Pluspunten

Goed contact en goede communicatie. De whatsapp optie is ideaal. De beschrijvingen bij de producten is volledig. Niks op aan te merken

Pluspunten

Veel.

Geen idee.

Pluspunten

Duidelijk, vriendelijk, snel en correct. De site is aantrekkelijk. Door dit alles krijgt men echt zin om met de makkelijke moestuin aan de slag te gaan.

Ik zou niet weten welke.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke handleiding en super handige app Toen ik iets niet snapte even gebeld en kreeg alles prima uitgelegd. Alles groeit goed. Kan niet wachten tot de eerste oogst!

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer snel,geleverd

Pluspunten

Super product en hele snelle bezorging! Zeer fijne app zodat je alles goed bij kunt houden en geen dag onderhoud vergeet, Perfect voor de beginnende moestuinierder.

Eigenlijk alleen maar positieve punten:)

Pluspunten

Veel aanvullende info

Pluspunten

Stimulerend, prettige ondersteuning, snelle service, goed materiaal, goede app, verkooppunten door het hele land.

Pluspunten

Toegankelijk voor iedereen. Ik ben een starter met moestuinieren. Alles erg duidelijk vooral met het gebruik van de app. Boek heb ik 2dehands kunnen overnemen. Helemaal goed

In de app in het menu moeilijk de groenten op verzorging te vinden. Alleen per stappen plan.

Pluspunten

sympathiek en enthousiast bedrijf

Pluspunten

levering van bestelling zoals afgesproken materiaal zoals op de website gepubliceerd duidelijk bouwplan voor de moestuinbak duidelijke app, werkt zoals het moet goede communicatie via mail, website

Pluspunten

-maakt het tuinieren voor iedereen te doen -levert snel -goede producten -ook in te schakelen als je niet hun producten wilt kopen (echt heel tof! Ik heb ze zelf wel gekocht, maar echt zéér cool dat je ook tuimier-hulp krijgt als je dat niet zou doen) -handig appje -website en app zien er goed uit

ik zou het fijn vinden als het appje ook meldingen zou geven zonder dat ik het appje eerst zelf moet openen. Ik vergeet het namelijk snel...

Pluspunten

Goede service,mooie producten, aandacht voor de beginnende moestuiner

Misschien in de toekomst breder assortiment aan zaden aanbieden. En alle producten voor alle bakmaten aanbieden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nog niet zo tevreden omdat er zeer weinig opkomt.

Vooral voor de beginneling een duidelijke handleiding.

Pluspunten

super gemakkelijk te doen! Heel goed geregeld allemaal.

nog niks!

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Makkelijk in elkaar te zetten bakken. Snelle levering

Nog niet, maar ben nog niet zo lang klant

Pluspunten

Meedenkend, vrolijke en vriendelijke toon.

Pluspunten

Super levering, en leuk zo met het appje erbij!

Pluspunten

Goede snelle bezorging. Bakken makkelijk in elkaar te zetten. Duidelijke instructies voor het zaaien.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel