Super goed! Maar krijg geen mail van mijn bestellingen

Mijn ervaring met Winparts is goed! De onderdelen zijn goed, fijne website en alles word snel verstuurd en bezorgd. Het enige nadeel is, is dat ik nooit mailtjes krijg van mijn bestelling. Zouden jullie hierover contact met mij opnemen.

Meestal gaat het goed

Meestal gaat het goed maar lang niet altijd. De wachttijd voor verzenden is 2-4 dagen, dat is zooo 1995, in 2025 is het voor 12 bestellen zelfde dag verzenden. Het is bij andere in deze branche waarschijnlijk niet beter maar het is niet van deze tijd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Veel tevreden

Makkelijk met kopen of returrn

Matige ervaring

niet geweldig problemen met een koelvloeistofsensor van 9 euro. in een woord waardeloze zooi (lampje bleef nog branden) kontakt gezocht via chat, maar kom je ook niet verder mee. toen via medewerker die zei stuur maar op. toen heb ik gevraagd stuur mij maar een Hella die dan wel 30 euro kost die ik zelf wil betalen maar dan wel zonder verzendkosten aub maar dat kon niet zonder verzendkosten zodat ik alle kosten voor mijn rekening genomen heb. Weinig souplesse in dezen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Makkelijk besteld, in huis wat ik wilde hebben en zeer vlot bezorgd!

Zeer goed.

Goede ervaring met dit bedrijf

Snelle levering.

Onderdeel was snel geleverd

Onderdeel was correct en snel geleverd

Fijne webshop

Motorolie en filter besteld via kenteken bij winnparts is echt ideaal en snel werd de volgende dag al afgeleverd door post nl

Mijn bestelling binnen 14 in huis topkwaliteit tegen lage prijs

Snelle levering goede service

6 september besteld en 8 september geleverd heel blij mee

gewoon goed

Snelle levering en duidelijk dus gewoon goed

Super goed

Ben al jaren klant, nooit geen probleem. Bijna alles bespreek baar. En service met de hoofdletter S

TOP

Mooie website en zeer uitgebreid. Wordt binnen een dag bezorgd en zeer netjes verpakt.

Goede prijs en levering

Goed materiaal

Fijne webwinkel voor onderdelen. Er wordt net je meegedacht zodat je het goede onderdeel krijgt !!

Snelle en goede levering waarbij een probleem snel kon worden opgelost.

Goede service!?

zeer snel bezorg

Zonder meer heel goed

Goede service en support. Snelle levering en goede kwaliteit. Bedankt

Goede service en goed bereikbaar via de website

Na de bestelling geplaatst te hebben alles keurig verpakt ontvangen. Klein minpuntje , bougies besteld op kenteken, helaas waren deze niet passend. Geretourneerd en alles perfect afgehandeld.

Snelle levering en goed product

Goed product en snelle levering

Ben prima geholpen

Erg fijn!

Kon duidelijk vinden wat ik zocht. Merk auto invullen en voila.. Snelle levering.

Snelle levering, orig. Bosch

Snel geleverd, redelijk vzkst, makkelijk te installeren, prima prijs/kwaliteit. Passen prima op de Swift 2019

super ervaring

alles vlot, vandaag besteld morgen in huis

Waardeloos

Beloven snelle levering maar keer op keer wordt levering uitgesteld. Men vraagt contact via whatsapp maar die berichten worden niet eens gelezen, laat staan beantwoord. Als je verder niets zinnigs te doen hebt in je leven kun je proberen winparts te bellen Uiteindelijk, na talloze pogingen telefonisch contact en die persoon zegt mij dat de bestelde spullen weer niet, zoals beloofd de volgende dag geleverd zouden worden. Sterker nog, ze lagen niet eens in het magazijn. Na weken !!! wachten kon mij nog niet gezegd worden wanneer ik de bestelling zou ontvangen…… als ze überhaupt wel te leveren waren. Heb mijn geld terug geeist en met de belofte dat ik binnen drie dagen mijn geld retour zou krijgen de bestelling geannuleerd. Ik ben benieuwd maar het zou me niet verbazen als Winparts niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.