Correcte levering,goed advies Als het onderdeel toch niet past,kun je altijd terug sturen.
echter een levering een dag later geleverd dat gezegd en als je er op staat te wachten misschien beter naar Parts point rijden en ophalen
Snelle behandeling en levering.
Als je besteld, krijgt ik morgen
Beste klant, Bedankt voor uw review. Het klopt inderdaad (afhangend van de producten die u besteld) dat een bestelling de volgende dag geleverd kan worden. Aangezien wij een online webshop zijn is de volgende werkdag de eerst haalbare leverdag. Mocht u hier verder vragen over hebben, dan horen wij dat graag via onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Zoë
Snelle correcte levering altijd.
Fijn dat jullie nog een check doen voor dat het artikel word geleverd op juistheid en pas baarheid.
Onderdelen voor verschillende auto's besteld. Past allemaal en reproduceerbaar op de pakbon met kenteken.
Ik heb vaak onderdelen besteld via andere leveranciers, heel vaak de verkeerde ontvangen omdat het niet overeen kwam met de auto incombinatie met het kenteken. Winparts heeft dit perfect voor elkaar dit samen met een goede prijs kwaliteit en al toetje een goede logistiek maken dit tot een voorbeeld voor andere
Goed product van een bekend merk. Levering was op tijd.
Perfecte service, pasgarantie wordt aangegeven. Vandaag bestellen morgen in huis. Goed verpakt. Kwaliteit is ok en de prijs is lekker laag.
Op de site mijn kenteken invoeren, ik kreeg gelijk de kofferbakmat voor mij neus die aan al mijn wensen voldeed en ook nog voor een prima prijs.
Snelle levering groot assortiment
Zoals ik al zei, alles prima geregeld
Wat een slecht bedrijf, als eerste komt pakket niet volledig aan.. de enige oplossing die ze geven.. stuur het terug.. maar meneer u moet wel betalen.. Oke.. dan moet ik betalen om te retourneren.. optie uit zonder of met verzekering.. ik kies voor met.. want we weten hoe bij PostNL werkt. pakket gestuurd, afleverbewijs per mail.. na 1 week.. nog steeds niks..ik contact zoeken met Winparts.. maar die wimpelen je continu af, dat niet hun probleem is.. ze doen navraag PostNL.. iedere keer krijg je na weekje weer 1 vraag.. heb je bewijs.. ja heb ik.. ook gestuurd.. Nee wij willen her fysieke bewijs.. dat heb ik niet, waarom ook, want heb hem digitaal? Zo gaat het ruim 5 weken, winparts reageert ook gewoon niet meer op mails.. als je ze via chat aanspreekt wijzen ze gewoon weer naar PostNL Mooie service, koop het vooral niet daar
Beste Rene, Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat u iet goed geholpen bent en dat u al vijf weken bezig bent met het oplossen van deze situatie. Dit is absoluut niet de bedoeling, onze oprechte excuses hiervoor. We willen graag met u meekijken naar de situatie en ervoor zorgen dat dit zo snel en zo goed mogelijk voor u opgelost wordt. Helaas kan ik op basis van de gegevens uw bestelling niet traceren. Zou u ons een mail kunnen sturen op [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en mailadres? We zien uw mail graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Zoë
Goede onderdelen
De ruitenwissers die ik besteld had, waren de juiste van prima kwaliteit. Top
good service
Ik had een verkeerd type ruitewisser besteld. Mijn fout. Dat werd heel netjes en vlot opgelost.
Nadat ik mijn product na 10 dagen nog niet had ontvangen heb ik contact opgenomen met Winparts. Zij hebben het nagekeken en had snel een reactie dat het product al ruim een week klaar lag bij het afhaalpunt. PostNL had dit niet aan mij doorgegeven.
Correct en op tijd
Snel, veel keuze en goede prijzen
Zeer correct
Onlangs rubberen automatten aangeschaft, echter bij ontvangst bleken de matten niet te passen. Waarschijnlijk doordat mijn modeljaar niet juist was. Zelfde dag retour aangemeld en retour gestuurd. Netjes is de communicatie per ontvangen mails, de acceptatie en bevestiging van retourontvangst. Na 3 werkdagen de totale aanschafkosten geheel terug ontvangen. Dat is nogeens perfecte service.
Multiplier past niet en gelijk gecrediteerd.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP