Pluspunten

Altijd fijn snel geleverd en met een persoonlijke touch. Maar persoonlijk shoppen in de winkel vind ik nog veel leuker.

Soms mis ik de "spark" in de kleding. Mag het ietsje vlotter. En kleding voor mannen zou een geweldige aanvulling zijn.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Schnelle problemlose Lieferung!

Verbesserungspunkte

Manchmal fehlen die englischen Übersetzungen...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Duurzame merken Leuk assortiment Persoonlijke noot bij bestelling Duidelijke site

Pluspunten

Mooi dat het uitsluitend verantwoorde, duurzame ecokleding verkoopt dat ook nog eens hip is! Snelle levering.

Pluspunten

BrandMission heeft mooie, duurzame en eerlijke kleding. De service van de winkel is goed, bijvoorbeeld bij het ruilen van een product. Lonneke (de oprichtster van BrandMission) is goed bereikbaar per mail.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd persoonlijk gemaild toen niet mijn hele bestelling nog leverbaar was. Vervolgens is mijn hele bestelling direct geannuleerd toen ik daarom vroeg.

Op tijd mooie kleren die niet meer leverbaar zijn van de website afhalen.

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering, persoonlijk berichtje bij het uitpakken van de aankoop.

Pluspunten

toegankelijk

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk

Pluspunten

snelle bezorging, goeie website en duidelijke omschrijvingen

Pluspunten

Snelle bezorging, mooie producten, altijd mooi verpakte pakketjes

Niets

Pluspunten

Super mooie spullen en heel fijn persoonlijk advies. Normaal shop ik meestal liever "live" bij Brandmission, maar door mijn eerdere ervaringen had ik vertrouwen in een online aankoop, qua pasmodellen en maten. Blij verrast met het mooi ingepakte pakketje, persoonlijke kaartje, en Tony Chocolonely. Jum

Ik zou ook heel graag herenkleding bij jullie kopen! En wat kekke items voor jongens.

Pluspunten

Service is echt top, je word zelfs even gebeld als ze denken dat de maat niet klopt. En als je de doos erg snel hebt is het een feest om open te maken, met zorg verpakt, kaartje, chocolaatje, je word er echt blij van :)

Zo door gaan ;)

Pluspunten

Snelle levering, mooi en duurzaam verpakt, vriendelijk en persoonlijk kaartje erbij - ik ben blij dat ik deze sympathieke (web)winkel tegenkwam op internet!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb een keer een shirtje bij jullie besteld en dat is goed ontvangen. Dit is alles wat ik kan zeggen over jullie bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke benadering, persoonlijk en correct

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen en ophalen in de winkel. Prettige service, niets op aan te merken!

Pluspunten

Persoonlijk contact, leuke aanbevelingen

Pluspunten

eerlijke duurzame spullen. snelle service

meer artikelen

Pluspunten

goede prijs, snelle levering!

geen

Pluspunten

Heldere website en snelle levering

Pluspunten

Bestelling werd snel afgehandeld en het pakket werd heel netjes afgeleverd: een stevige doos, met daarin zelfs een leuke linnen tas. Geweldig dat er een persoonlijk kaartje bij zat!

Pluspunten

Prettig contact over een vraag, trui werd snel bezorgd

Geen ga zo door jullie bieden prachtige producten aan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de aandacht waarmee mij bestelling is afgehandeld

even checken per mail of bellen verstandig is. Ik had een cadeautje voor mijn vriendin besteld + iets voor mijzelf. Daardoor heb ik in 2 verschillende maten besteld. Ik stel het op prijs dat hierop gelet is. Het had ook een vergissing kunnen zijn. Ik vond het jammer dat er naast een mail ook door iemand (anders) naar mijn huis is gebeld. Die heeft mijn vriendin aan de telefoon gekregen waardoor het geen verrassing meer was. Gelukkig had ze niet gezegd wat het precies was. Maar de winkel kent ze dus veel wist ze toen al wel.

Zijlstraat 85

2011TM Haarlem