dummyproof moestuinen

Wat word je heerlijk bij de hand genomen, zeg! Een aanrader.

Gezellig, zeer informatief en to the point

Snel contact, goed leveringen

Supersnel superproducten

Alles snel en netjes verzorgd in huis

Veel informatie en hulp

Leuke weetjes en handige tips. Stimuleert tot het maken van een eigen moestuin! Erg leuk voor kinderen.

Heb zo veel aan deze app. Dan komt er ook echt groente die je lekker kan op eten. Ik raad het echt iedereen aan als je een moestuin aan wil leggen gebruik de app van de makkelijke moestuin erbij.

Prina

Zelfs ik met nul groene vingers heb nu een moestuintje dat werkt. Iedere dag instructies in app volgen, blogs en weekbrief lezen en het komt helemaal goed. Duidelijk en met humor geschreven.

Heel leuk, lekker en makkelijk om te doen.

Na jaren geen (grote) moestuin meer gehad te hebben en de moed ook niet hebben om weer alles te gaan omspitten, zag ik post van de MM. Ik heb meteen een bak besteld. Met z'n twee was het heel makkelijk in mekaar te zetten. De APP is echt ge-wel-dig! Je krijgt iedere dag een 'to-do'-melding, je kan makkelijk stap voor stap volgen wat je moet doen, je hebt heel veel keuze in groenten. Alles was goed gelukt en lekker! Dat geeft voldoening. Bovendien ziet het er heel leuk uit! Het werk is 2x niks, dus echt een aanrader. Kleine kanttekening: met de levering liep het wat fout, maar daar kan op zich de MM niets aan doen. Behalve misschien een andere leverancier gebruiken. Robin en Jelle hebben echter heel vriendelijk mee naar een oplossing gezocht en dat maakt alles weer goed. Veel succes nog mannen! Groetjes, Kathleen

afwachten

Vooral heel veel variatie sla en bonen. Plannen gaat slecht in app. Startdatum invoeren en seintje krijgen als het zover is zou erg handig zijn. Erg duur systeem. Benieuwd hoe de kwaliteit van de mix is in het gebruik. twijfels over waterhoudend vermogen en zuiverheid.

Perfecte snelle verzending, goed verpakt

Super fijne webshop met een snelle verzending, goede verpakking. Webshop is overzichtelijk.

App werkt aanstekelijk om met moestuin te beginnen

Leuke app voor iemand die niets van tuinieren weet

Briljant concept!

Makkelijke Moestuin is wat de naam doet vermoeden. Laagdrempelig, duidelijk en bovenal leuk. Zonder dat je je uren hoeft in te lezen kun je aan de slag met tal van plantjes. De app loodst je door het proces heen en je hebt (bijna) altijd succes. Zo is het echt leuk en een goede verhouding tussen de energie die je er in steekt en de opbrengsten.

Geweldig!!

Alles word duidelijk omschreven, en wat je wanneer kunt zaaien. Ik ben fan!

Prima duidelijke informatie en leuke filmpjes en nieuwtjes

Zie boven

Alles gaat supe

alles volgens afspraak geleverd

Heerlijk overzichtelijk straight forward en praktisch bij de hand genomen worden terwijl ik al doende leer moestuinieren!

beter kan niet!

Duidelijk communicatie, goed verpakt en snel bezorgd.

Makkelijker kan niet.

Van leek.. naar iemand met een moestuin, makkelijke uitleg, fijne online winkel, de app legt uit... En loopt met je mee, van het begin tot het einde.

Fantastisch!

Vol lof over dit bedrijf en de producten.

Super! topniveau van dienstverlening bij vragen

Alles wordt keurig op tijd geleverd. De materialen zijn kwalitatief hoogwaardig. De gebruiksaanwijzing is niet heel duidelijk, maar op telefonische vragen daarover wordt heel duidelijk en snel geantwoord

Echt geweldig!

Dit had ik jaren eerder moeten weten, met de app kan zelfs ik (chaotisch, zonder groene vingers) het voor elkaar krijgen om groenten te kweken. In de community kan je vragen stellen en dingen opzoeken. Ik ben er heel erg blij mee.

Helemaal enthousiast geworden over moestuintjes

De app, hulp via whatsapp en community zijn super en ik ben helemaal enthousiast geworden over mijn allereerste moestuin. Zonder de mm zou ik er niet aan begonnen zijn...

snel thuis en deugdelijke materialen

Alle bestellingen altijd snel binnen. Goed verpakt en goede producten.

Prima!!

Snelle levering, heel fijn!

De Streekweg 24

9956 PS Den andel