Goedemorgen Hans, Dank voor uw review. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Natuurlijk mag u het product daarom gratis bij ons omruilen! We vinden het erg vervelend dat uw retouraanvraag zo lang in de wacht staat. Ik kon niet achterhalen of u inmiddels meer duidelijkheid van ons hebt gekregen. Om er zeker van te zijn dat het met u wordt opgelost, heb ik mijn collega gevraagd nog eens naar uw order en retouraanvraag te kijken. Dan zorgen we ervoor dat het goed wordt doorgevoerd en u alsnog bericht van ons krijgt! :-) Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Bianca