Pluspunten

Goed assortiment en snelle levering

Geen verzendbevestiging, bestelling lag plots in de brievenbus

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed assortiment

Betaalkosten rekenen voor het betalen met iDeal is niet echt meer van deze tijd.

4 stars: good service, well treated

Positive

The delivery is very fast

Pluspunten

Volgens afspraak geleverd, met alle onderdelen netjes erbij.

Pluspunten

Goede communicatie naar de klant. Ook als de bestelling vertraging op loopt kreeg ik daar keurig bericht van. Uitgebreide keuze, duidelijke site. Zeker niet te veel "rommel" op het scherm.

Er stond niet duidelijk op de site dat sommige producten half fabricaten kunnen zijn, waardoor je ze zelf dient af te maken. Wat geen probleem is maar ik was er niet van uitgegaan. Maar door middel van wat mail verkeer is het helemaal goed gekomen. Echt top

Pluspunten

Snelle levering, kennis van zaken en een uitgekiend assortiment.

Geen, zijn goed bezig met het maken van Nederlandstalige instructie filmpjes.

Pluspunten

Interessante workshop, al was het niveau echt voor de instappers. Het heeft mij toch weer iets verder geholpen en verdere interesse gewekt.

Presentatie: Zoals gezegd, als iemand een vraag stelt dit persoon benaderen, daarna terug naar voren, de vraag eventueel herformuleren en aan het publiek herhalen, daarna het antwoord aan het gehele publiek geven maar wel richten op wie de vraag origineel stelde. Netwerk: Ik zou uitgaan van de ergste situatie en dus zelf een router meenemen waar alle eigen apparatuur aan gekoppeld is. Eventueel deze router weer koppelen aan een al bestaand netwerk. Deelnemers: Misschien is het verstandig een aantal SD kaartjes klaar te hebben voor de deelnemers zodat deze direct kunnen inspringen als hun eigen installatie niet up to date is.

Pluspunten

Snelle levering en goed contact!!

Pluspunten

Goede service en positief meedenken als er een onderdeel niet leverbaar is.

Vooraf aangeven veranderingen in bestelling.

Pluspunten

uitstekende service; goede prijzen

Pluspunten

Snel in communicatie Onverwachte leuke extra's ontvangen Snelle verzending

Gewoon zo door blijven gaan

Pluspunten

De verzending was redelijk snel. Communicatie goed.

De verzendverpakking van de Raspberry Pi 2 vond ik slecht. Het doosje was platgedrukt. Een bubbeltjesplastic enveloppe blijkt niet voldoende om het doosje van de RB2 te beschermen tegen Post NL. Een stevigere verpakking lijkt mij beter. Tenslotte is het een kwetsbaar product.

Pluspunten

Geweldige service, uiterst vriendelijk en professioneel.

Pluspunten

Kennis van zaken en goede service!

Pluspunten

Het pakketje werd niet volgens afspraak bij mij aangeboden door TNT Post, maar een medewerker leverde het inmiddels zelf bij mij af!

Pluspunten

vlotte levering en keurige afhandeling van order.

Pluspunten

De bestelling is goed en snel ontvangen.Eg tevreden.

Pluspunten

-Duidelijke website -Snelle levering

- Er voor zorgen dat de website ook in het nederlands te lezen is, voor mensen die de engelse taal niet (goed) beheersen zou een verbetering kunnen zijn?

Pluspunten

Very customer oriented company. Catalog easy to deal with

Extend the items present in the catalog (e.g. Xbee and related accessories). Sometime the shipment costs are too high related to the value of items that can be found.

Pluspunten

Ruim aanbod Scherpe prijzen Goede communicatie Snelle levering

Pluspunten

Vandaag de 2de BBB aangeschaft en ook deze keer kwam bij Martijn de service uit een onverwachte hoek. Perfecte communicatie.

Pluspunten

+++++++

Pluspunten

Persoonlijke dienstverlening Meedenken met de klant Kennis van zaken Goedkoop Enthousiast

een zoekfunctie op de site zou handig zijn

Rietgraslaan 9

3451PJ Vleuten