Filtre

product voldoet

Prachtige wieldoppen

De wieldoppen (14") voor mijn Suzuki Alto waren makkelijk te bestellen en van prima kwaliteit.

Uitstekend product voor een erg scherpe prijs. Snelle afhandeling.

Goede spullen vlotte aflevering

Het product wat ik altijd gebruik is altijd op voorraad. Bestelling wordt vlot bezorgd

Perfect geregeld

Goede service snelle levering

Slechte ervaring

Na twee keer een ruitenwisserarm voor peugeot 307sw steeds de verkeerde toegestuurd gekregen. Eentje vergoed en van de tweede niks vergoed,ik ben klaar met jullie slechte zaak,.

Snel en alles goed

Sbel en goed

Op tijd geleverd. Alles goed?

Snelle levering, goede kwaliteit producten

Ik ben fan van de anti insecten spons van Winparts. Kun je bijna nergens anders krijgen. Ook de raam cleaner maakt streeploos schoon.

Product voldoet aan de verwachting

Snelle levering . Levering goed te volgen.

Goede product en binnen de afgesproken tijden geleverd.

Product wat ik besteld altijd overeenkomen met de aangeboden op de website.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en snelle bezorging

Zeer goed!!

Altijd de juiste onderdelen en snelle levering

Niet super qua snelheid

3 vd 4 keer pas na 4/5 dagen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Top geleverd zoals altijd, maar wel weer te laat.

Steeds vaker wordt de beloofde leverdatum niet gehaald. Ik kijk altijd of iets op voorraad is, en dan staat er bij "volgende dag in huis". Steeds vaker wordt dat niet gehaald. Je krijgt hier dan wel netjes een mailtje van maar dat is altijd achteraf.

Te laat geleverd, product defect en opgehaald zonder bericht

Niet geweldig.. accu besteld, zou volgende dag geleverd worden. Niet dus, werd een dag later door drukte in het magazijn. Accu aangesloten, niks.. nagemeten, 0 volt. Aangemeld voor retour en zou opgehaald worden, datum en tijd zouden doorgegeven worden.. niet dus.. al met al teleurstellend

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Ommande de produits

Commande facile prix correct livraison en 2 jours parfait très bon service. Ne changer rien

• Sur une échelle de 0 à 10, quelle est la probabilité que vous recommandiez notre entreprise à un ami ou un collègue? 9

In 2 minuten waren de zijwindkappen erop. Past perfect.

Verkeerd product, verkeerd advies, geen oplossing

Op basis van kenteken onderdelen besteld. Deze blijken niet bij de auto te horen. Pasgarantie is blijkbaar een garantie dat het niet past. Op het moment dat je dit kenbaar maakt, is er weinig mogelijk. Moet uiteindelijk zelf de verkeerde producten retourneren om dan vervolgens te wachten tot dit retour ontvangen is en ik mijn geld terug heb. Klantenservicemedewerker die ik gesproken heb kon wel een opfriscursus productkennis gebruiken. Om in elke 3e zin, aan te geven "dat weet ik eigenlijk niet" en mij vervolgens weer de verkeerde producten te adviseren maakt dat ik 2 sterren geef. Maar dan een krappe 2 sterren.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Retouren

Het was heel moeilijk om iets retour te sturen. Kreeg elke keer foutmelding. Moeten bellen en lang aan de telefoon gezeten om het voor mekaar te krijgen. Is niet mijn winkel

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Site is duidelijk, keuze genoeg, en duidelijke uitleg voor de doehetzelver

Ik moest een draagarm rubber hebben, kenteken ingevuld, gelijk krijg ik de keuze uit meerdere, passende rubbers, oplopend in prijs/kwaliteit. Schollen je ff verder dan krijg je een duidelijk omschrijving hoe het rubber te monteren. Prima geregeld, en niet duur!

Goeie ervaring snelle levering

Kenteken ingevuld en automatten besteld. Snelle levering en past perfect.

Ruitenwissers besteld voor mijn auto; dankzij de kentekencheck kan het niet misgaan; je kunt bijna niet de verkeerde bestellen. Snelle levering. Al met al: prima service en een goede betrouwbare website.

Alles prima verlopen !

Ik heb een batterij besteld en deze is netjes en tijdig toegekomen. Transportkosten waren iets aan de hoge kant.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP