Dure zaadjes

Ik vind 4 euro voor 4 zaadjes niet goedkoop. Ik had 2 pakjes (pompoen en courgette). Van beide zijn er 3 gekiemd en 1 niet.

verslaafd

MM is een uitdaging met garantie op successss... Ik droom tegenwoordig iedere avond van mijn moestuin!

Goed geleverd, zoals de verwachting die geschept is

Goede dienstverlening. Past allemaal prima..... enige is dat mijn bak een andere afmeting heeft en ik het jammer vindt dat er in de app geen mogelijkheid is om een eigen afmeting in te meten en dan de planning te maken. Maar ik snap het totaal concept.

helemaal top!

was een perfect cadeau voor moederdag! goed gedaan jongens!

Met recht een Makkelijke Moestuin

Ik heb geen groene vingers maar met de Makkelijke Moestuin en de bijbehorende app, lukt het mij om groente te kweken!

Contact is goed.

Heb bij jullie zaad besteld voor de klim gourgette. Van de 4 zaden die in het zakje zaten is er maar 1 opgekomen. Dat is erg jammer. Verder is het allemaal goed gegaan.

Geweldig!

Alle aanbevelingen en begeleiding zijn top. Erg leuke app! Super voor kinderen en beginners zoals ik. Dagelijks kijk ik met verwondering hoe alle planten opkomen, alleen heb ik nog niet zo een beeld hoe ik het ongedierte moet weghouden. Een slak heeft zich namelijk al tegoed gedaan aan de blaadjes van mijn reuzenradijs. Daar mag nog wel wat meer advies over komen.

super gemakkelijke start van mijn moestuin

Na jaren 'starten' ben ik eindelijk gestart met mijn gemakkelijke moestuin. Ik heb de Makkelijke moestuinmix besteld en daar ben ik zeer tevreden over. De mix houdt zeer veel vocht vast..zelfs bij dit droge weer zie ik vele uren later nog waar ik mijn groentjes water heb gegeven. Mijn zaadjes komen bijna allemaal uit. Ik hoop dat er in de toekomst nog meer soorten zaad aangeboden zullen worden...vooral dan omdat de app zo gemakkelijk is! Ik had altijd bang om te beginnen omdat ik absoluut niets ken over groentjes kweken en ik heb nooit groene vingers gehad...de app zegt mij perfect wanneer ik wat moet doen. Enkel bij de groenten die niet in de app staan ervaar ik nog behoorlijk wat onzekerheid. Hopelijk wordt dit dus in de toekomst nog uitgebreid :)

Excellent!

Super snel geleverd, qualiteit producten, heel goed service en duidelijk advies gekregen op mijn vragen. Team makkelijk moestuin, BEDANKT! jullie zijn toppers! Veel succes met jullie onderneming!

Helemaal leuk!

Samen met kleinkinderen op avontuur! We hebben er veel lol in en van. Elke dag zijn we er mee bezig , en leerzaam voor ze!( zeker in coronatijd) mooie aanvulling op schoolwerkjes thuis.

Eerste indruk is prima

Ik heb er nu sinds een paar weken twee. In de ene zitten slazaadjes en de andere een uitgelopen aardappel. Ik zie nu een eerste slaplantje en ook de aardappel komt boven de grond. Ik ben benieuwd naar de oogst.

Goed gestart! Het ‘groeit als een gek’!

Na een aantal pogingen een moestuin te beginnen nog nooit zo’n goede start gehad! De app is nét dat steuntje in de rug dat ik nodig heb.......

Kwaliteit is goed, netjes verpakt. Heel tevreden

Top bedrijf en materiaal!

Materiaal was allemaal dik in orde. één plank van de moestuin had 2 foutief voorgeboorde gaten voor de bodem en ook de boekschroeven (?) van het raster waren niet helemaal in orde. Ik had 4 bovenkanten ipv 2 boven- en 2 onderkanten, maar een stukje touw heeft dat ook opgelost :) Heel goede service, vriendelijke mensen en supermooie moestuin nu! :)

Snelle service, goede app en meteen te gebruiken...stap voor stap, volgens de uitleg

Zelfs iemand als ik, met niet groene vingers, snapt wat er gedaan moet worden met de producten

Goede én snelle levering. Producten zijn van hoge kwaliteit. Ga hier zeker nog een keer bestellen!

Veel keus, snelle verzending

Niet goedkoop wel top spullen!

Nog nooit n moestuin gehad en nu heb ik zoveel groente en kruiden al opgekweekt..het is moeilijk te geloven! Ben heel trots maar vooral ook heel blij met deze systematische manier van ‘moestuinen’ en alle bijbehorende producten. Het kost af en toe wat meer dan n normaal product maar het werkt tien keer beter! Dus: de moeite waard!

Snel en makkelijk te bestellen en de levering volgende ook snel. Ben dik tevreden

redelijk

De geleverde kabel is ok, maar het inrijgen is een crime. De kabel splijt snel en is dan bijna niet door de hoekstukken te krijgen, met veel te kleine gaatjes. Het rijgen door de gaatjes met de schroefjes van de het plastic kastje is bijna niet te doen. Ook daar zijn de gaatjes onnodig klein gekozen tov de draaddiameter. Maak dit allemaal iets steviger en groter, dan is de praktische bruikbaarheid op peil. Wat ik heel onhandig vind is dat je voor het verwisselen van de batterijen de draden/kabeltjes weer moet losmaken, wie verzint zoiets? Ook is de unit niet druipwaterdicht. Het was toch een kleine moeite geweest om de bovenzijde dicht te maken en de onderzijde ventilerend, dit heeft echt een te hoog hobby-isten nivo. Ik heb een stuk dikke plastic folie als een afdak over de unit aangebracht om storingen door water bij de batterij en electronica te voorkomen. Nu moeten nog afwachten of de zaak niet defect raakt door condenswater. De kabeltjes heb ik vastgezet met stalen carrosserie-ringen voor M4 met een een klein houtschroefje, zo komt er minder spanning op de lilliput-spanconstructie. Om de kabels goed strak te krijgen heb ik draadspannertjes van een Ikea kabel lampen setje gebruikt. Met de geleverde spullen kun je draden niet strak spannen. Kortom is er nog wel iets te verbeteren. Met een vriendelijke groet, Frans J. van den Berg Inmiddels zit het apparaat nu twee weken buiten en werkt nog steeds goed

Super gemakkelijk en leuk om te doen

Heel handig die tips en acties die beschreven worden! Top!

Makkelijke pakketten met veel goede uitleg

Goed, snelle en accurte levering. Echter, bij mij komen bepaalde zaden al 2 jaar niet uit, zoals de romaine sla bv. Geen idee waarom..

Prettig

Fijne app, en de aankopen uit de winkel werken goed tot nu toe (heb aarde, kweekpotjes en vermiculiet gekocht).

Onwijs makkelijk

Onwijs makkelijk met het startpakket wat we hadden gekocht. Alles bij elkaar. Gelijk gezaaid.

te lange levertijd

De Streekweg 24