Geweldig om hiermee bezig te zijn

Verrijkend

Handig en duidelijk boek. Online shop werkt super.

Snelle levering, goede service.

Mijn pakketje had ik snel in huis, toen bleek dat iets niet klopte was dat met 1 mailtje opgelost. Super service!

Geweldige service en super snelle levering!

Ik heb alleen maar goede ervaringen. Één keer ontbrak er een zakje zaden bij het totaal pakket, het werd meteen nagestuurd + een extra zakje zaden gekregen echt TOP! Je wordt altijd heel goed op de hoogte gehouden van de bestelling en het wordt altijd super snel geleverd.

Blij mee

Met MM aan de gang gaan, is een feestje. 't Hele bedrijf ademt enthousiasme en optimisme en dat komt zó met de bestelling in huis. Of eigenlijk: in de bak =)

levering conform verwachtingen

Alles keurig op tijd. Prima spul.

Makkelijk en snel; alles groeit vanzelf!

Een bijzonder makkelijk concept. Heerlijk om op deze manier te moestuinieren. Er blijft tijd over voor de rest van de tuin.

Makkelijke moestuin super eenvoudig en duidelijk.

Het is een heel eenvoudige maar duidelijk omschreven manier van tuinieren. Het enige nadeel is soms dat de zaadcel zo klein zijn dat je ze nauwelijks in de aangegeven aantallen uit het zakje kunt halen.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel blij met Robbin's advies

Ik werd supersnel teruggebeld. Heel goed geadviseerd en met veel geduld te woord gestaan. Tijdens het gesprek pakte mijn kleuterdochter het mobieltje van me af maar ondanks dat bleef het gesprek vriendelijke, informeel, praktisch, duidelijk en altijd aardig. Kortom: superservice! Dankjewel! Wij hebben heel veel zin in ons moestuinproject!

Geweldig!

Geweldig systeem en app die helpt met leren tuinieren!

Zoals de naam al zegt: lekker makkelijk moestuinieren!

Ik heb mini moestuinbakken incl potgrond en wat zaadjes gekocht. In combinatie met de app werkt dit echt fantastisch. Ik heb absoluut geen groene vingers maar ben nu mijn eerste eigen groente aan het verbouwen! Heel simpele en laagdrempelige start met moestuinieren. Echt leuk om te doen, ook voor onze kinderen.

Geweldig hoe ze alles uitleggen

Alles wat ik met de mm zaden plant groeit geweldig en een goede oogst geweldige uitleg en dagelijks tips zoals water geven en je bakken cotroleren Heb nog nooit zoveel succes met mijn moestuin gehad

Zeer fijn!

Zeer goede ervaring met het bestellen bij de website van de makkelijke moestuin. Had iets besteld en het was er ondanks de drukte m.b.t. het Coronavirus alsnog heel snel. Website is ook duidelijk.

prima voorlichting

ik ben pas begonnen (april 2020) en zie nu nog niet veel. binnen komen kleine zaadjes op en buiten zie ik ook al kleine blaadjes opkomen van de veldslag. Ik ben heel erg enthousiast. Ik hoop dat ik echt kan oogsten deze zomer,

Alles gaat super gemakkelijk. Van bestellen t/m het oogsten.

De app is zeer handig en de beschrijvingen uitstekend. Ik ben er heel erg blij mee. Het is echt goede ondersteuning

Levering altijd super snel en goed verzorgd! De app werkt super en erg leuk om de verhalen te lezen en foto’s te zien van anderen in de community. Goede organisatie!

Super service en informatie

Heb 2 keer wat besteld en gebruik de moestuinapp. bestellingen kwamen goed binnen. de app werkt geweldig.

Ik krijg geen mail of tips per week. Moet ik telkens zelf de app bekijken ? Of krijg ik bericht als

Ik heb net een minituin aangeschaft met mm mix. Verzendkosten betaald. En dan lees ik later in de app dat ik nog meer nodig heb en dat ik ook jullie zaden moet kopen om t te laten lukken. Het zou handiger zijn als er gelijk in het begin een lijstje staat,waarop alle spullen die je het beste kan aanschaffen in het 1e jaar , zodat ik niet steeds opnieuw dingen moet gaan kopen maar alles in 1x

Mooi product, super klantvriendelijk team van medewerkers!

Bijna perfect bij aflevering, na contact met klantenservice uitermate tevreden. Alles is van zeer hoge kwaliteit en overal is over nagedacht!

Superleuke manier om je eigen moestuin te realiseren.

Ik heb di jaar voor het eerst een moestuinbak en de app volgend komt het helemaal goed met mijn groentes!

Leuke site, app is wat traag en de prijzen zijn nogal hoog.

Leuke site, goede ondersteuning, de app is nog steeds af en toe traag en de prijzen zijn nogal hoog, vergeleken met bijvoorbeeld tuincentra.

Zeer praktische, makkelijk te volgen.

gemakkelijk, goede service en iedereen kan het!

Zaadjes online besteld, 2 dagen later ontvangen. Dan de app gedownload, en meteen begonnen met voorzaaien en ontkiemen. Elke dag de app gevolgd en de plantjes verzorgd en 3 weken later is alles al uitgekomen. Heel tevreden met de makkelijke moestuin zaden.

Enthousiasmerend en bekrachtigend

Het enthousiasme werkt aanstekelijk. De app is een handig hulpmiddel. De zakjes zaad hebben een mooie lay-out.

Inderdaad makkelijk en zonder lukt t lang niet zo goed en mooi

Ik ben een slordige tuinier en met de app is dat echt veel makkelijker om te buigen naar elke dag Ff lekker je tuintje “knuffelen”. Ik wil af en toe net iets anders en dan is t een beetje worstelen met de app. Maar alles is tot nu toe gelukt. Of veel te goed gelukt zoals de zonnebloemen.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel