Slechte klantenservice

Ik heb een bestelling gedaan via de kenteken check de onderdelen paste uiteindelijk niet. Ik heb hierna gelijk gebeld 1 uur na binnenkomst van het pakketje ze gaven aan we gaan het uitzoeken en u terugbellen na meerdere keren bellen hoe het zat met de aanvraag ivm de retourtermijn gaf winparts aan geen probleem we zijn het aan het uitzoeken en we bellen u terug. Nu inmiddels zitten we buiten de retourtermijn en wordt de klant in de steek gelaten want nu zegt winparts na nogmaals bellen ja sorry wij hebben niks gelogd in het systeem en we kunnen niks voor je doen echt belachelijk!

Snelle levering en duidelijke website

Snelle levering van onderdelen en correcte communicatie over het verloop van de levering

Komen beloftes mbt levertijd niet na.

In televisiereclames wordt gezegd: "Vandaag besteld, morgen in huis!" Tijdens de bestelling wordt de levertijd al langer. Minimaal overmorgen in huis. Nooit morgen. Maar op de dag van aflevering een berichtje dat de beloofde levertijd niet gehaald wordt. En uiteindelijk wordt de levertijd - mede door een feestdag die er toevallig tussenvalt - ruim een week. Winparts levert goede producten tegen een goede prijs. Het is uitsluitend de levertijd die soms problemen oplevert. En aangezien het hier doorgaans gaat om producten die heel snel nodig zijn kan dat een probleem opleveren.

DENK TWEEMAAL NA VOOR JE HIER BESTELT — neemt geen verantwoordelijkheid bij verloren pakket

Waarschuwing aan potentiële klanten: Als je pakket zoekraakt bij de vervoerder, trekt Winparts zijn verantwoordelijkheid volledig in. Ze schuiven de schuld af op PostNL en houden je aan het lijntje terwijl ze wettelijk verplicht zijn jouw probleem op te lossen. Er zijn veel betrouwbaardere alternatieven. Bestelling geplaatst op 20 april voor €315. Remblokken stonden als “op voorraad” vermeld — achteraf incorrect, waardoor de verzending al vertraagd was. Tweede colli met remblokken, oliefilter en accessoires is nooit aangekomen en zoekgeraakt bij PostNL. Voorbije 12 dagen dagelijks contact via chat, telefoon en WhatsApp — telkens hetzelfde antwoord: “we wachten op het onderzoek bij PostNL.” Nu komt er zelfs geen respons meer. Juridisch ben je als verkoper aansprakelijk voor de levering — dat is geen zaak tussen mij en PostNL. Ze gebruiken het lopende vervoerdersonderzoek bewust als excuus om hun wettelijke leveringsplicht te ontlopen. Formele ingebrekestelling verstuurd, klacht ingediend bij Thuiswinkel Waarborg en PayPal-claim geëscaleerd. Ondertussen reed ik honderden km over de slijtlimiet van mijn remblokken — een reëel veiligheidsrisico dat hen volledig koud laat. Kies voor een webshop die wél zijn verantwoordelijkheid neemt. Er zijn veel betere en betrouwbaardere alternatieven te vinden Dergelijke bedrieglijke service heb ik in de ruim 20 jaar dat ik online bestel nog nooit meegemaakt!

Snelle levering goeie prijs kwaliteit

Overzichtelijke website Veel keuze Snelle levering Goeie prijs kwaliteit

Op tijd

Snel levering

Supersnelle levering Past perfect op mijn auto

goede prijzen snelle levering .

Een fijn bedrijf goede prijzen en spullen snelle levering .

Bestellen is eenvoudig, en toevallig alles op voorraad. Levering al de volgende dag.

Gewoon prima

Snelle levering voor een goede prijs. Zelf afhalen zoals dat vroegah mogelijk was kan helaas niet meer.

Goed. Afgehandeld

Goed alleen jammer dat voor terugsturen ook verzendkosten betaald moeten worden

Top prijs/kwaliteidsverhouding

Zoals gewend van Winparts super snel geleverd zoals afgesproken en uitstekende prijs voor een prima product

erg snel

gewoon uitstekend

Geweldig!

Via de website o.b.v. mijn kenteken een onderdeel besteld en dankzij de instructies in 1x correct kunnen installeren!.

Goede kwaliteit/prijs en heldere communicatie

Prima produkt, heldere en snelle communicatie. Afspraken worden nagekomen!

Slecht

Kapotte onderdelen , missende onderdelen ik heb meer dan 150 euro uitgegeven omdat jullie zoke ****** slechte producten soms hebben en wachten en niks krijgen en te weinig krijgen echt ****** waardeloos

Vlug ontvangen en alles was in orde Top

bijna perfect dus blijven verbeteren

Heel goed en behulpzaam

Goed produc

Goede info op website

De wielhoezen zijn stevig en passen goed.

Doen wat jullie zeggen..

Gewoon goed

Screens besteld, snel geleverd en passen perfect in de focus. Fijn voor de kleine op de achterbank en ook fraai om te zien

Een hele goede service

Ik heb iets besteld, krijg een mail dat hun denken dat ik een ander product moet hebben. Zei ik dat ik op hun vertrouw en dat product dan wil. Storten ze het geld wat ik teveel betaald heb dezelfde dag ook nog terug.. dat is een geweldige service zeer tevreden

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.