Ik ben heel tevreden over mijn bestelling en ga zeker nog meer aankopen 👍 Velen van vrienden zijn ook geïnteresseerd

Het hele concept werkt. Met super heldere uitleg.

Twaalf jaar geleden al begonnen met Square Feet Gardening. Dat werkte ook goed. Net iets later het eerste boek van Jelle gekocht. Duidelijke uitleg. Hij heeft het concept verbeterd. Met de App is alles nog simpeler. Ga zo door totdat alle traditionele verbouwers ook MM gaan.

Het beste is de, in begrijpelijke taal geschreven, app!

Een makkelijke moestuin is een geweldige manier om met gezond eten bezig te zijn voor mensen zonder groene vingers. Elke dag meer genieten!

Goede producten, goede service

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Alle zaadjes doen het goed en het systeem is geweldig, ik ben er heel blij mee. Makkelijke Moestuin is wat mij betreft een aanrader!

supervlot en gemakkelijk

helemaal goed

Pluspunten

Goede service, app werkt heel fijn zodat je eigenlijk niks vergeet.

Misschien wat meer bij Intratuin bv de voeding maar ga vooral zo door.

Pluspunten

Tot nu toe ben ik helemaal tevreden. De app vind ik echt een uitvinding. Het is echt heel leuk. Wanneer je een mail stuurt wordt het snel en adequaat gereageerd,!

Pluspunten

Super service goede kwaliteit producten

Pluspunten

Eerlijk en ontspannen sfeer. Behulpzaam team. En als er wat is staan je klaar voor je met goede service.

Sommige zaden zakjes doe je lang mee. Zoals de tomaat. Maar sommige ga je (te) snel door heen zoals de snijbiet. Misschien iets meer snijbiet zaadjes in een zakje?

Pluspunten

Duidelijke site, geweldige app en heldere uitleg. Voor de kinderen is het ook heel toegankelijk. Zo leuk.

Pluspunten

Duidelijk, inspirerend. Ook voor kinderen.

Pluspunten

duidelijke en informatieve informatie, snelle levering, goed uitziende producten en na een maand groeit en bloeit er van alles!

het is niet goedkoop (bakken), paar zaden niet opgekomen, waarschijnlijk was het weer de schuldige en mijn ongeduld (in een van de zakken mm- mix zaten een aantal blauwe stukjes metaal, maar de mix is verder prima. Na de regen groeide er een paddestoel, een teken van gezonde grond heb ik begrepen). En helaas is mijn telefoon te oud voor de app maar met boek en info op de site gaat het goed tot nu toe

Pluspunten

Snelle levering, goede mailing om klant op de hoogte te houden. Mooi product!!

Pluspunten

Goed spul

Niets

Pluspunten

Enthousiaste mensen die goed weten waar ze het over hebben, omdat ze alles zelf testen. Ze zijn goed en op verschillende manieren bereikbaar, reageren snel en denken mee. Erg klantvriendelijk, staan open voor feedback en doen daar ook iets mee! Toppers!

Pluspunten

Handige app, nieuwsbrief is top en erg leuke producten te koop

Geen op dit moment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel toegankelijk en benaderbaar. Snelle levering en mooie producten

Pluspunten

snelle levering komen afspaken perfect na

Pluspunten

Goede service! Mijn bestelling bleek bij aankomst niet helemaal zoals verwacht maar dat is na 1 mailtje meteen opgelost, heel fijn!

Pluspunten

goed bereikbaar ook dmv telefoon. incl goed gesprek:-)

Pluspunten

ben zeer tevreden

geen

Pluspunten

Ik vind de hele uitstraling erg positief!!

De Streekweg 24

9956 PS Den andel