Geweldige service!

Nadat ik een maatje te klein had besteld en kort had overlegd met Lonneke aan de telefoon, werd mijn bestelling met een persoonlijk berichtje de volgende dag al bezorgd! Super fijne website met mooie producten.

Mooie merken, snelle bezorging

Super mooi kledingstuk gevonden die ik nergens (in de buurt) in een stenen winkel kon vinden, dus uiteindelijk besteld bij Brandmission. Heel erg blij met de snelle verzending (volgende dag in huis!) kledingstuk leuk ingepakt in een katoenen tasje en zonder gebruik van plastic!

Mooie eerlijke kleding. Goed dat ze een fietskoerier hebben!

Super fijne winkel met prachtige duurzame kleding en accessoires

Al bijna vanaf het begin dat Brandmission bestaat koop ik hier mijn kleding en accessoires. Inmiddels bestaat vrijwel mijn hele garderobe uit duurzame kleding van Brandmission. Door de mooie kleding is het altijd een feestje om in de winkel rond te kijken. Lonneke kan je precies vertellen wat voor stoffen er gebruikt zijn, hoe ze vervaardigd zijn en waar ze vandaag komen. Af en toe organiseert Lonneke samen met Karin een styling event. Op deze avonden geeft Lonneke achtergrondinformatie over de kleding en laat Karin zien hoe de kledingstukken in de winkel met elkaar gecombineerd kunnen worden. Wat ik ook prettig vind is de goede garantieservice. Als er iets is met je gekochte kledingstuk, wordt er altijd naar een goede oplossing gezocht waar ik tevreden mee ben.

Supersnelle levering

Het is leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit!

Positief

Goede en snelle levering!

Prima dat jullie eco-schoenen verkopen!

Aardige mensen, leuk om een briefje 'plezier met je sneakers!' in de schoenendoos te vinden. Logistiek van de bezorging was inzichtelijk. Een goed gevoel om eco-schoenen gekocht te hebben. Ik mis informatie over onderhoud, vooral: hoe kan ik ze waterdicht maken, is daar een eco-middel voor?

Erg snelle levering en echt super fijne schoenen ze zitten echt heel lekker

Persoonlijke en snelle service. Keurig verpakt met persoonlijke noot. Top

Mooie kleding, top winkel!

Hele snelle service en goede kwaliteit kleding. Zeker een aanrader :)

Vriendelijke personeel, mooie mode en prima prijs

Had iets via website besteld maar de maat viel te groot. Ging even langs de winkel, kreeg goede hulp om evt. de goede maat te vinden. Leuke shopping ervaring.

Prima service echter wat verwarring over afleverdatum Eerst binnen 2 dagen, daarna bericht van courier dat het 5 dagen zou worden waarna ik een mail kreeg dat het pakket onderweg was en geleverd zou worden (dus toch binnen 2 dagen!?). Eind goed al goed. Eerste aankoop maar zeker niet de laatste! Prachtige kwaliteit spijkerbroek en zit fantastisch.

Mooie kleding, snel geleverd, goede service

Mooie kleding

Fijne winkel, mooie duurzame kleding voor een redelijke prijs!

Goede communicatie, en snel geleverd!

Eerlijke en goede kwaliteit kleding

Erg leuke winkel, goede service!

Voor het eerst bij BrandMission een prachtige jurk besteld. Kwam snel, zorgvuldig verpakt met persoonlijk briefje erbij. Fijne winkel met een top missie! :)

Pluspunten

Altijd weer vernieuwende collectie, mooie en kwalitatieve items

Pluspunten

De winkel verkoopt duurzame producten met oog voor o.a. dierenwelzijn (vegan producten). En het emailcontact was ook goed.

Pluspunten

Fairtrade bedrijf

Pluspunten

Snelle levering! Direct reactie op vragen per mail. Vlotte afwikkeling bij retourneren. Mooie en eerlijke producten.

Pluspunten

Goede service, eerlijke kleding. Geen gedoe in geval van retour. Fijne webshop.

Misschien aangeven op de website of iets groot of klein valt (twee producten van hetzelfde merk, in dezelfde maat maar wel ander model - een pastte wel, ander pastte niet). Verder heel tevreden hoor.

Pluspunten

Alles was positief. Het pakketje kwam mooi ingepakt en snel bij me aan.

Het zou fijn zijn om ook met de creditcard te kunnen betalen.

Pluspunten

Snelle levering en zo nodig makkelijk retourneren.

Pluspunten

Goede informatie vriendelijke benadering persoonlijk

Niet

Zijlstraat 85