ik de twee MM-bakken nu maar ga vullen met vrolijke bloemen, daar word ik dan in ieder geval blij van. Worden dan wel dure bloembakken :(

Makkelijk en snel, het lijkt de makkelijke moestuin wel

Het kost slechts 5 minuten per dag en er is snel resultaat. Mooi overzicht en omschrijvingen. Begonnen voor mij zoon van 4 maar uiteindelijk vind ik het zelf nog het leukst!

Geweldige service, goede spullen

Duidelijke communicatie via website en mail, spullen snel geleverd en heel verzorgd.

Super leuk

Het is heel leuk om te doen en alles ziet er goed uit en makkelijk om te volgen. Ik ben net begonnen en de eerste stekjes komen boven de grond.

O.a. de app maakt het mogelijk voor een ieder om een moestuin te beginnen.

De app is erg handig met alle tips en uitleg. Wel vond ik de eerste stap om de bakken van je eigen moestuin in de app te zetten erg omslachtig en ingewikkeld. Dat kan simpeler denk ik. De moestuinaarde is top! Ik zie echt verschil met andere tuinaarde. Ook de zaadjes zijn van goede kwaliteit. De uiteindelijke vruchten en groenten (van wat we tot nu toe hebben geproefd) ook prima kwaliteit.

Nieuwsgierig

Zoals beloofd kwam het boek op de afgesproken tijd en dag binnen. Een uiterst nieuwsgierig boek waar ik een hoop van hoop te leren.

Goede service, goede producten, enthousiaste community

Ik ben enthousiast over Makkelijke Moestuin - goede service en sympathiek product

Prima producten en snelle bezorging

Alles groeit fantastisch! Site is goed, bezorging ook

Iedereen kan het

Door de makkelijke uitleg (zelfs op elk zakje) maar ook in het boek, kan iedereen zn eigen groenten kweken. Ook met de losse recyclebakken voor als je wat minder plek hebt.

Alles werkt, helder instructie

Na lang aarzelen de MM aangeschaft, is toch een hele uitgave. Ben gelijk begonnen en met behulp van de app kan een kind de was doen

Super goed en sterk materiaal en zaadjes

We kopen snel nog een bak! Heel erg tevreden en waar voor je geld. Ga zo door, team van MM!

Snelle levering pallet MMmix

Snelle levering van fijne grond voor een moestuin!

Goede producten, verzonden zoals afgesproken en als er iets niet klopt zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Zo blij als een kind met mijn makkelijke moestuin

De MMbak die ik wilde was tijdelijk niet op voorraad. Diverse wederverkopers gebeld maar helaas. Een wederverkoper in A'dam noord heeft de nodige contacten met MM voor me onderhouden en binnen enkele wkn was de bak binnen. Vanaf dag 1 enthousiast er mee ad slag gegaan met behulp van de app. Wat een super idee van Jelle om dit in Nederland te introduceren.

Makkelijk, voldoet prima

Leuk om te doen, lekkere groentes, de app zegt wat je moet doen

De Streekweg 24

9956 PS Den andel