Mooi concept

Ze doen wat ze zeggen

Echt keileuk

Heel fijn om alle groentes te kunnen eten die onbespoten zijn en gewoon te kunnen plukken wanneer ik ze nodig heb en daardoor ook leuk om het te verzorgen. AnnA

Gegeven als kado

Ik heb zelf zo'n 3 jaar deze makkelijke moestuin. Ik heb m'n bestelling als kado gedaan aan m'n vriendin dus nu kon ze er niet meer onderuit om te zeggen doe ik volgend jaar wel haha. Ik ben zeer blij met deze manier van een moestuin kan het iedereen aanraden. Elke dag een zen moment. Team makkelijke moestuin bedankt

Prachtige bak

Mijn tweede bak + mix + zaden. Staat mooi in de tuin en de zaden doen het al erg goed! Ik miste alleen bij deze bak het “haakje” met het makkelijke moestuinlogo er op. En bij het raster zit op één van de punten geen gat om de witte schroeven in te doen, die ligt nu los omdat ik te lui ben om zelf een gaatje te maken. Verder top

Helemaal prima

Heel prettig en enthousiast bedrijf, gedreven om het moestuinieren op duurzame manier populair en toegankelijk te maken.

Geweldig!

Ik gebruik de app alreeds twee jaar maar het is de eerste keer dat ik de zadenpakketten heb gekocht. in één woord, geweldig! Ik ben er super blij van, de platjes groeien en ik heb zaadjes voor een heel jaar!

Onwijs naar mijn zin met de makkelijke moestuin!

Goed doordacht, makkelijk uitvoerbaar

Drie bakken gemaakt. Zaden doen het prima. Werken met app is prettigen houdt me bij de les. Al drie weken achter elkaar iedere dag uit de tuin gegeten. Goede afleiding in deze Corona tijd

Heel (ont)spannend en leerzaam.

Had ik maar eerst het boek gekocht of me meer verdiept in de website. Nu kwam ik soms (door mijn werkzaamheden) tijd tekort om me te oriënteren. Maar ontzettend leuk en fijn... ik geniet nu elke dag en eet smakelijk van wat goed gaat! Ik heb al lang een moestuintje bij huis willen hebben, maar vlakbij zee met veel zandgrond werkt dat niet zo goed. En nu in mijn moestuin op poten 120x120 met alles van de Makkelijke Moestuin in één woord: GEWELDIG, kost een paar5 centen, maar dan heb je ook wat. Hobby kost nu eenmaal geld en dit is een zeer gezonde hobby!

Top, snel geleverd

Goede zaadjes die ook echt snel groeien

Bestellingen verlopen soepel, volgens afspraak. Snel waar mogelijk. Efficiënte werkwijzen. Zeer klantvriendelijk en laagdrempelig!

Producten zijn allemaal gewoon super

Ik vind de ontwikkeling en vernieuwing die de Makkelijke Moestuin steeds weer levert geweldig. Ooit begonnen met 1 moestuin bak, inmiddels heb ik er 4 waarvan drie met klimrek en mutsen, plus een hele family Planty's. Enorm verslavend dat Moestuinieren, maar wel helemaal geweldig!

Valt wat tegen

De spullen zijn van goede kwaliteit, maar de videos zijn omslachtig

Producten voldoen aan de verwachting

Alles wat ik gezaaid heb komt tot bloei, heel fijn!

Super systeem, prima service, aanrader!

Nooit, nooit, wat zeg ik? Absoluut nooit ging ik groentes verbouwen! Thuis gezien hoeveel werk en ook gedoe dit gaf door téveel oogst tegelijk... En dan, op een dag, ontdekte ik de Makkelijke Moestuin. Eerst het boek gelezen, aarzelend begonnen met 2 bakken... Nu helemáál overstag: 4 bakken waarvan 2 met klimrek, 6 planty’s...het blijft maar uitbreiden Ik ben nu 3 jaar aan de slag en kan het niet meer missen. Zo eenvoudig met de app, en heerlijke groentes rechtstreeks vanuit de bak op m’n bord. Blij dat ik tóch moestuinier!

uitstekend

moestuintafel was makkelijk in elkaar te zetten.

