Pluspunten

What you see is what you get Snelle levering Het werkt!

Ik vond t jammer dat we (bestelling begin juni) niet meer alles konden zaaien (qua kalender). Ik heb toen uiteindelijk nog extra zaadjes moeten bestellen. Ik zou het waarderen als zaadjes compleet waren. Dan is er voor ieder wat wils en in ieder maand voldoende te doen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele goede services en snelle antwoord op je vragen.

Levering kan wel beter misschien een andere leverancier?

Pluspunten

Snelle actie en reactie

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam. Snelle en complete levering

Pluspunten

Stipte afhandeling van mijn bestelling. Ik kon het wel niet meteen tracken maar dat lag niet aan MM. Bestelling naar wens!

Misschien bekijken of verzendingen vanuit verdeelpunten dichterbij de eindklant mogelijk zijn? Goed bezig alvast. Doe zo verder.

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling van de bestelling. App is een super idee om je op de hoogte te houden wat er moet alemaal gedaan worden rondom de plantjes; hele leuke idee; Tenminste weet ik wat ik moet doen (uitdunnen, gele bladen weggalen, beetje water geven, etc)

- Levering: Jammer alleen dat de Transmission bedrijf die de pallet zou bezorgen heeft mij niet op de hoogte gebracht dat de chauffeur was te laat en de levering kon op vrijdag niet plaats vinden. Aangezien dat het Pinksteren weekend was, kon ik pas verder aan de slag op dinsdag. - niettemin de app blijft hangen, of reageert niet als je op de vakje tapt, of de cirkeltje blijft hele tijd draaien en laat de bak b.v. niet zien... Er zit een bug of zo in deze appje. - misschien een idee dat als de gebruiker zijn eigen zaden wil gebruiken (b.v. biologische zaden - en er is min of meer geschatte tijd in dagen bekend hoe veel dagen het duurt voor de zailingen plantjes worden of iets uitgedund moet worden dat de gebruiker deze informatie intikt als input, en de app neemt de geschatte tijd over en weergeeft het net zoals met de zaadjes van makkelijke moestuin.

Pluspunten

de website ziet er zeer goed uit, zeer goede uitleg. correcte aflevering van de spullen en het in elkaar zetten was peace of cake.

sommige zaadjes zijn zo klein. maakt het niet uit hoeveel zaadjes je in het gat stopt. of moet het altijd 1 zaadje zijn? dit is nog wat onduidelijk

Pluspunten

Er waren problemen met de levering door de transporteur tot 2 keer toe. Na een belletje met Robbin van M&M kwam alles alsnog in orde. Fijn en prettig om zo direct te kunnen communiceren met een bedrijf. Ga zo door!

Pluspunten

Zeer informatieve website Gemakkelijk bestellen Perfecte levering

Pluspunten

Duidelijk, leuk, briljante app.

Iets meer labels en bijvoorbeeld voorzaaibakjes bij het starterspakket zou van mij wel mogen.

Pluspunten

Naam zegt het al; makkelijk!

App is af en toe wat langzaam voor Android telefoon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen, goede online begeleiding. Ook telefonisch makkelijk bereikbaar. Ik vind de app subliem. Echt heel handig.

Een zoekfunctie op de site zou handig zijn.

Pluspunten

Alles gaat zoals werd beschreven. Top!

Meer en betere mogelijkheden om vakken te vullen met eigen zaden of planten, die dan wél ook worden meegenomen in het advies. Nu blijven daar vraagtekens staan. Selderij, paprika, peper, prei, bleekselderij, knolselderij... etc.

Pluspunten

Goed product, klantvriendelijk en 'bijdetijd' .

Pluspunten

For a complete beginner I managed to get a successful and pretty garden. Instructions and app are easy to use, The selection of plants are great, I will be expanding my moestuin for sure

Pluspunten

mooie bak geleverd gekregen, alles aanwezig, goede beschrijving om hem in elkaar te zetten. . geweldig die app . geen verstand van moestuinen en toch je eigen groente eten. super.

Pluspunten

snelle levering. prima verwijzingen naar de site. nog in afwachting van het resultaat, maar so far, so good.

dom & blond?? Maar is miste de handleiding voor bak met poten???

Pluspunten

Super leuk!

Pluspunten

Snelle levering Uitstekende producten Goede service Klantgericht

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreide en vooral vriendelijke telefonische hulp bij vragen, gemakkelijk met app-begeleiding, enthousiaste medewerkers.

Pluspunten

Overzichtelijk, meedenkend en wat gezegd wordt is ook haalbaar

Pluspunten

Goede app, leuke info via mail en facebook

Op dit moment geen tips of feedback

De Streekweg 24

9956 PS Den andel