Ideale grond om een moestuin mee te beginnen

We kunnen na 2 weken zeggen dat onze planten het erg goed doen. Zowel stekjes die we hebben gekocht en zaadjes die we hebben gezaaid doen het heel goed op de makkelijke moestuinmix.

Top product.

Geweldig!! Ben super enthousiast!! Er zat 1 zakje met gratis zaadjes niet bij de levering. Dacht: "Ach kan gebeuren. Zo erg is dat niet." Maar 3 dagen later kwam het zakje onverwacht toch nog via een nalevering. Zonder dat ik erom gevraagd had. Super!! Bedankt.

Leuk en compleet

Heel goed opgekomen, maar......

Onder de kas door graven de ratten een gang en hebben al een paar snackkomkommerplantjes doorgeknaagd en ook een klimmende gourgette :( Ik vrees voor nog meer schade...………………….

Moestuin in een handomdraai

Hele goede producten, prima app om je te helpen. Ik wordt een echte moestuinier! Eerste oogst is binnen en dat smaakt naar meer.

Zoals de naam al aangeeft....

Lekker makkelijk! Alles in jip en Janneke taal en perfect voor de starter

Dat het zo makkelijk was om eigen groenten te kweken... dat wist ik niet. En dat het zo supersnel gaat.... al heel gauw kon ik genieten van radijs en rucola en spinazie. De app is erg handig, je weet per dag wat je moet doen; het is heel eenvoudig allemaal. Ik ben 70 jaar en op wat (vaak mislukte) aardbeien na had ik nog nooit iets echt verbouwd. Ik ben heel blij met jullie producten en vooral ook met de hulp en begeleiding van De Makkelijke Moestuin. Het blijft een wonder om te zien wat er uit een minuscuul zaadje kan groeien! Ik ben zó blij met mijn mooie volle bakken! Hartelijk dank voor alles, Vriendelijke groet, Louise Annijas

Duidelijk, makkelijk en eerlijk

De webshop is overzichtelijk, goed in gebruik, communicatie verloopt op tijd en eerlijk.

Zaadjes en minimoestuinzak zijn super

Minimoestuinzak fijn voor woekerende planten zoals munt en klimmers. Hoef je geen groot klimrek aan te schaffen als je het maar voor 1 of 2 plantjes gebruikt. Support heel fijn voor “analfabeet“ moestuin, laagdrempelig om te starten.

Mooi nieuwe hobby

De makkelijke moestuin is en handig concept om je moestuin zo optimaal mogelijk in te richten voor maximaal resultaat. Het enige jammere was dat de pompoenzaden niet opkwamen ondanks de instructies in de app, verder top!

Dit maakt tuinieren wel heel erg makelijk en leuk!

Had nooit groene vingers maar het team van de makelijke moestuin maakt tuinieren voor iedereen super eenvoudig

Super leuk en leerzaam door ondersteuning en tips

Geweldig en spannend om mijn eigen mini moestuintje te zien groeien

Geniaal product, montage verliep niet goed

Ik kocht slakkenschrikdraad. Het rijgen van de draden door de hoekelementen ging zeer moeizaam. Gaatjes waren te klein voor de draad. 1 vd draden ging daardoor ook kapot. Naast dat ik nog steeds rugpijn heb van het monteren en rijgen. Heeft me uren en heel veel geduld gekost, terwijl ik best handig ben. Uiteindelijk drie draden kunnen spannen en...... geen slak meer gezien in mijn moestuintje! Dus het werkt geweldig. Vraag me nog wel af hoe ik straks de batterij kan vervangen... Concept is geweldig, uitvoerig kan beter.

Tot nu toe superleuk!

Voor mij is het de eerste keer dat ik een makkelijke moestuin bak heb en het bevalt tot nu toe heel erg goed. Ik twijfelde of de plek goed was, of er voldoende zon komt maar dat lijkt ook goed te gaan. Sommige zaadjes/plantjes zijn wat later dan de app aangeeft maar alles is gaan groeien wat ik gezaaid heb. Ik ben heel benieuwd naar wat er straks te oogsten is. Dus helemaal happy met m'n MM bak!

een aanstekelijke en makkelijk toegankelijke werkwijze om een moestuintje te beginnen

mooi boek, leuke app en compleet aanbod voor een ieder die zin heeft in een moestuintje te beginnen maar tegen al het werk op zag/ziet. zelfs een beginner kan zo aan de slag. het enige minpuntje is misschien dat het boek andere methodes aangeeft dan beschreven bij de zaden of in de app maar de verklaring voorschrijdend inzicht lijkt me plausibel.

Fantastisch!

Ik ben nu bijna 3 weken bezig met de makkelijke moestuin. Tot nu toe echt geweldig. Zeer duidelijke instructies in de app en alle zaadjes van het basispakket zijn uitgekomen!

Zaadjes en grond top, mini’s minder

Wat een plezier om te moestuinen met de makkelijke moestuin. De zaadjes in combinatie met goede grond, vermiculiet, combinatieteelt en adviezen in de app komen bijna allemaal op en alles groeit en bloeit geweldig! De mini’s zijn prachtig maar er komen makkelijk grote barsten/scheuren in de potgrond tussen de zaailingen. Dat vind ik een minder punt.

Helemaal goed.

Goed idee, veel praktische informatie en goede begeleiding.

Fantastische producten en handige app!

Als moestuin-leek is dit de meest fantastische handleiding !

Echt heel heel leuk

Iedereen die niet kan tuinieren, kan het op deze manier

Keurig netjes en volledig!

Zowel de plaatsing van de order per mail als levering wordt netjes ‘geleid’ van het begin tot het eind.

Snel geleverd en alles werkt zoals het moet werken.

Makkelijke moestuin spullen doen precies wat het belooft. Het is makkelijk, je wordt ontzorgd door goede begeleiding via app/ boek. Zelfs voor de niet groene vingers goed te doen en het resultaat is top!

Slechte opkomst van de boterboontjes

We hebben 100 boontjes gezet en er zijn er maar 29 van uit gekomen. Dat lijkt me erg weinig. Dus geen goed pootgoed denk ik.

De MM-mini's zijn super leuk en lekker praktisch

De MM-mini's zijn super handig om mijn kruiden dichter bij de keuken te hebben staan. Ze zien er leuk uit en zijn lekker praktisch in gebruik.

Uitstekende service!

Ik kan alleen maar positief zijn over de MM en de service van de mannen (en vrouwen?) van de MM.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel