leuke product en een leuke formule

Ik heb het als kado aan mijn kleinkinderen gegeven en die zijn er erg enthousiast over.

Prima service leuke app jammer dat hij wel eens vastloopt.

Heel leuk om te doen en geweldig om steeds begeleid te worden!

Elke ochtend kijken hoe mijn groentes groeien en elke avond even een slokje water geven. En nou maar hopen dat ik ze een keer mag oogsten.

Mooie methode

Duidelijke omschrijving, goede producten.

Goede service, geweldige producten, goed resultaat!

Ben al jaren een groot fan van de Makkelijke Moestuin. De goede service, snelle levering en een geweldig resultaat zonder al te veel moeite, maakt het voor mij dat ik geniet van mijn bakken. Het fijne is ook dat je biologisch Moestuiniert, veel opbrengst hebt en bovendien via de app een uitstekende begeleiding krijgt. Kortom: iedereen kan door de MM-methode moestuinieren!

Eindelijk een beheersbare moestuin!

Vaak begonnen, vaak gestopt. Sinds MM lukt het me wel en blijf ik gemotiveerd. Materiaal is erg leuk ontworpen, de app superhandig en de community inspirerend. Een gouden uitvinding!

eindelijk een concept wat doet wat het belooft

na zoekactie op internet , op de website van mm terecht gekomen. alles goed door gelezen en besloten om onze eigen makkelijke moestuin te gaan beginnen, vervolgens de mix en zaden besteld, zelf bakken gemaakt,en uiteraard de app geinstalleerd, na ontvangst van de mix, alles gevuld en gezaaid volgens instructies op de app, en ja hoor het werkt, schept heel veel plezier , we gaan ervan uit dat we binnenkort de eerste oogst kunnen nuttigen.

Leuke manier van tuinieren.

Ik heb op mijn balkon mini's neergezet die ik weer in twee vakken heb verdeeld. Zo kan ik dus veel verschillende dingen zaaien. De sla doet t heel goed, Ik ben al sinds april aan het oogsten. De sugarsnaps Gaan ook goed maar een halve bak daarvoor echt te klein. De snijbiet en rode biet doen t minder, ik ben al drie keer opnieuw begonnen. Jammer is dat de MM mix niet meer te krijgen is, het laten bezorgen is wel erg duur.

Goede kwaliteit, uitstekende klantenservice en snelle levering.

Al vaker dingen besteld voor mijn moestuin en voedselbos. Goede kwaliteit, goede klantenservice als ik bel en snelle levering. Wat wil je nog meer?!

De spullen, de app en de werkwijze van het bedrijf maakt het helemaal perfect. Het is simpel en tegelijkertijd geniet je van elk moment!

Topservice!!

Ondanks dat ik weet dat jullie het erg druk hebben in deze periode blijven jullie de essentie van klantbeleving niet uit het oog verliezen. Er is altijd oprechte aandacht. En dat is superknap! Los van de mooie producten waar ik al jaren plezier aan beleef. Keep up the good work!

De zaadjes werden zeer snel geleverd en na het zaaien komen ze goed op.

Een hele leuke, praktische en inspirerende ervaring.

Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan. De bakken zijn eenvoudig in elkaar te zetten. De uitleg en feedback is heel duidelijk en praktisch. Ook is er een jaaragenda beschikbaar. Ik heb ook goede ervaring met de zaden. Wel vind ik het jammer dat de informatie op de verpakking van de zaden dit jaar (2020) minder compleet is. Je wordt verwezen naar de App. Die heb ik wel gedownload, maar daar doe ik niet zoveel mee.

MM is heel erg leuk en makkelijk

Als je eenmaal begint aan een MM, wil je meer. Het is ontzettend leuk om zelf groenten te laten groeien en eten.

Netjes en op tijd geleverd.

Netjes en op tijd geleverd

Bestelling top geleverd.

Mijn bestelling - een pallet MM Mi en dozen voeding plus zaden, kwam in twee delen. Ik werd daarvan geweldig op de hoogte gehouden. Vanochtend kwam de enorme pallet, exact op het aangegeven tijdstip. Superblij ermee. We gaan beginnen! Groet, Karin Smalbil.

Super leuk en makkelijk

Samen met mijn 2 dochters ben Ik iedere dag in de moestuin bezig. We vinden het alle 3 leuk en het lukt ook nog!

Fantastisch spullen

De spullen van de makkelijke moestuin zijn top, en werken helemaal goed. De app help je er heel goed bij. De mensen die de makkelijke moestuin hebben bedacht ga zo door. Dit is een top uitvindending

Prima !

Echt prima !

Aanstekelijk

vriendin, buurvrouw en zus hebben het virus nu ook te pakken.

Gegeven voor moederdag en meer dan geslaagd cadeau

Goed en overzichtelijk boek met een duidelijke uitleg.

Fijne grond

Ik ben blij met de makkelijke moestuinmix. Enige minpuntje is dat het toch weg snel droog wordt.

Mooi compleet product

Kon het meteen gebruiken en staat nog leuk ook met verschillende kleuren

Een zeer positieve ervaring!

Ik zou wel één element willen aanstippen. Wij hebben in ons pakket geen MM-logo ontvangen om op de tafels aan te brengen zoals wel beloofd was. We hebben twee moestuintafels besteld, maar de logo's zaten helaas niet in de respectieve pakketten! We kunnen beide moestuintafels dan ook niet markeren met jullie logo...

Wat een ontzettend fijn en handig concept

Wat een fijn concept. Je wordt stap voor stap op een leuke, speelse en vooral begrijpelijke manier door het hele proces begeleid. Dit maakt het tuinieren heel leuk, eerder zorgde het wel eens voor frustraties omdat ik niet goed wist wat ik deed. Ik ervaar nu heel veel plezier aan het tuinieren en ben zelfs al aan het uitbreiden. Dank Jelle.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel