Uiterst tevreden!!

Uiterst snelle levering. Medewerker was uiterst behulpzaam en vriendelijk. Zou zeker aaanraden.

Gewoon uitstekend

Ik bestel al geruime tijd mijn onderdelen bij Winparts, ik ben zeer tevreden over Winparts, snelle levering goede prijs kwaliteit. Ik zal niet snel ergens anders mijn onderdelen bestellen

Klote

Slecht ingepakt waardoor er een windraamclip kapot is

goede ervaring , juiste onderdelen.

netjes geleverd.

Rubber matten voor Volvo C30 besteld. Snelle levering en ze passen perfect

Veel keuze en goede kwaliteit producten en voor iedere sleutelaar de website voor je auto .Top en ga zo door .!

Veel keuze

Prima prijs, en snelle levering.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Zeer uitgebreid assortiment en ook nog snel geleverd - ik ben tevreden

Snelle verzending

Bestel al jaren bij Winparts, service is goed, en de verzending 9 van de 10 keer netjes op tijkd.

Bestel er graag, snelle levering en duidelijke webshop

steeds correct

steeds correct

prima service

makkelijke site, snelle levering, goede aftersales

Mijn ervaring is dat winparts super en snel levering van onderdelen en ze kijken ook met je mee als het klopt

Snel servies

Bijna als op voorrad perfekt servies

Goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd goed

Producten altijd keurig netjes geleverd op de dag dat aangegeven wordt. Producten voldoen aan de verwachtingen

Altijd goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Snel geleverd en goede service!

Best gelopen

aanrader

snelle levering, goedkoop. helaas was de gratis filterpouch niet erbij geleverd,

Het is echt simpel

Het is perfect watt ik bestelde heb van winparts

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Super Tevreden

Ik heb een Noco Genius Jumstarter GB40 14 1000A besteld. Het product was makkelijk te vinden en te bestellen op de website. Ik kreeg een email bevestiging van de bestelstatus waarin alles heel duidelijk stond vermeld. Ik geeft deze winkel een 5 sterren review.

Super goed en snel geleverd

Het product is goed omschreven. Snelle reactie en levering. Zeer goede prijzen in vergelijking met de lokale markt.

Gewoon uitstekend!

Goede service en snelle levering van goede producten voor een eerlijke prijs!

Fijn om onderdelen met pasgarantie te kunnen bestellen Levertijden mogen sneller dat wel , liever DHL gebruiken dan Post nl

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.