Pluspunten

Snel geleverd. Mooi verpakt. Overzichtelijke website

Pluspunten

- vriendelijke en uitgebreide communicatie - snelle levering - de producten zijn duurzaam natuurlijk! :)

Daar zal ik nog eens diep moeten over nadenken :)

Pluspunten

Er werd gelijk gereageerd op een vraag/opmerking tijdens het bestellen, waarbij er met me meegedacht werd en er grote service werd laten zien.

Pluspunten

Fairtrade. Snel bezorgd.

Of iets groot of klein valt qua maat. Los of strak beschrijving. Kort lang. Enz.

Pluspunten

Mooi aanbod Goede aanbiedingen waardoor ook voor minder geld verantwoorde stijlvolle kleding betaalbaar wordt Goed maatadvies op website

Zou leuk zijn als jullie konden uitbreiden!

Pluspunten

Mooie, visueel aantrekkelijke, moderne site. Het logo en de pay off zijn super. Goede, grote foto's en duidelijke indeling van de productcategorieën. De brandstories, maatadvies, suggesties, beschrijvingen en overige informatie voegen echt iets toe en maken het als klant fijner om kleding (zonder te passen) online te bestellen. Er wordt echt met je meegedacht en de toon van de teksten is precies goed. Het kleine zwarte hartje wat in beeld verschijnt als je op een product gaat staan is ook een hele leuke touch. Goede productkeuzes, als mijn budget onbeperkt was, zou ik de halve inhoud van de site bestellen! Het komt duidelijk over wat de identiteit en bedoeling is van brandmission en daar voel ik mij thuis bij. Ook het persoonlijke briefje en de Tony chocolonely reep bij de bezorging, maken de shopervaring heel positief, onderscheidend en voor absoluut voor herhaling vatbaar.

De site oogt wel vol en druk. Er staat geen onnodige of overbodige informatie, maar wellicht kan er nog iets met het verschil in lettergrootte en -types verbeterd worden en eenheid in kleur van de teksten, wat het geheel wat rustiger maakt

Pluspunten

snel en product is helemaal wat ik ervan verwachte

geen, behalve dat ik meer producten in mijn maat zou waarderen

Zijlstraat 85

2011TM Haarlem