Prachtig kloppend totaalprogramma!

Bestelling werd prima volgens afspraak geleverd. Materialen pasten en bij vragen snel, sympathiek en goed geholpen. De app is de kers op de taart. Inmiddels komt er van alles uit de bak omhoog. Een topproduct dat supernetjes op de markt wordt gezet.

Erg leuk

Voor het eerst kennis gemaakt met de makkelijke moestuin Mooie ervaring met kleine moestuinbak

Wat een uitkomst, die makkelijke moestuin! Voor een intrinsiek gemotiveerde beginneling als ik, is het geweldig om op deze manier aan het moestuinieren te raken. Verslavend makkelijk, even in de buidel tasten om een basis te leggen maar ik beschouw dit als een diepte investering. Ik heb 2 original moestuinbakken op poten gekocht en zelf in elkaar gezet (makkie!) met 8x40ltr MMMix, voeding voor later en alle 33 zaden. Zo kom ik een heel eind. Ik wil ook een klimrek hebben, dus dat wordt de volgende bestelling. Ik geniet elke dag van het vertroetelen van mijn zaailingen en alles komt op! Dus met de kwaliteit van de zaden en de MMMix zit het wel snor. Daarnaast is de app super easy om je te begeleiden van het inzaaien tot oogsten tot wat er wel en niet naast elkaar kan. Echt, ik kan het iedereen aanbevelen en ben als een soort zendeling in mijn omgeving bezig anderen te verleiden dit ook te gaan doen, hahaha. Gelukkig kan men wel lachen om mijn enthousiasme. Het levert gezonde groentjes op die volgens de ‘collega’s’ in de community in smaak niet te overtreffen is, en het is een heel rustgevende bezigheid. Kortom, Yoga voor de ziel en lust voor het lijf, I love it!

Superleuk!

Moestuinieren met de MM-app is echt superleuk! Je hoeft niets te weten van tuinieren of planten, gewoon de app volgen en het komt goed. In maart ben ik begonnen en heb nu al heel wat kunnen oogsten en eten uit eigen tuin. Ik ben MM-fan :)

Zo is het échte leuk én makkelijk!

Omdat alles zo goed op elkaar is afgestemd, werkt het echt super fijn! Maar ik heb niet het idee dat ik er zelf niks voor hoef te doen of dat ik zelf niet meer na hoef te denken. Er komt uiteindelijk toch meer kijken bij een moestuin dan ik in eerste instantie dacht (hoeveel zaadjes je moet zaaien bijvoorbeeld, of welke planten waar het beste staan). Door de vet handige app leer ik écht wat bij en krijg ik op het juiste moment handige reminders.

De moestuin tafel was gemakkelijk in elkaar te zetten. Moestuinmix er in, zaaien maar! Het groeit dat het een lieve lust is. Een minpuntje: er zat geen label bij met de tekst Makkelijke Moestuin, dus ik kan geen reclame maken

Weinig zaadjes die niet altijd ontkiemden van babypompoen.

Helaas, van de 6 babypompoenzaden is er maar 1 ontkiemd ondanks dat ik de instructies nauwgezet heb opgevolgd. Gelukkig doet deze plant het goed. Hopelijk straks met veel vruchten. Ik heb al jaren een moestuin en kas, maar zo'n magere opbrengst bij ontkiemen heb ik nog niet gehad. Andere tegelijkertijd geleverde zaden voldeden wel aan de verwachting en de groenten kwamen goed op. Dus al met al redelijk tevreden.

Alles naar wens jammer dat ze DHL inhuren.

Alles naar wens jammer dat ze DHL inhuren. DHL melden het pakketje bezorgd op de beloofde datum terwijl het 3 dagen later pas bij mij was bezorgd. Nou ja, bezorgd, eerder gewoon voor mijn deur achter gelaten (niet netjes overhandigd). Ik zag hem nog net wegrijden in mijn straat. Veel te hard. Goedkoop is duurkoop. Doe mij maar TNT, sterke customer journey en service en geen gekkigheid maar netjes op tijd. Makkelijke Moestuin is verder top!

De Streekweg 24

9956 PS Den andel