Filtre

Slecht

Pasgarantie klopt dus niet. 2 fuseekogels met pasgarantie gekocht... zijn voor een ander type. Niemand aan de telefoon te krijgen. Automaat begrijpt je vraag niet. Later bij montage van onderdelen inclusief stuureindkogels blijkt in de doos voor rechts (aangebroken beschadigde doos) een stuureind voor links te zitten. Wéér retour, wéér verzendkosten (ook al om de juiste fuseekogels te bestellen) en weer 3 dagen wachten.... vroeger kon je naar Winneweer rijden om te ruilen. Volgende keer naar Parts Point in Assen dus.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snelle en duidelijke afhandeling

Betrouwbaar

Slechte ervaring

Olie niet leverbaar, i.p.v. contact opnemen met mij van olie is niet leverbaar zeggen ze helemaal niks tot ik hun bericht. Vervolgens bijna week moeten wachten op producten terwijl derest alvast geleverd had kunnen zijn!

u kan op jullie rekenen.

zeer tevreden .op tijd geleverd

Snelle levering van de rubbermatten voor mijn XC40. Kleine matten passagiersdeel goede kwaliteit. Voelt rubberachtig aan en stinken niet. - Product 1536785 Rubbermatten passend voor Volvo XC40 2018+ VOLVO XC40 (536) Kofferbak mat erg plastic gevoel en wat stugger dan de andere matten. Ik vindt die kwaliteit duidelijk minder. - Product 1481033 Kofferbakmat 'Design' passend voor Volvo C40 Recharge 2021-VOLVO XC40 (merk auto-style)

Prima service en product.

Mijn nieuwe accu werd op de afgesproken dag in perfecte staat afgeleverd.

Super snelle reactie bij wijziging bestelling

Was 1 x wat vergeten te bestellen en later nog een andere bestelling samengevoegd om extra verzendkosten te voorkomen. Top geregeld.

Product en levering goed. Klantenservice minder.

Al jaren bestel ik zo nu en dan bij Winparts. En voor mijn beleving zijn de producten altijd goed geweest. Enkek ging er iets mis bij de levering van me bestelling (wat voor mijn gevoel zelden gebeurd). Ik dacht op dat moment, kan gebeuren, we zijn mensen. Dus wordt opgelost. Direct contact opgenomen, were vriendelijk geholpen en er zou met prio naar gekeken worden. Helaas was de prio er niet en moest ik constant elke keer zelf voor informatie bellen. Met als gevolg dat nalevering een week na de orginele bestelling kwam en ik met extra financiele gevolgen kwam omdat mijn APK uiteindelijk opnieuw betaald moest worden. Er werd gesproken van mogelijk coulance regeling in het begin. Maar is daarna niet meer over gesproken of iets mee gedaan. Kortwel dus zoals titel zegt: producten en levering goed, klantenservice kan nog wel verbetering. Mijn advies: hou als bedrijf zijnde je klanten op de hoogte van de voortgang. En geef duidelijke informatie van wanneer ze reactie kunnen verwachten. Of ik volgende keer weer bestel? Ondanks alles, zeker! Tenzij het weer zo loopt natuurlijk.

Onjuiste vermeldinh

Er staat vermeld dat ze dezelfde dag leveren, maar daar is niks van waar. 2x besteld, twee keer vertraging zonder enige uitleg. Dus niet gebruiken als je haast heb.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

TOP

Ik bestel met regelmaat onderdelen bij Winparts. Altijd een snelle en juiste levering.

Elektricien

Ik heb een kachel weerstand gekocht. Zeer tevreden. Ik raad je aan. Groet, Ranik www.ranikelectrisfy.nl

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 9, 10

Duidelijke website en snelle levering.

goede producten en in 1 dag geleverd

goede producten en in 1 dag geleverd

Goeie snelle service

Online besteld en snel geleverd

Snelle levering en kwaliteits producten

Winparts, een win voor de klant!

Het door mij benodigde onderdeel, achterlicht, was bij niemand leverbaar en uitzicht erop was er niet! Ik had een alternatief bedacht op basis van een ander wel leverbaar product. Niemand had er oren naar maar de service medewerker van Winparts wel. Zij kon me volgen en zij tenslotte, bestellen en je hebt pasgarantie, dus ontzorgt op dat punt. Daarna de levering wn volgens tijdslijn. Goed en professioneel verpakt. Ze staan er inmiddels in, helemaal blij, zonder problemen. Speciale dank aan de servicemedewerkster!!

Uitstekende klasse

Ik heb bougies besteld omdat mijn auto niet goed liep. Ik heb bougies besteld via Winparts , de bosch platinium en hij loopt weer als een zonnetje. Maar de service was heel snel en uitermate goed van Winparts.

Helemaal goed

Goede materialen, op tijd geleverd

Waardeloos

Iedere keer laat . Kan net zo.goed bij mijn plaatselijke automaterialen zaak spullen halen. Kost meestal niet meer dan bij winparts . Sinds een paar jaar 1 grote puinbak.!!

Altijd goed en snel.

Top niks meer aan toe te voegen.

Top levering ik bestel al jaren hier mijn onderdelen altijd goed geregeld.

chapeau

Chapeau

prima levering

Snelle levering van een goed product voor een goede prijs!

Gevraagd om een accu. Met goed advies de juiste accu gekocht. Snelle levering en goede prijs.

Op tijd geleverd en goede ondersteuning van de klantenservice .

5 Banksstraat

Ede 6718 XP