Duidelijke website, makkelijk bestellen, beetje probleem met aflevering

Mooie dakkoffer besteld, dakdragers goed te bestellen door type auto op te geven. Aflevering ging niet zo goed, niet de volgende dag maar een dag later en toen alleen de dakkoffer, de bezorgdienst (TransMission) was vergeten de dragers in te laden dus die kwamen nog een dag later. Achteraf gezien dat 10% korting gold bij aanmelden nieuwsbrief, contact opgenomen met Winparts, 10% zou verrekend worden, nog niet gebeurd overigens.

Snel en correct en vertrouwd

2e keer automaterialen besteld bij winparts. Prima en betrouwbare webshop met goede afhandeling en bezorging.

Ik bestelde al mijn onderdelen hier en altijd goed geholpen en snelle levering

Toppers

Betrouwbare leverancier, snelle levering

Betrouwbare leverancier, snelle levering Gecontroleerd of de onderdelen passen om de auto door kenteken check. Groot assortiment in diverse prijsklasse

Snelle levering en passend

Als ik bel altijd goed top

Als ik bel altijd goed

Cover-It dakkoffer tassenset, geweldig!

Voor de vakantie nog even snel besteld, en de volgende dag al in huis. Hele goede kwaliteit, stevige kwaliteit en goede ritsen er in. Zeer blij mee.

Snelle levering en product als omschreven

Wieldoppen snel geleverd voor een mooie prijs.

Snel, correct en scherpe prijs

Idem

Prima eerste ervaring!

Voor het eerst bij Winparts besteld, het is goed bevallen. Nieuwe rubberen automatten besteld. Levering was snel en de matten waren in nieuwe staat. Meegeleverde instructies waren duidelijk, maar eigenlijk niet nodig. Wel fijn dat het erbij zit voor de minder ervaren DIY’ers zoals ikzelf.

Bestellingen worden snel geleverd

Ik heb voor mijn Peugeot 307 remblokken, remklauwen en remschijven besteld op mijn kenteken. Kreeg de melding deze zijn geschikt voor uw auto. Nu blijkt dat de remschijven niet de juiste zijn. Omdat de brug leeg moest voor een andere auto was ik verplicht om snel andere schijven te kopen voor 150euro per stuk. Terwijl ze bij winparts staan voor rond de 75 euro per stuk. Dus voor 150 euro de boot in gegaan.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Fijn dat er parts geadviseerd worden op basis van het kenteken

Goed ervaring.

Als je ook maar iets voor je auto nodig hebt ga je naar Winparts

Goede ervaring, snelle levering

Product zoals beloofd, verzending niet.

De accu die ik besteld heb, welke ik na een zeer gebruiksvriendelijk proces, besteld heb is goed. Echter zou de levering 2 dagen later plaatsvinden. Wel zo fijn, want de accu was hard nodig. Uiteindelijk pas 1,5 dag later verzonden en geleverd. Jammer.

Andere koerier nemen.

Postnl is niet meer betrouwbaar. Automaten die gauw vol zitten en punten die dichtgaan vanwege te hoge financiële eisen van postnl. Dus nu moet klant vaker naar andere plaats om te halen. Dus kost ook extra tijd en geld voor de klant.

snel

Top product

Kon niet voldoen aan overeenkomst

Helaas kon de afgesproken verzenddatum niet worden gehaald. Het geld is wel netjes teruggestort vandaar een neutrale beoordeling. Hopelijk leren ze ervan!

Vandaag besteld en morgen in huis. En stukken goedkoper dan bij een tankstation.

Goed en op tijd

Paar kleinere spullen besteld. Alles werd geleverd zoals besteld en was er op tijd. Meer hoeft het niet te zijn, heel fijn.

Snelle verzending

Ik heb volgende dag mijn bestelling ontvangen.

Prima afgewerkt

Bestellen, snelle en correcte aflevering!

Snel en geweldig

Remlichtschakelaar besteld en binnen 2 dagen in huis. Auto is gemaakt.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.