Snelle levering, handige app. En boek waarin alles goed wordt uitgelegd. Binnen een maand ben ik helemaal verslaafd.

Geweldig concept!

Heerlijk, liefdevol, modern concept - brengt vreugde en geen extra druk. Dank je wel, Jelle! Met groene groet, Willi Wortel

Zo leuk die makkelijke moestuin

Snelle service, goede producten.

Heel leuk!

Zeer leuk om te doen

Hoopgevend dat moestuinieren ook iets voor mij kan zijn

Vlotte en persoonlijke schijfstijl

Geweldig boek

Supersnelle levering, geweldig boek en een redelijke prijs!

Top producten

Geweldig, alles in 1 en met hulp van de app komt het helemaal goed

In afwachting ..... spannend!!!

Ik heb pas drie dagen geleden mijn startpakket gezaaid. Kan er nog niets over zeggen, maar vind het nu al geslaagd. Handig i.c.m de app. Ben heel benieuwd of het lukt

Moestuin die echt lukt

Met de makkelijke moestuin heb ik met gemak veel kunnen oogsten, op een kleine oppervlakte. De app helpt daarbij enorm.

Van twijfel naar toewijding!

Ik ben als leek begonnen aan een moestuinbak. Als leidraad kocht ik het MM boek en tot mijn verbazing las ik het in één keer uit met voldoende info om te beginnen. Je weet precies wanneer en hoe je je moestuin tot leven kan brengen en inderdaad, na enkele weken loopt je bak over van de heerlijke groenten! Het boek is glashelder ingedeeld met boordevol informatie. Topper die ik iedereen met interesse aanraadt!

Super leuk en makkelijk!!!!

Ik ben blij verrast. Het enige grote werk is effe in het begin om alles in elkaar te zetten en de grond erin te doen en de zaadjes. Ik heb 2 bakken met 8 vakken. Maar daarna is het echt heel weinig werk. Die 5 minuten haal ik als het regent al helemaal niet! Ik zit echt te wachten op de opdrachten die vanuit de app komen, zo ontzettend duidelijk en leuk. Echt een groot plezier. Een kind die kan lezen, zou dit ook echt kunnen.

Positief, top

Spullen snel en correct bezorgd

Precies wat ik ervan verwachtte; makkelijk en superleuk!

De informatie op de website geeft heel duidelijk weer wat je kunt verwachten. Als dit nu in de praktijk precies zo uitkomt, is dat erg prettig! Ik vind het mooie producten en superleuk dat je al zo snel resultaat ziet. Ik vind de app echt heel goed werken! Je krijgt precies die informatie die nodig is: kort, helder en niets is overbodig.

Erg leuk en heerlijk om te doen

Makkelijke methode om te volgen vooral met de app. Ruime keuze aan groenten. Kwaliteit van de zaden zijn goed. Mooie sterke gewassen. En ze smaken heerlijk.

Schrikdraad tegen slakken: het werkt echt!

Een paar weken geleden heb ik schrikdraad tegen slakken gekocht. Mijn vrouw heeft een mini moestuin, maar alles werd door slakken opgegeten. Toen kwamen we het product schrikdraad tegen slakken tegen. We zagen direct resultaten. Nu na een paar weken functioneert het apparaat nog steeds. Ben wel benieuwd hoeveel jaren de elektronica het uithoudt in weer en wind. Het plaatsen was niet ingewikkeld, maar wel een beetje lastig omdat de twee schrikdraden vrij lang waren en twee keer om de mini moestuin moest worden gewikkeld.

Mooie bak, fijne aarde maar vooral super app

Het was wel even een klus om de bak in elkaar te zetten, maar dan heb je ook wat! En samen met de app en de zaadjes echt een hele leuke en laagdrempelige manier om je eigen groenten te kweken. Zo kan iedereen succesvol moestuinieren.

Fijne producten

Tevreden

Ik ben tevreden over de producten, zaden en de app. Ik zou niet anders meer willen. Echter kleuren de naden van mijn Planty's roestbruin. Hier heb ik bij de MM mini's geen last van. Geen idee hoe dit komt. Het ziet er niet zo fraai uit. Ik kan de producten en deze manier van moestuinieren alleen maar aanraden. Het is écht makkelijk en de opbrengsrmt is groot!

service is top

ik heb al mijn spulletjes besteld bij jullie en het eerste deel heb ik al snel ontvangen, alles ziet er netjes uit. ik kan over de zaadjes nog weinig zeggen maar de service vind ik nu al top. ook heb ik het makkelijke moestuin boek besteld en ben er heerlijk in aan het weg dromen. is goed omschreven en leuk en makkelijk om te lezen.

Mooie bak , met goede grond en zaden. En duurzaam van gerecyclede petflesjes, dat voelt goed!!

De MM neemt je bij de hand als beginnend moestuin, en het werkt!

Nooit begonnen met een moestuin omdat ik dacht: het kost veel tijd, waar begin je, wat moet waar, hoe onderhoud ik het. Kortom met de MM heb ik de naald in de spreekwoordelijk hooiberg gevonden !

Mijn MM geeft me dagelijks een geluksmoment.

De producten zijn duurzaam en van uitstekende kwaliteit. Het is heerlijk om te koken met he eigen geoogste groenten en het is helemaal niet moeilijk om een MM te onderhouden. De leukste hobby die ik heb!

Verslavend leuk!

Met het boek en de app kun je een goede start maken met het houden van een moestuin, gaandeweg het seizoen voel je je vertrouwd en kun je beginnen met oogsten.

Geweldige service bij de makkelijke moestuin

Goede app, makkelijk te volgen en heel duidelijk. Het is mij eerder nooit gelukt om planten in leven te houden, laat staan mijn eigen groenten te verbouwen. Nu pluk ik mijn groeten uit de tuin, de tomaten, komkommers en courgettes groeien goed. Allemaal voor het eerst, maar dankzij de Makkelijke Moestuin gaat het goed.

Gaat heel aardig

Niet alle zaden komen uit. De app werkt niet altijd goed bij sommige groenten blijft verkeerde melding geven. Rest gaat heel aardig

De Streekweg 24

9956 PS Den andel