Makkelijke app en een fantastische manier van tuinieren.

Prachtige producten, snelle levering

Helemaal tevreden.

Uitstekende bezorging en goede producten

Hele goede service en kwaliteit. Geweldig project.

Zeer gebruiksvriendelijk en succesvol

Stappen zijn makkelijk te volgen en goede hulp als de plantjes niet op komen.

Goede spullen en een geweldige ondersteuning.

De combinatie van moestuinspullen en de app is fantastisch. Ook de aankoop van materiaal wordt erg klantvriendelijk afgehandeld.

Ik ben echt super enthousiast!!

Het hele systeem is super makkelijk, goed uitgedacht. De app werkt goed, de materialen zijn goed. Het is gewoon helemaal goed zoals het is ;-) Misschien toch één tip; ik moet nog wel eens zoeken voor ik vind wat ik wil vinden. Misschien een zoekfunctie direct bij de home page?

Gewoonweg super.

Makkelijke overzichtelijke website. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd bereikbaar voor eventuele vragen, via mail of telefonisch.

Fantastisch concept

Ik ben nu een paar jaar bezig met de makkelijke moestuin samen met mijn jongste dochtertje. Makkelijk te volgen en weinig tijd per dag kwijt. We kijken de plantjes gewoon de grond uit!! Naar 2 jaar eigen ervaring over hoeveelheden zodat we er redelijk van kunnen eten. Meerdere mensen in mijn omgeving heb ik zo enthousiast gemaakt dat ze nu ook de makkelijke moestuin app hebben; afgelopen week nog 2 collega’s!!

Inspirerend, lerend, genietend!

Veel dank aan alle hardwerkende mensen bij MM.

In 1 woord TOP

Met humor en met kundig advies weet je m.n. beginners zoals ik te helpen en te motiveren, vooral door al je enthousiasme. Ik geef je gewoon een 10 :-) Je bent een TOPPER! MVG Tineke

prima service

snelle levering en uitstekende informatie over de producten

Uitstekende klantenservice en producten van goede kwaliteit

Goed geholpen door de medewerkers via de telefoon en daarnaast zijn het goede materialen die ze verkopen. Mijn planten groeien snel!

Fijn en eenvoudig

Prettige app makkelijk hulpmiddel voor de moestuiner . Lekker overzichtelijk

Superconcept en goede service

Makkelijke Moestuin is niet alleen een geweldig concept, maar ze bieden ook nog eens een goede service. Ze delen veel tips en kennis om je te helpen met je moestuin, er is een fijne en actieve community en toen er even iets kleins ontbrak bij de levering, kreeg ik dat direct nagestuurd. Superfijn!

Geweldig!

Aan de hand van Makkelijke Moestuin heb ik al een aantal jaren goede moestuin resultaten. Ik zal dit concept blijven gebruiken als mijn handvat voor het kweken van eigen groenten.

Fijne levering!

Ik kreeg de levering die ik had besteld en kon meteen aan de slag doordat ik bij de moestuin mini's ook aarde had besteld. Geweldig!

Producten 5 sterren, app 4 sterren

Wat betreft de app: De mogelijkheid om een vak te kunnen reserveren lijkt mooi maar je kunt naderhand niets meer veranderen. Voorbeeld: ik reserveer een vak om later (is nu nog te vroeg) bieten in te kunnen zaaien. Gaat niet en dus krijg ik steeds de melding dat mijn aandacht vereist is; zeer hinderlijk. Verder niets dan lof!

Uitstekende ondersteuning voor moestuinbeginner!

Het heeft mij over de drempel geholpen om een moestuin te starten. Heel fijn dat het niet zo ingewikkeld hoeft te zijn!

Leuk, positief, makkelijk!

Heel blij mee!

Superleuk

Het is super om op deze manier begeleid te worden, kwalitatief is alles prima.

Airpotjes snel geleverd, hoop dat ze geschikt zijn om mijn tomaten op te kweken

Super tevreden!

5 MM mini’s en zaadjes gekocht en super tevreden van

snel accuraat en verzorgd

goede service - complete en goed communicerend

MM is een heel fijne begeleider.......

Als ik iets wil weten is MM een goede vraagbaak. Ik heb echt iets aan hun verhalen, adviezen en suggesties. De webshop werkt goed. De manier van presenteren en het je meenemen aan de hand van de ervaringen van de MM zelf werkt inspirerend!

Ik heb goede ervaringen met de Makkelijke Moestuin

Ze leveren goede producten, allerlei soorten hulp en ondersteuning om te moestuinieren. En ze weten veel mensen te bereiken en van elkaars kennis te profiteren. En alles biologisch, heel belangrijk! En de vrolijkheid waarmee het gebeurt werkt aanstekelijk 😀

De Streekweg 24

9956 PS Den andel