Het is erg leuk om te doen en het kost inderdaad weinig tijd.

Producten van topkwaliteit en geweldige app

De moestuinbak is van topkwaliteit. De app is ontzettend handig voor iemand zonder enige ervaring met moestuinieren. Begonnen met 8 vakken, maar we gaan zeker uitbreiden!

Snel

Mooie producten, snelle levering en er wordt meegedacht met wat je besteld en of dat wel klopt. Heel fijn.

erg goed

blij met het makkelijke moestuinboek en de app, heel gebruiksvriendelijk! en het boek is zeer informatief, no nonsens en leuk geschreven!

top ervaring

hoi, mijn ervaring is top, mijn groente doet het goed, ik doet het vi de app heel handig.i

ronduit GEWELDIG!!!!!!

Dit is het eerste jaar dat ik een MM heb en het bevalt super goed. Alles van jullie is goed. Van de bakken tot aan de zaadjes en alles er tussen in. Dit raad ik iedereen aan.

Tevreden, maar graag meer oog voor duurzaamheid.

Ik zou een nog grotere fan zijn, indien er geopteerd zou worden om échte duurzaamheid hoger in het vaandel te dragen. Het voeren van een biologosich keurmerk, het eerlijk vermelden van pro en con van bepaalde producten in plaats van steeds een goed-nieuws-show te presenteren, op het forum minder dogmatisch zijn, ...

Iedereen kan moestuinieren met dit briljante systeem

Een oud ambacht ondersteund met moderne technologie...wat een fantastisch idee, en het werkt feilloos.

Dit kan iedereen

Zo kan iedereen moestuinieren, ook met weinig plek en kennis!

Spannend en inspirerend

De Jelle producten zijn prima ! Alleen de courgette-zaden van vorig deden het dit jaar niet. Ik kreeg ze niet aan de gang, dus bestelde ‘n nieuw zakje. Daarvan deed één het maar... Zou het aan mij liggen ? Met de andere zaden heb ik geen problemen.

Ik had het basispakket besteld en dat verliep prima

Goede zaden en snelle levering

Prima.

Snelle levering.

harstikke leuk

heerlijk om te moestuinen, zonder dart je eindeloos moet spitten en bemesten. vooral de watervasthoudende mix is ideaal, ik ben niet dagelijks bij mijn tuintje

Ok

In start pakket zaten geen naam stokjes om te noteren wat je gezaaid hebt

De moestuin grond vind ik super!

De moestuin grond in 1 woord: geweldig! Ik zie de planten zo mooi en hard groeien. De mini tuintjes vind ik wel erg klein, jammer dat deze niet groter zijn. Ik vraag mij af of de inhoud voldoende is, met name de diepte om goed te kunnen wortelen.

Geweldig makkelijk en leuk

Alles wat je anders zelf moet uitdokteren zit in de app. Geniaal. Wel even goed (vooruit)lezen want soms heb je nog wat materiaal nodig zoals netpotjes of steunrekjes. Maar dan heb je ook wat - een bak vol groen in de tuin waar je elke dag lekker even tot rust kan komen!

Prima spul, maar niet altijd op voorraad bij de winkels!

Supersnel opgezette mini moestuin

Super snel opgezet. Ziet er mooi uit. Gezaaid met behulp van de app. Mijn eerste groenten komen nu boven de grond. Ze zien er happy uit!

Goede informatievoorziening over produkt en levering

Alles volgens afspraak geleverd. Herobak ziet er goed en mooi uit.

Het werkt echt

Voor het eerst in mijn leven probeer ik een moestuin uit. Met MM ben je voorzien in alles wat benodigd is. Alles wordt netjes en compleet geleverd en zelfs als ze in je enthousiasme onderdelen zoals schroeven kwijt raakt worden deze direct na geleverd. De app werkt brilliant en de eerst 8 vakken staan na een paar weken al vol met van alles! (Op deze manier is het echt heel makkelijk en het kost me inderdaad niet meer dan 5 a 10 min per dag!) Zeer duidelijke beschrijving en ruimte voor eigen initiatief om te experimenteren in de app. Super! We kunnen niet wachten tot de eerste oogsten.

Inspirerend, motiverend

Het werken met de app is zo fijn. Je blijft betrokken en gemotiveerd. Ik word er blij van. Ik had nooit gedacht dat mij dat zou lukken.

Altijd alles vlot en gemakkelijk geregeld.

Gemakkelijk te bestellen. Wordt vlot geleverd. Tot dusver doen alle zaadjes zelf het ook goed.

Ik kon het boek niet nog vaker lenen van de bieb. Aanschaffen was de beste optie!

Ik bleef lezen in het boek en is handig beschreven. Ik zoek alles er zo weer makkelijk bij als ik het niet meer weet of als ik twijfel.

Geweldig!

Moestuinbakmuts.....geweldige uitvinding...makkelijk in gebruik... Zeer tevreden mee!

Nog even afwachten

De radijs groeit als kool (?!), maar de pluk sla ziet er nu heel bleek en slapjes uit. CavoloNero is nog heel klein. Ik heb drie mini’s, wat me op valt is dat ze erg snel uitdrogen en dan knoeperhard worden, ook al geef ik ze dagelijks water. Ook zakken de zijkanten in, de MM mix zakt dan weg, incl plantje. Het is nog even afwachten, maar tot nu vind ik het een boel gedoe in de hoop dat ik straks een paar radijsjes heb. De MM mix in terracotta potjes met andere plantjes bevalt wel erg goed...

De Streekweg 24

9956 PS Den andel