Filtre

Prima producten

Prima producten, alleen de verzending duurt wat lang.

Mooie wieldoppen en snelle levering

Snelle en zorgvuldige levering

Betrouwbaar.

Besteld, volgende dag in huis

Goede wissers doet uiteraard passen omdat je dat makkelijk kan selecteren bij het bestellen.

Redelijk …

Ondanks de ruime keus en prettige helpdesk hebben we toch weet een matige ervaring! Vandaag besteld … morgen geleverd is een belofte die niet waargemaakt wordt. Evenals bij een vorige bestelling krijgen wij de tweede dag na de bestelling een mailtje: sorry wij hebben onze afleverdatum niet gehaald en nog vervelender: wederom is geleverde product niet passend! Ondanks ingave kenteken en de bevestiging dat het product passend is voor onze Fiat Ducato heeft de koplamp een niet passende aansluiting. Hulp van de helpdesk: eventueel een verloopkabel gebruiken … maar ook die zijn niet passend, jammer! Resultaat: aansluitconnector in nieuwe lamp vervangen door connector oude koplamp … en twee uurtjes soldeerwerk!

Kut spam over beoordeling

Ik krijg heel vaak mail of ik jullie wil beoordelen. Nou dat doe ik nu. Kut bedrijf vraag mij niet 10 keer of ik jullie wil beoordelen.

Breed assortiment en deskundig advies

Ik bestel bijna alle onderhoud onderdelen bij winparts. De prijzen zijn goed en een ruim assortiment. Én een goed bereikbare helpdesk die deskundig is.

Behulpzaam

Achterruitewisser had ik verkeerd besteld, kreeg mail dat deze niet paste, en ik akkoord ging met de passende versie. Heel fijn!!

Nvt

Correct en op tijd

Nieuwe bobine voor mijn auto besteld. De volgende dag geleverd en paste precies en Winparts was de goedkoopste

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering.

Snelgeholpen en duidelijke website

Makkelijk bestellen met je kenteken. Alles past goed.

I like work with winparts fast delivery

Goed en snel

Uitstekend geleverd

Hulpzaam ze geven direct wat je nodig hebt. En de juiste onderdelen via de nummer plaat. En snel

Snelle bezorging

Mijn bestelling werd snel bezorgd, correct product voor een eerlijke prijs.

Snel en juiste levering

17:00 besteld volgende dag aangekomen. Product als omschreven. Simpel zat.

Prima in orde

Spiegelkap stuk na lichte aanrijding met verkeersbord. Besteld bij Winparts, 2 dagen later opgehaald. Onderdeel past als gegoten.

redelijk / ok

+ - goede prijs - snelle levering _ - onderdelen die niet gebruikt zijn en in een ongeopende doos zitten , kan je na verloop van tijd niet retour sturen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Jullie denken nog met de klant mee.

Bestelling komt te laat aan

Op de site De producten waarvan gezegd wordt dat ze binnen 2 dagen geleverd worden, komen altijd te laat aan. Dat is een paar keer gebeurd en dat heeft voor vertragingen in mijn werk gezorgd. Het zou beter zijn als er bij de datum vermeld zou worden na hoeveel dagen de bestelling aankomt. Als het probleem bij het vrachtbedrijf ligt, kunt u het beste iemand anders inhuren of het vrachtbedrijf zijn werk goed laten doen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Lekk3r snel geleverd duidelijke 23bsite.

Top kan niet meer zeggen

Alles wat ik nodig heb en ook altijd het juiste

Concurrerende prijzen en snelle verzending

Helaas lukt het ook deze keer niet om in één zending de juiste materialen te krijgen. In dit geval heeft Volvo teveel verschillende soorten remsystemen geleverd en is de juiste soort niet aan het kenteken gekoppeld. Ook de tweede levering was gelukkig snel in huis.

Makkelijk en snel

Heel fijn dat je door je kenteken in te vullen de juiste ruitenwissers kan bestellen!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP