Pluspunten

Makkelijk, snel en duidelijk

Pluspunten

Snelle levering, makkelijke app en tot nu toe komt alles op wat ik gezaaid heb!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Duurzaam

Pluspunten

Goed onderlegd. Begripvol bij onwetendheid van de klant. Snel antwoord op vragen. Via de app krijg je een goed beeld van te verrichten werkzaamheden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snellere levering, bestelling compleet.

Onze moestuinbak paste niet in elkaar, 1 plank was niet goed gefreesd. Dit hebben we zelf opgelost, omdat ik graag wou beginnen met zaaien.

Pluspunten

Het enthousiasme werkt aanstekelijk, zodat ik nu voor het eerst begonnen ben. Alles voor een moestuin!! Prettige app. Handige verdeling zaden: basis,klimmers,seizoen. De bestelde producten kwamen op tijd binnen.

Nog niet

Pluspunten

Vrijwel direct na melden vergeten item werd dat item opgestuurd.

eigenlijk geen

Pluspunten

Mooi bedrijf, nobel streven, leuk vormgegeven. Snelpe verzending en heldere communicatie. De app is een fantastische ondersteuning. Toch net wat makkelijker dan het boek en ook heel toegankelijk voor beginners.

Verpakkingmateriaal is nog wel een item dat misschien, in het kader van een duurzame samenleving, onder de loep genomen kan worden. Denk bijvoorbeeld aan minder plastic, geen verpakking om een verpakking, verpakkingen van Re-pack, enz.

Pluspunten

Persoonlijk advies, alle kennis wordt gratis gedeeld, heel enthousiast en energiek team dat altijd klaar staat om vragen te beantwoorden. Geweldig die app!! En hoge kwaliteit producten!

zou het eigenlijk niet weten...

Pluspunten

Fijne app, makkelijke methode, mooie producten

Zakken moestuinmix ook per stuk kunnen bestellen (bijv dan wel alleen als er andere dingen besteld worden)

Pluspunten

Snelle levering, prima service en goede producten.

Is er een mogelijkheid om pakketje op een afleverpunt te laten afleveren?

Pluspunten

Leuke ideeën en tips, goede hergebruikte materialen tegen een redelijke prijs. Informatieve website

Kan er nu geen bedenken

Pluspunten

snelle en correcte levering. Leuke artikelen

Pluspunten

Alles wordt piekfijn uitgelegd in het boek en dankzij de app kan je stap voor stap de vooruitgang van je plantjes volgen. Leveren naar België verloopt vlot.

Misschien wat meer verkooppunten in België voorzien want vermiculite is er moeilijk te vinden.

Pluspunten

Fijne service en mooi product!

Pluspunten

Top service, en erg handige app. Ga zo door Jelle en rest van het team. Ik kan nu als totale moestuin-leek toch plantjes telen. Dit jaar eten we hopelijk groentjes van eigen dakterras :-) Fijn.

Pluspunten

Snel bestellen in de shop en de bestelling werd zo snel mogelijk bezorgd. De producten zijn van goede kwaliteit!

_ _ _

Pluspunten

Goede informatie, maakt waar wat het belooft, mooie producten van goede kwaliteit

Pluspunten

Goede communicatie, leuke en bruikbare website en app, levering was snel en goed.

Pluspunten

Super entousiast, leuke nieuwsbrief,leerzaam, een hele hulp bij t moestuinieren. En goeie spullen natuurlijk

Pluspunten

keurig aan huis afgeleverd op afgesproken dag, helemaal compleet met duidelijke gebruiksaanwijzing die ook zonder groene vingers tot resultaat leidt!

De Streekweg 24

9956 PS Den andel