Pluspunten

Goede instelling, mooie duidelijke website, duidelijke informatie en keurige pakketten

Pluspunten

Stabiel en altijd eerlijk en heerlijk aanbod. Fijne winkel om in de buurt te hebben, maar zeker ook om online te shoppen. Goeie merken! En een persoonlijk kaartje bij je bestelling: Ik hou er van!

De fietskoerier kwam uiteindelijk niet? Wel geweldig leuk idee!!

Pluspunten

Leuke merken en spullen voor een bewuste consument. Stop de fast-fashion en ga voor eco en fair!

Ga zo door :)

Pluspunten

Snelle levering. Aandacht voor milieu (geen plastic verpakking en levering door fietskoerier).

Pluspunten

Ik ben blij dat er een organic onlinewinkel als Brandmission bestaat met een uitgebreid assortiment aan dameskleding. Helaas voor mij is het niet in de buurt anders was ik ook bij de stenen winkel langsgegaan.

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie zowel telefonisch als via de mail extra gecommuniceerd.

Pluspunten

Snelle service en zeer persoonlijk.

Pluspunten

Snelle en zeer verzorgde levering. Goed aanbod.

Pluspunten

Supersnelle levering, s avonds besteld, de volgende dag al in huis. Mooie jas, heel tevreden. Fijn dat jullie “groene merken” hebben.

Pluspunten

Snelle reactie via e-mail. Netjes opgestuurd pakket met persoonlijk briefje. Fietskoerier gebruikt!!

Terug stuur kosten- alhoewel ik begrijp dat dat noodzakelijk is als kleiner bedrijf

Pluspunten

Dat kaartje, super leuk <3

Pluspunten

Mooie producten, snel bezorgd met een persoonlijk briefje erbij

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt en ook snelle en prettige communicatie mbt retourzending.

Een nadeel vind ik de retourkosten die voor eigen rekening zijn. Ik heb nu een nieuwe maat besteld, en hopelijk is deze goed anders ben ik in totaal meer dan 10 euro kwijt geweest aan retourzendingen. Dit is de eerste keer dat ik bij deze webshop bestel, maar ik merk dat het een grote drempel is en ik heb overwogen de bestelling te annuleren en mijn aankoop bij een webshop die geen retourkosten rekent te plaatsen. Tegelijk wil ik dit soort webshops ook graag steunen, maar of het financieel uit kan is wel een vraag.

Pluspunten

Mooie webshop met vriendelijke en goede service.

Geen.

Pluspunten

Uitstekend advies gekregen voor een bijpassende blouse bij een broek die ik eerder gekocht had. Brandmission organiseert leuke events zoals Sustainable Fashion Challenge en styling avonden.

Geweldig idee om Fietskoeriers te laten bezorgen. Wat ik echter jammer vind is dat bestellingen geplaatst op donderdag na 16 uur niet op zaterdag bezorgd worden.

Pluspunten

Uitgebreide collectie. Nette verzending die verrassend feestelijk was ingepakt

Pluspunten

persoonlijke benadering, vriendelijk personeel, eerlijke mening

Pluspunten

Heldere mooie website De levering kwam supersnel, was netjes verpakt met een kleine persoonlijke boodschap Hippe bewuste mode

Alles is erg goed!

Zijlstraat 85