nieuwe hobby!

Fantastisch om te doen, geeft rust, genieten van de kleine dingen!

Van 2 linker handen naar groene handen

Het is me voorheen nooit gelukt groenten in mijn bak te kweken. Najaar en winter 2019 dank zij MM al veel groenten uit eigen tuin gegeten. Begin maart gezaaid en het begint weer op te komen. Heerlijk en het werkt ook Nog eens therapeutisch.

Zoals de naam als zegt: makkelijk!

Voor het eerst begonnen met een moestuintje en direct viel mijn oog op deze app. Je hoopt dat het op de manier gaat werken zoals beschreven en dat doet het ook. Tot nu toe naast de aanschaf van spullen nog niet heel veel werk gehad aan de tuin maar wel al een eerste blik mogen aanschouwen van de mini kropsla!

Ik word hier blij van.

Over alles is goed nagedacht, ze leveren kwaliteit en de service is super! Ze staan altijd voor je klaar en zijn erg betrokken. Erg aanstekelijk 😄

Duidelijke en inspirerende website, snelle levering, goede follow-up via mail en nieuwsbrief.

De ervaringen zijn heel positief

De ervaringen zijn heel positief. Vanaf het moment van bestellen tot de levering, de eerste kennismaking met de app! Helemaal top! De eerste bak is gevuld en er volgen er nog 3. Er staan heel wat zaden in de plastic bakjes voor te kiemen. Alle materialen die gekomen zijn voldoen uitstekend, alleen maar lof!!

Persoonlijk en inspirerend

Fijne app, prettige mensen. Snel en persoonlijk contact bij vragen. Werkt heerlijk!

Behalve de zaadjes (Die moeten zich nog bewijzen) Ben ik tevreden over de levering van producten die ik besteld had.

SUPER!!!!

Zeer tevreden! Met alle materialen, met de snelle bezorging, met de geweldige app en de motiverende community. Ik heb inmiddels vijf bakken! Bij bestelling 1ste bak waren perongeluk de onderdelen voor twee verschillende bakken geleverd. Ik stuurde een berichtje en werd per omgaande gebeld en dezelfde dag werden de ontbrekende onderdelen gestuurd en ook nog een pak mest gratis ‘voor de schrik’. Kortom, super service! En het boek is ook leuk! Mooi idee en goed uitgevoerd allemaal! 💚🌸🥒🏅

Goede materialen en de app is erg handig voor als je begint. Alles goed beschreven en uitgelegd. Leuk om zo te starten en er komen al zaailingen omhoog!

Super, super, super!

Goede materialen, goede communicatie, geweldige app. Voor iedereen zonder voorkennis of met weinig tijd of weinig ruimte de uitkomst om zelf te moestuinen.

Prima, ben heek tevreden!

We hadden er weer wat dingen bij nodig, wat zaden en 4 mini-mm's, weer super snel en prima afgeleverd! Vorig jaar liep er met een bestelling wat mis, na hierover gebeld te hebben kwam de bestelling de volgende dag alsnog, deze was nogmaals verstuurd, top-service 😊 Goed bezig team MM!

Ik had een pallet mix besteld en twee zakjes boekschroeven. De boekschroeven en de aarde zijn uiteindelijk goed aangekomen. Alleen het werd niet goed aangegeven via de post wanneer het zou komen en hoe laat. Dus ik was een beetje verrast. Echter helemaal prima bezorgd.

Toppers

Niet alleen de spullen maar ook de service bij vragen. Helemaal top voor zo’n klein team!!

Goed product met veel enthousiasme gebracht.

Alles wat ik bestelde was prima in orde. De app is leuk en duidelijk: Moestuin voor ”Dummies”. Nu met spanning afwachten op resuttaat.

Dé oplossing voor een beginnende moestuinen.

Super handig bestellen, goede levering, makkelijke app. Een kind kan de was/ moestuin doen.

Fijn dat je zelf kon aangeven op welke dag je het pakket bezorgd wilde hebben. Dit was erg fijn. Bezorger vond het geen probleem om het naar de achtertuin te brengen. Het witte rooster miste een aantal gaatjes. Hierdoor kon ik het rooster niet gelijk in elkaar zetten, maar moest ik nog een aantal gaatjes erbij boren. Andere spullen waren in orde en redelijk makkelijk in elkaar te zetten. De eerste zaadjes komen nu omhoog, dus ben benieuwd hoe het seizoen gaat verlopen!

Tot nu toe, net gezaaid, goed.

Gezellige mails ,leuke uitleg. Ben nu al fan. Nu maar afwachten wat het resultaat gaat worden.

Veel plezier aan beleefd

Het is makkelijk, de app houdt me bij de les. De groenten uit eigen tuin zijn lekker en een feestje. We hebben er nu al twee jaar veel plezier aan beleefd en kijken Weer uit naar het komende jaar.

Super enthousiast!

Heel blij met de twee bakken die we hebben. Dit jaar breiden we uit met nog twee bakken plus klimrekken. Met 8 mondjes te voeren ideaal. Kids eten van alles wat ze anders niet wilden. Ik stond bijna te springen toen ik bij de school van onze kids een makkelijke moestuin levering voor de deur zag liggen. Jippie, ik heb me gelijk aangemeld om te helpen het project ook daar van de grond te krijgen.

Goede service, goede tips, het enthousiasme spat er vanaf!

Ik kan niet wachten! Bak staat klaar, eerste zaadjes zitten erin. En wat een prachtig, duidelijk boek!

Snelle levering gehad, super !

Voor de eerste keer dat ik in vermiculiet zaai. Goed resultaat geboekt, ik ben tevreden.:)

Correcte en Snelle levering

2 bestellingen geplaatst, beide correct en snel geleverd.

Snelle duidelijke service

What you see is what you get

Helemaal geleverd wat beloofd is

Werd vlot en goed geleverd. De bakken staan. Prachtige grond, is perfect. Alles past! We zijn er blij mee, site nu nog wat chaotisch.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel