Pluspunten

Geweldige service en support!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel leuk concept, app werkt goed, fijn om bij de hand te worden genomen. Klachten over bak (beschadigde bodemplank en ontbreken van schroefgaten) goed en snel afgehandeld.

Kwaliteitscontrole bij levering materiaal kan wellicht beter! Klacht goed afgehandeld, maar zou net nog iets leuker zijn geweest als ik bloemetje of zakje zaad ofzo had ontvangen voor overlast van 2 x bak in elkaar zetten, bellen, mailen, enz.

Pluspunten

Laagdrempelig Goed concept (app, mail, boek)

Pluspunten

Vlotte service handige app

Nee niet echt

Pluspunten

Leuke spullen, enthousiast, goede service.

Niet alle info over de producten en het gebruik ervan is gemakkelijk te vinden.

Pluspunten

Super makkelijke moestuin incl duidelijke app. Leuke en handige mailings. Je hebt totaal geen ervaring te hebben om toch op een heel smakelijke manier groenten uit eigen tuin te kunnen eten.

Soms klopt het overzicht van mijn moestuinbak in de app niet. Als ik dan op het betreffende vak klik klopt het wel weer.

Pluspunten

Beloven en geven ook top kwaliteit en snelle leveringen. Ik kan het iedereen alleen maar aanbevelen

Pluspunten

Zeer goede service. Wanneer de bestelling niet op het geplande tijdstip aankwam, werd dadelijk contact genomen met het transport bedrijf. Ik werd persoonlijk verwittigd over de veranderingen. Heel vriendelijke dienstverlening. De producten zijn super. Het is leuk om alles te zien groeien.

Pluspunten

Ik hield al van moestuinieren, maar door de producten van de makkelijkemoestuin is het alleen maar leuker en makkelijker geworden. Ik volg Jelle al een aantal jaren en het enthousiasme wat hij en zijn team uistralen werkt aanstekelijk.

Pluspunten

Zo leuk om met de bakken (MM mix in bakken op hoogte!) en de app bezig te zijn. Het is mijn eerste ervaring met een moestuin en ik geniet er ontzettend van! Dank je wel Jelle!

Ik koop/krijg mijn eigen zaadjes (ik woon in Frankrijk) en dat gaat niet lekker met de app samen. Er komen drie keuzes, zoals; 'of de zaadjes staan niet op de goede plek,' etc. Je weet niet of dat dan ook zo is.

Pluspunten

Super positieve benadering om tot een leuke moestuin te komen. Bij vragen direct respons waar je mee verder kunt. Erg leuk!

geen

Pluspunten

Prima levering. Prima producten (resultaat moet ik nog zien)

Nog completere levering.

Pluspunten

Goede producten, en toegankelijk bedrijf

Aardig prijzige producten

Pluspunten

Perfecte opvolging Raad bij problemen Steeds bereikbaar voor vragen en snel antwoord Mijn eerste moestuin maar zeker niet de laatste!

Pluspunten

Bak was goed in elkaar te zetten. Instructies van app zijn duidelijk en overzichtelijk en de zaadjes komen op!

Website/bestellingen niet helemaal perfect. Ik had al een bestelling ingevoerd maar niet besteld. Toen heb ik een andere bestelling wel echt gedaan maar kreeg ik de eerste. Niet echt een probleem dus ik heb het zo gelaten, maar er functioneerde dus iets niet helemaal goed.

Pluspunten

Correct, keurig en binnen de genoemde tijd de klimrek voor moestuinbak verzonden.

Geen.

Pluspunten

snelle levering goede app met goede begeleiding leuke nieuwsbrieven

Pluspunten

Het ziet er zo leuk uit! En het groeit als kool

Pluspunten

Snelle eerlijke levering.

N.v.t niet van toepassing hihi

Pluspunten

Leuke manier van tuinieren ook voor kinderen simpel en makkelijk. Fijn dat je met de app kan werken

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam, laagdrempelig. Ik ben fan van de gemakkelijke moestuin

Ik weet niet waarom maar in het ene zakje zitten ontelbaar veel zaadjes en in het andere zakje maar twee. Maar ik ben toch al fan dus daar kan ik wel mee leven. Ik denk eigenlijk dat als ik het zou aan geven dat me een zakje met zaadjes nagestuurd zou worden.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel