Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
goede ervaring mee, alles zoals afgesproken en beloofd
26 June 2025
Niels
Rotterdam
Perfect geholpen door Nathalie
1 June 2025
Claudio
Amstelveen
We werden door Nathalie zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen in een prachtige, overzichtelijke showroom. Kregen prima voorlichting en met de benodigde informatie en wat kleurstalen vertrokken we met een goed gevoel huiswaarts, waar een mooie offerte reeds op de mail stond. De keuze was dan ook snel gemaakt: we gaan voor Kantoormeubelencenter.nl: het gehele proces liep vlot en op een persoonlijke wijze en binnen een paar dagen stonden de meubels al bij ons op de stoep. Er werd direct support geleverd toen ik wat vragen had over de montage en inmiddels kunnen wij genieten van een heerlijk kantoor! Een bijna ouderwetse goede, vriendelijke en degelijke ervaring; ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare leverancier van kantoormeubelen.
11 April 2025
Han
Tiel
Na enkele problemen zijn er gepaste en gerichte oplossingen geregeld
Beveelt niet aan
12 March 2024
Lorenzo van Vliet
Waddinxveen
Wij hebben diverse meubels gekocht waarbij alles volgens afspraak is verlopen. Er was 1 klein foutje gemaakt met de meubels, maar zonder problemen heeft kantoormeubelshop alles in orde gemaakt (volledig nieuwe tafel) en nergens moeilijk om gedaan. Een bedrijf die doet wat ze zeggen, vriendelijk en professioneel zijn en meedenken met al onze wensen. Bij deze hebben ze een klant voor het leven erbij!
18 July 2023
Ferry
Woerden
Bedankt voor deze mooie woorden!
Prima service tegen goede prijs.
9 February 2022
Johan
Kampen
Zeer vriendelijke chauffeur en heeft het prima geplaatst
12 July 2021
Snelle levering.
28 April 2021
Cindy
Esbeek
Mijn dossier kast is tijdens vervoer beschadigd aangekomen waardoor de deur niet meer werkte. Na veel bellen/mailen is dit naar tevredenheid opgelost en heb ik een gloednieuwe kast ontvangen ! Netjes opgelost! Tevreden klant.
23 April 2021
Dorien
Zwaag
Goede service, mooie kwaliteit meubelen,
22 April 2021
Brenda
Heesch
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij de kantoormeubelshop. De producten zijn van hoge kwaliteit en de service van het bedrijf is erg fijn. Een aanrader!
22 April 2021
Fleur
Helvoirt
Hoge kwaliteitsproducten, goed bereikbaar en erg goed geholpen door de klantenservice.
6 April 2021
Daan
Zoetermeer
Erg servicegericht. Snelle levering. Echt top.
29 March 2021
Anouk
Vught
Allereerst zeer goed geadviseerd welke kantoor bureaustoelen ik het beste kon aanschaffen. Niet automatisch de duurste maar die het beste past binnen ons bedrijf. Geholpen met juist instellen van de stoelen en bij een reparatie van één stoel meteen een vervanger gekregen.
28 January 2021
Remco
's-Hertogenbosch
Bij aflevering van een hoog-laag-bureau bleek het blad op een hoek dusdanig beschadigd tijdens transport dat vervanging noodzakelijk was. Dit werd direct opgepakt en het blad werd vervangen. Kortom, service die je gewoon verwacht maar lang niet overal zomaar krijgt.
14 October 2019
Hans
Helmond
Prima service en aftersales! Bestelde kantoormeubilair naar tevredenheid ontvangen.
9 October 2019
Carmako Relatieg
Gemert
hierbij kan ik maar één woord gebruiken over de klantenservice en de support nl uitstekend Bovendien zijn de goederen van uitstekende kwaliteit
4 September 2019
Véro
Beernem
Pluspunten
Coulance m.b.t. aanschaf van bureaustoel die niet geschikt was voor mijn rug (ik heb een hernia). De stoel bleek na geprobeerd te hebben echt niet geschikt. De stoel is opgehaald en volledig vergoed. Er werd echt meegedacht, en uiteindelijk ook opgelost.
23 May 2019
Anne
Alkmaar
Pluspunten Leveringsproblemen werden direct en professioneel aangepakt door de dienst naverkoop. Maw PRIMA service.
25 April 2019
anoniem
BELGIE
7 February 2019
Janice/ DCO Van Iersel
Roermond
15 January 2019
anoniem
Pluspunten Goede communicatie betreffende verkoop, voorwaarden en levertijd. Snelle levertijd. Verbeterpunten Indien de levering wordt verplaatst, dit ook graag communiceren.
14 January 2019
Van Baarsen Buisleidingen BV
Badhoevedorp
Pluspunten vriendelijke bezoreger Verbeterpunten Levering duurde lang en was niet compleet. 2 tafels besteld, slechts 1 geleverd.
11 January 2019
Pro6
Breda
Onze kantoormeubelen zijn snel en eenvoudig online te bestellen en leveren wij in Nederland en Belgie!
Kantoormeubelencenter.nl is de kantoormeubel-specialist op het internet. Ons assortiment kantoormeubels is groot en vrijwel direct uit voorraad leverbaar!
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch