Laden reviews...
4.607 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Anmeldelserne viser generelt en positiv oplevelse med hurtig levering og venlig kundeservice. Kunderne sætter pris på klar produktinformation og rimelige priser. Der er enkelte forsinkelser eller fejl, men den samlede stemning er positiv.
Je wordt goed begeleid om het juiste onderdeel voor jouw voertuig te vinden dan heb je ook de garantie dat het goed is en kan je het met een gerust hart bestellen. Toch niet goed, (bijna onmogelijk), dan makkelijk retourneren.
Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één)
13 September 2026
Dick Bos
Den Haag
juiste onderdeel geleverd binnen de tijd
13 September 2026
M Taekema
frieschepalen
Alles correct geleverd binnen acceptabele tijd
Tijn Putmans
Goirle
Perfecte prijs/ kwaliteit. Zeer goede communicatie en opvolging bestelling! Aanrader.
JM
Houthulst
Snel geholpen
L.g.stavenuiter
Dordrecht
Onderdelen passen perfect, beste prijs/ kwaliteit
Bruno Schoukens
TERNAT
Een aantal keren wat besteld altijd goed afgeleverd gewoon goed.
Rob Adrichem
Limmen
Sávonds besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteit ruitenwissers van Bosch
M.p.c. Braster
Kudelstaart
Achterlicht kwam beschadigd aan; glas gescheurd, rand beschadigd en slechte en lelijke verlijming. Daarnaast 0 service vanuit Winparts; stuur maar terug en regel het zelf maar via een retouraanvraag, we kunnen geen nieuwe opsturen. Garantieaanvraag wordt afgewezen; doe maar een nieuwe retouraanvraag. Is het zo moeilijk dit even om te zetten?
Beveelt niet aan
Tim
Panningen
Beste Tim,
Bedankt voor uw review. Wij vinden het spijtig om te lezen dat u een beschadigd product heeft ontvangen en u zich niet goed geholpen voelt door onze klantenservice.
Helaas kan het voorkomen dat een product beschadigd aankomt. Dit kan tijdens de levering pas gebeurd zijn, of niet goed gecontroleerd zijn in het magazijn. Onze oprechte excuses hiervoor! In zo'n geval kunt u het inderdaad als retour melden in ons retourportaal en ontvangt u een gratis retourlabel. Als wij de retour binnen en verwerkt hebben, ontvang je de terugbetaling of voucher. Helaas kunnen wij nog geen nieuwe opsturen voordat we de kapotte terug hebben.
Mocht het nog niet gelukt zijn met het maken van de aanvraag, ontvangen wij graag uw ordernummer via de mail. Deze kunt u mailen naar [email protected]. Dan zullen wij u daar verder helpen!
Met vriendelijke groet,
Romy
Zowel toezending als gedeeltelijke retourzending vlot afgehandeld
B.jacobi
Bennekom
Snel, duidelijk, goeie service, snelle levering
Johan Westendorp
Zoetermeer
Altijd correct in vriendelijk
Jan Van Der Veen
Hoogezand
Ik kijk wel eens rond maar kom eigenlijk altijd weer bij winparts uit vanwege de prijs en snelle levering
Gijs Klijn
Tuil
Ruitenwissers besteld. Werden snel verzonden en netjes. Paste als gegoten. Super fijn dat ik niet lang naar het gepiep van de oude ruitenwissers hoefde te luisteren.
Joyce Kuiper
Millingen Aan De Rijn
Ik heb de indruk dat ik enkel in Nederland mijn retourbon kan innen . Maar ik kon geen afleveradres ingeven . Misschien ligt het aan mij .
Van Assche Albert
Stabroek
Je kiest en betaald voor levering op thuis adres maar tussen tijds een mailtje dat je het moet afhalen bij een post nl punt En een uur later zie je een mail voorbij komen deze week gratis bezorgd Geen goede service van post nl en winparts
Beveelt niet aan
Albert
Oostwold
Beste Albert,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u uw pakket heeft moeten ophalen bij een PostNL-punt!
Soms komt het voor dat PostNL een pakket toch niet bij u thuis kan bezorgen en brengen ze het naar een postpunt. Helaas hebben wij hier geen invloed op, maar we begrijpen zeker dat dit erg vervelend is.
Wat betreft onze actie met gratis verzending boven €100, kunnen wij met u meekijken of we hierin nog iets voor u kunnen betekenen. Zou u uw ordernummer willen mailen naar [email protected]?
Met vriendelijke groet,
Romy
Goede onderdelen . Snel geleverd. Klasse
10 September 2026
Theo Verheij
Rhenen
Het vinden van de juiste onderdelen is eenvoudig. De levering is snel en goed.
10 September 2026
Alfred Schut
Meppel
Was op tijd, en past, dus helemala goed.
H.F.T. van der Vinne
Hoogeveen
Snelle bezorging, goede prijs en de juiste onderdelen
Chris
Maastricht
Hoppa! Bestellen en in de auto plaatsen.
Bas Meelhuijsen
Dieren
Bestellingen goed verpakt en op tijd geleverd
Peter
Zwolle
Het onderdeel makkelijk kunnen vinden op de website. Bestelling snel en correct geleverd.
Rein
Waterlandkerkje
Ook bij retouren goede service.
Theo Roelofs
Lith
Besteld, betaald en ontvangen. Wat echt goed is dat ze kijken of je kenteken overeenkomt met de juiste ruitenwissers. Suoer toch? je kan altijd een foutje maken als leek. Ga zo door Winparts, goed gedaan. Volgende set ruitenwissers weer bij jullie hoor.
Marco Beelen
Leusden