Eenvoudig moestuinen met MM

Ik heb een tijdje gezocht naar de juiste manier om te starten met een moestuin en heb nu een moestuintafel en heb er zelf wieltjes onder gezet. Bijna alle zaadjes waren binnen 2 weken uitgekomen en ziet er al veelbelovend uit. Samen met mijn dochter besteden we er een paar minuten per dag aan en vinden het allebei erg leuk om te doen. We kunnen niet wachten op onze eerste oogst!

Heel goede ervaring die veel plezier en voedsel geeft!

Mijn eerste ervaring is heel goed. Ik besteed veel tijd aan het lezen in de app. De adviezen van Jelle plus de ervaringen en tips van de anderen in de community. Een bak vol gezet met de prachtige aardbeienplanten die aangeraden werden. Doen het geweldig. De andere bak met groentes aangevuld met 16 mini’s rondom de twee bakken. Zo houd ik plaats voor mijn kleinkinderen om te spelen in de tuin. Als een vak leeg is geoogst, wil ik al weer gezaaid hebben in een mini. Ik hoop nu wel echt te stoppen met kopen! P.s. In casino’s hebben ze op gegeven ogenblik een toegangsverbod. Deze optie hanteren jullie niet zag ik.

Prima verzorgd

Afspraken worden goed nagekomen. En de producten zelf zijn van goede kwaliteit

Wordt er heel erg blij van!

Het is best nog uitvogelen in het begin maar al doende leer je. Heel eenvoudig met de app.

Waanzinich leuk

Veel buiten en je ziet het groeien prachtig

Goede kwaliteit, snel geleverd

Mijn bestelling kwam vlug, ik werd goed op de hoogte gehouden en de zaadjes komen al mooi op. Dit is niet mijn eerste bestelling en zal ook niet de laatste zijn. Ben heel tevreden

Liever een vrije indeling van de moestuinbakken gehad in de App.

Goedemorgen Ik ben nog maar 1 week geleden begonnen. Nu komen hier en daar wat sprietjes tevoorschijn. Had graag een vrije vastlegging van de grootte en indeling van de moesbakken in de App gezien. Nu moet je kiezen uit vaste maten in de App en dan zit je te hannesen met waar je wat registreert in de App. M.vr.gr. Kees Blankers

Ik leer he veel over moestuinieren

Ik ben drie jaar geleden begonnen met mijn moestuin. Toen nog helemaal geen ervaring. Inmiddels is mijn moestuin uitgebreid tot drie bakken. Ieder jaar heb ik weer nieuwe zaadjes bestebesteld en uitgeprobeerd. Naast dat ik het ontzettend leuk vind heb ik er heel veel over geleerd.

Mooi werk

Duidelijk en eenvoudig. Een goede begeleiding via MM app , ik werk nu met veel plezier in mijn tuin :) Bedankt !

Service van verkooppunt prima

Op zoek naar verkooppunten in de buurt bleken sommige in werkelijkheid niet meer te bestaan! Contact, bestelling en ophalen uiteindelijk prima.

Super uitleg via de app en alles wat je uitlegt snap ik meteen! Het is leuk om uit te proberen!

Leuk en uitdagend

Leuke manier om met het kweken van eigen groenten en kruiden te beginnen. Lekker overzichtelijk. De functies in de app staan niet altijd op een logische plek. Als je de bak in beeld hebt, moet je helemaal naar onderen scrollen om bij de instellingen te komen. Dat was in het begin dus wel zoeken. Bijvoorbeeld om het moment van je pushberichten te kiezen.

Zaadjes zijn perfect, aarde is afgeleverd. De moestuinbakken zijn gevuld.

Fantastisch bedrijf!

Ik ben zo blij dat ik Jelle’s Makkelijke Moestuin heb ontdekt! Nu 2 jaar klant naar volle tevredenheid. Communicatie loopt gesmeerd net als de website, bestellingen en berzorging. Altijd goede feedback. Goed opgezet bedrijf, ik heb hem ook al aan veel klanten geholpen. Het totaalplaatje met o.a. de app, community en wiki ...alles klopt. Drempelloos moestuinieren....ik kan het iedereen aanbevelen!

Heel fijn dat alles zo goed is uitgezocht en werkt

Een super handige manier om te starten met moestuinieren. De kans op succes is 100%.

Fijne spullen makkelijk om te starten

Alles wat ik besteld heb is op tijd zoals gepland gekomen. Uitleg Uit het boek en de app zijn top. Enige min punt is dat ik sugarsnaps had besteld en peultjes heb gekregen. Peultjes gezaaid vind ik ook lekker dus dat scheelt!

Persoonlijk, betrouwbaar.

De webshop is duidelijk, bestellen eenvoudig, communicatie helder, transparant en snel. Producten volledig naar verwachting en omschrijving. Kortom, TOP!

Prachtig concept en perfecte service

De Makkelijke Moestuin is geweldig; ik ben al jaren een heel tevreden klant. Als er eens iets mis gaat bij het verzenden (er ontbrak deze keer wat aan mijn levering) wordt dat supersnel in orde gemaakt.

Als IK het kan... kan iedereen dit!

Afgelopen maart ben ik samen met mijn kids (5 en 7) gestart met de moestuinbakken. Twee bakken van 8 vakken per bak met beide een klimrek aan de achterkant. Ze staan bij mij ook hoog op poten want ik heb een hele slechte rug. Het is nu Mei en we hebben al 4x kunnen oogsten!!! Radijsjes, bergen met heerlijke bladen bindsla, postelein, rucola en spinazie. Wat een weelde! De kids vinden het GEWELDIG en ikzelf ook, heerlijke "pielen" met de plantjes zoals Jelle dat zo treffend stelt. Ik kon geen plant in leven houden maar met de app en alle prachtige informatie in het boek + de PERFECTE spullen gaat het als een trein. Ik ben nu al aan het kijken naar waar ik NOG meer bakken ga plaatsten volgend jaar :D Ik ben zo blij met Makkelijke Moestuin. Een absolute aanrader! DANK JELLE en team! Awesome

Goede hydratatie en aangenaam om in te werken

Hebben een moestuin aangelegd met verhoogde bakken zijn nu al 2 jaren bezig met de mm mix zijn zeer tevreden daar we opnieuw een pallet hebben besteld

Zeer snelle levering

Een fantastische koppeling tussen verkoop en verdere ondersteuning middels de app. Snelle levering en persoonlijke benadering.

Super leuk en gemakkelijk!

Volg de aanwijzingen op van de app en gegarandeerd succes. Meerdere dingen al gekocht!!

Prima service, goeie spullen, beetje prijzig maar dan heb je ook wat...

De levering was goed en snel, ondanks de verwachte vertraging in deze coronatijd.

Bak is goed passend in elkaar te zetten. Fijn dat deze nu 8 vakken heeft ipv 6.

De muts voor de bak past goed. Ik heb alleen 2 paaltjes ( de meegeleverde hartplastic paaltjes) in het midden in de grond gezet om de muts bij de kleine plantjes hoog en weg te houden.

Ik ben helemaal blij.

Ik ben erg tevreden met MM, de app en mijn moestuin op de MM manier.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel