Goede informatie

Ik zie nu eindelijk wat ik allemaal niet goed deed. Het moet nu goed gaan ik ben erg blij met het boek.

Hero: Oerdegelijk en makkelijk in elkaar te zetten.

Ik heb de Hero in elkaar gezet, wat makkelijk ging. Het is me niet gelukt de hoekjes goed sluitend te krijgen. Helemaal recht lijkt hij ook niet te staan, maar dat heeft misschien met de ondergrond te maken. Mooi degelijk product! Wel aan de prijs.

Snel geleverd, producten zoals verwacht

Ik ben tevreden over mijn bestelling. Het enige wat verbeterd zou kunnen worden is een goede zoekfunctie in de shop.

Mijn nieuwe moestuinbak is top !

Heb dit jaar een nieuwe bak op poten aangeschaft, en ben er erg blij mee !!

In één woord: EXCELLENCE PUR SANG (oeos dat zijn 3 woorden)

Adequate levering, altijd een luisterend oor van Robbin, MM staat open voor opmerkingen van hun klanten. Met andere woorden een prima organisatie om zaken mee te doen.

Gegarandeerd goed gelukte tuin

Eigenwijs als ik was toch zelf een moestuinbak gebouwd. Maar wel gevuld met makkelijke moestuin ingrediënten! De app helpt me met super praktische dingen die ik anders niet had gedaan (bv. laat maar 1 plantje staan, de rest moet er uit). En het schiet zo de grond uit! Super leuk, elke dag weer genieten met een grote glimlach.

Tot nu heel leuk

Kost me tot nu toe nog weinig tijd en er begint het en der wat te groeien! Dus nog in het begin maar ben enthousiast

Goede levering en goede producten.

Mooie bak gemakkelijk te monteren

De bak staat natuurlijk nog maar net, maar de eerste zaden komen boven. Tot nu toe ben ik dus zeer tevreden.

Leuk en makkelijk

De app helpt je om je moestuintje te verzorgen. Heel handige en nuttige tips, je weet daardoor wanneer je kunt inzaaien en hoe en wanneer je kunt oogsten. Verder handige producten op de website. Kortom, ik ben wel fan:) !

MM-mix is de winnaar!

Ik heb begin dit voorjaar drie bakken gevuld, alledrie met verschillende grond; zelf gemixt, een ander merk en MM-mix. Twee weken geleden heb ik de andere bakken leeg gehaald, en overal MM-mix in gedaan. De plantjes kwamen in de MM-mix veel sneller en mooier op! Qua aanschaf mag het dan wat duurder zijn, maar dat blijkt het toch waard te zijn. Verder ben ik erg blij met de app. Stap-voor-stap. Het kan niet mis gaan. Ook de nieuwsbrief geeft handige informatie op een prettige manier.

Degelijk, mooie moestuinbak

Vlotte levering

Ik vind het heerlijk te doen wat “opgedragen” wordt, in het volledige vertrouwen dat het goed gaat. En dat gaat het. Volgens boekje en ik geniet iedere dag van de nu nog minuscule plantjes. Het enige waar ik even aan moest wennen dat als je op voltooid drukt dat hij niet “terugschakelt”, de volgende dag. Minor point.

Ik ben super bij met mn makkelijke moestuin! Goeie service en heerlijk positieve communicatie. Top!

Jelle en zijn team maken het mij heel gemakkelijk om mijn balkon moestuin tot een succes te maken. Met de handige app, inspirerende nieuwsbrieven en adviezen kan het bijna niet mislukken. Ik kan al dagelijks oogsten! Bovendien kost het helemaal niet veel tijd. Voor iedereen die nou eindelijk wel eens aan een moestuin wil beginnen: doe het met de Makkelijke Moestuin. Succes verzekerd.

Leuk in combinatie met de app.

Heerlijk wroeten en genieten van een cm groei

goede en snelle levering

de levering is perfect gegaan

Fijne producten en duidelijke communicatie

Prettige ervaring:)

Handig en makkelijk maar veel werk in het begin en niet goedkoop.

Doordat ik nu in vakken van 30 bij 30cm werk en één bak 75cm van de grond heb gezet, is het voor mij veel makkelijker te behappen. Wel heb ik de bakken zelf gemaakt wat aanzienlijk goedkoper is. Ook de afmeting heb ik aangepast zodat ik nu twee bakken heb van 180 x 120 cm. De lage bak heb ik voorzien van een klimrek met 28mm buis en twee meter hoog. Ik vind de mm-aarde fijn om mee te werken maar ook wel duur. Ik was alleen voor de grond al 20 x €10,- kwijt. Nu is wachten tot al het ingezaaide goed opkomt. De voorgezaaide plantjes staan er goed bij en over een weekje gaan ze de bakken in. Al met Al een leuke nieuwe hobby die mij straks lekkere verse groenten levert. Gezond, zeker in deze tijd waar juist het eten van gezonde groente een uitstekend beschermingsmiddel kan zijn tegen gevaarlijke ziektes.

super

na een verhuis een kleine patio i.p.v. grote tuin. Heel tevreden met het huis maar miste mijn moestuin. Deze MM op poten is een heerlijke oplossing

Makkelijke moestuin is echt makkelijk

Als je een moestuin begint dan is dit de ideale starter en erg makkelijk ook als je nog nooit een moestuin hebt gehad

Op een Makkelijke manier leren Moestuinen; super leuk!

Het is een duidelijke manier van een moestuin opzetten. Ik had totaal geen kennis hierover en toch komen nu al mijn zaailingen op! Dit is echt leuk om te zien en ook zeer leerzaam. Mooi dat er ook op de site staat omschreven hoe je de bak en het klimrek zelf kan maken en vrij bent om dit ook te doen. Makkelijke Moestuin is echt een top concept! Het geeft mij groene vingers!

snelle levering, goeie producten

Doet wat het moet,niet te veel franjes!

Geweldig positief

Ik gebruik de mm app al jaren en veel geleerd en lees met plezier de community iedere dag .mooie foto’s ,tips en positieve verhalen . Bedankt !!!

Super leuk!

De bak met poten was gemakkelijk in elkaar te zetten. Daarna worteldoek en mix een eitje. MM-zaadjes had ik nog van 2 jaar geleden en die kiemden bijna allemaal. Nu afwachten hoe het verloopt in m’n bak. Ik heb er weer zin in!

Fijne spullen, goed materiaal, MM doet wat ze belooft!

Zie hierboven. Alleen maar lof! Tip; vervang de plastic verdeelstrips door bamboe stokken die je met touw aan elkaar knoopt. Leuk ook als jullie houten plantenbordjes zouden bijleveren. Dit geeft een mooie landelijke uitstraling en dat wil je toch?! Ik zal morgen een foto sturen van hoe mijn bak er nu na genoemde aanpassingen uitziet! Het is nu donker buiten.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel