3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede communicatie, leuk concept

er zat geen handleiding bij en de schroeven draaiden dol

Pluspunten

Snelle levering en leuke uitleg in de app

De app mag sneller reageren en valt soms uit ..jammer verder erg leuk

Pluspunten

Perfect materiaal, uitstekende support!

De levering van de materialen verliep moeizaam. Dit lag echter aan het ingehuurde transportbedrijf.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit, nette levering, duidelijke instructies, snelle feedback bij tuinieren via what's app. Duurzame investering, zeker de moeite waard!

Pluspunten

Snelle levering. Alles volgens afspraak.

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk contact te leggen via Whatsapp. Medewerkers zijn ook heel behulpzaam. Producten zijn goed en worden snel geleverd. Een heel leuk en sympathiek bedrijf!

Pluspunten

Snelle reactie op vragen en fijne mensen

Pluspunten

Ben heel blij met het pakket. Maak als beginneling dankbaaar gebruik van de app. Zo duidelijk. De eerste plantjes komen al te voorschijn.

Pluspunten

Perfecte afhandeling van klacht!

Pluspunten

Heel betrokken, doen alle moeite om goede informatie te geven.

Pluspunten

Makkelijke moestuin is inderdaad makkelijk, erg leuk, maar vooral heeeeeeel lekker !

Pluspunten

Super handige app! Met minimale inspanning (ik heb totaal geen groene vingers) toch mooi groeiende plantjes!

De levering had wat soepeler gekund, maar dat lag aan het transportbedrijf. MM heeft me verder zelf wel goed geholpen!

Pluspunten

Alles klopt en is zorgvuldig uitgewerkt. Overal is hulp en een antwoord te vinden. De toon van de communicatie (zowel in woord als beeld) is opbouwend en positief. Het is laagdrempelig, speels en tegelijkertijd leerzaam. Ik gun al mijn vrienden een MM. De app is top en Ron van de klantenservice ook.

Geen. Sorry. Alles is top!

Pluspunten

Heel leuk om de moestuin te houden in combinatie met de gratis app. Zelfs voor iemand die geen groene vingers heeft, lukt dit perfect! Absolute aanrader.

Pluspunten

Kleinere hoeveelheden mm mix aanbieden ter verkoop

Pluspunten

Hele positieve, stimulerende benadering in de mails, op de website en het boek. Veel mogelijkheden tot contact. Vlotte vriendelijke reactie.

Pluspunten

Helder, makkelijk, sympathiek, puntgaaf

Pluspunten

Heerlijke begeleiding in het planten en verzorgen van de moestuintjes.

Geen verbeter punten, zou me alleen erg leuk lijken als jullie nog verder gaan uitbreiden met andere zaden

Pluspunten

Manier van communiceren, humor

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

App werkt erg goed en handig! Zaailingen komen tot nu toe allemaal goed op Dit is inderdaad makkelijk (m.u.v. het in elkaar zetten vd bak, wat een drama!) Fijn dat alles compleet thuis wordt geleverd, geen gesjouw

Bak lastig in elkaar te zetten; schroeven te lang (scherpe puntjes steken nu uit mijn bak, geen aanrader met een dreumes in de buurt!), geen gebruiksaanwijzing erbij, bak niet in elkaar te zetten met een standaard schroevendraaier maar alleen torx (?!) Gelukkig heb ik een handige man met een accuboor, was mij zelf nooit gelukt! Verder erg matige kwaliteit hout, een stukje hout van de bak was al afgebroken bij levering.. Ik had ietsje hogere verwachtingen van dit bedrijf na alle prachtige reviews..

Pluspunten

Mooi aanbod van materiaal en zaden. Snelle verzending. Leuk om op hun manier een moestuin te houden

Pluspunten

Persoonlijk, makkelijk en handig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Wel iets vergeten bij de levering, maar dat werd snel gecorrigeerd.

De Streekweg 24

9956 PS Den andel