Ga hier niet meer bestellen

Wanneer je een verkeerd product aan een klant verzendt, zou je ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk het juiste product ontvangt. Of niet? Je moet eerst een retour indienen en 5 tot 7 dagen wachten op een voucher waarop je opnieuw moet bestellen. Het is belachelijk.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Goede webshop, maar de koerier is een nachtmerrie

Ik had op een donderdag een nieuwe accu (die ik dringend nodig had) en nieuwe ruitenwissers besteld. Aangezien er voor 16u besteld, volgende dag geleverd op de website stond, dacht ik fijn, dan heb ik em voor het weekend en kan ik in het weekend die accu vervangen. Ik kreeg die avond een track and trace nummer van trans-mission (de koerierdienst). Dit nummer kon in hun track and trace applicatie niet gevonden worden. Volgende dag ook nog niet. Ik stuur via whatsapp een berichtje naar de klantendienst, kreeg ik keurig op tijd een antwoord op dat het druk is en het waarschijnlijk op zaterdag geleverd wordt. Op zaterdag kon ik de T&T code wel vinden op hun site, maar nog geen verwachte leverdatum... Ok, dan zal het maandag wel komen. Maandag lijkt er schot in de zaak te komen, maar blijkbaar hebben ze de bestelling opgedeeld in 2 deelleveringen. Die avond komt uiteindelijk tegen half 6 de levering binnen van de ruitenwissers, maar dus geen accu. Ik dacht, die zal morgen wel geleverd worden. Volgende dag, dinsdag inmiddels, geen verdere vooruitgang in het leverproces. Op woensdag check ik de T&T opnieuw, staat er dat de accu zogezegd de vorige dag geleverd is. Er is niemand langs geweest, ik was de hele dag thuis. Winparts gebeld, zij hebben nu een ticket geopend bij trans-mission, tot op heden (vrijdag) niks meer van gehoord. Ben inmiddels bij een lokale winkel een nieuwe accu gaan kopen, want ik had hem echt nodig. Waar de accu van winparts heen is, geen idee. Ik hoop iig dat ik men geld terugkrijg. Ik zou winparts aanbevelen, zolang je bestelling niet via trans-mission geleverd wordt. De prijzen zijn heel voordelig en de producten zijn gewoon wat ze zijn. De klantendienst was heel vriendelijk en antwoorde altijd redelijk snel. Ik snap dat ze geen controle hebben over wat trans-mission doet, maar ze hebben wel de controle om er niet mee samen te werken, of evt de klant de keuze te laten om voor een extra bedrag een andere koerierdienst te kiezen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Super goede service

Mijn ervaring is je krijg een orginal passend onder deel . Alles wordt gecontroleerd of het product in jouw auto past. Daardoor zit je nooit met verkeerd onderdeel. Winparts heeft goede service ik kan Winparts echt aan iedeeen aanbevelen .

Toppie

Als iets leverbaar is er altijd een alternatief

Goed contact, snelle levering

Bedrijf die zijn beloftes waarmaakt

Goed product,snelle levering goede prijs

Vlug thuis gestuurd

Verwarring

Ik kocht 4x een v snaar met zelfde nummer als ik had. Maar meet methode is bij v snaar niet standaard binnen lengte of buiten lengte. Retourneren ging wel netjes dat zeker

belabberde ervaring

Ik gebruik de kenteken check. Bestel het onderdeel. Blijkt dat deze niet werkt en overal op internet word aangegeven dat het een bekend probleem is met aftermarket items. Dan maar retour. Word niet gecrediteerd want ik zou een verkeerd onderdeel besteld hebben.

Niks op aan te merken verzend snel

Nvt

Snelle en goedkope levering

Tevens een ruim assortiment

snel geleverd

Wat ik besteld had was direct leverbaar en dan ook snel ontvangen

"Een absoluut geweldige website en de service is zeer vriendelijk en goed. De functie om het VIN-nummer van de auto in te voeren werkt perfect; je krijgt meteen de juiste onderdelen te zien die compatibel zijn met je auto. Ik ben al heel lang klant bij dit bedrijf en raad het zeker aan. Er is echter één klein minpuntje: bij het vergelijken van de prijzen met andere leveranciers, zijn ze soms net iets aan de hoge kant. Ik hoop dat dit in de toekomst heroverwogen kan worden, want dan is dit bedrijf echt 100% perfect!"

Bestelling snel ontvangen

Prettig, netjes op tijd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Beloven snelle levering maar is niet zo, dus langer zonder auto

Onderdelen staan op voorraad op de site, bestelling geplaatst. 2 dagen later mail, niet op voorraad. Via Whatsapp contact ( wel vlot en eerlijk) andere onderdelen besteld die wel op voorraad zijn, bij betaald en 10 min later bericht dat de levertijd 7 tot 9 dagen is…..mooi geprobeerd om toch nog de verkoop te doen. Ik vraag nogmaals een ander onderdeel dat wel op stock is maar veel duurder en vraag of er wat korting af kan, nee kan niets vanaf…. Ok annuleer dan maar de volledige bestelling!! Ofwel heb je het of niet. Mijn auto staat in panne en wil zo snel mogelijk onderdelen, dus hou dan niemand voor de gek om toch maar te verkopen!!!

Netjes en snel geleverd.

Past prima en is zo goed als origineel.

Goede prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit en snelle bezorging. Goede onderdelen.

Fout goed opgelost

tevreden

Zeer vlotte levering en ze controleren of de onderdelen wel passen op je auto en dat was nu net het probleem bij mijn vorige leverancier, bijna bij iedere bestelling had ik verkeerde onderdelen.

Zeer goed materiaal, maar als erbij staat de volgende dag geleverd moet je dat ook waar maken, kan je dat niet haal het dan weg

Goed!

Goede ervaringen

Gebruiksvriendelijk een aanrader

Niet op voorraad maar toch Prima geregeld

Overzichtelijk en prima service

Super snel en makkelijk

Onderdelen zijn altijd makkelijk te vinden op kenteken. Klopt altijd. En niet te duur!

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.