Veel produkten, prima prijzen, snelle levering.
Een accu besteld op donderdag, pas de daaropvolgende maandag namiddag ontvangen.
Goedemiddag Hendrikus, Hartelijk dank voor uw bericht. Ik zie inderdaad dat uw bestelling niet geleverd kon worden op de verwachte leverdatum. Onze welgemeende excuses hiervoor. We doen ons uiterste best om alle order te leveren op de verwachte leverdatum. Vanwege de drukte lukt dit helaas niet altijd. We hopen dat dit in de toekomst uiteraard niet opnieuw zal voorvallen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen we dit graag van u. Met vriendelijke groet, Thirsa
Probleem goed opgelost
Ik had een radiator voor.mijn 25 jaar oude auto besteld en volgens het kenteken zou deze passen. Deze paste in principe ook maar had de de in- uitlaat van de transmissie aan de verkeerde kant zitten, boven ipv onder. Met de pasgarantie was het terugsturen etc allemaal geen probleem. Na het krijgen van de voucher de nieuwe radiator besteld en die is nu ingebouwd. Enige wat tegenviel is toch de tijd die hierover is gegaan, waardoor ik de auto 3 weken niet heb kunnen gebruiken. Want de eerste radiator levering duurde veel langer dan de tweede en tussen het terugsturen en het uiteindelijk verkrijgen van de voucher gaat ook 1 week overheen...
Heel simpel, jullie doel is om mensen van goede onformatie te voorzien en dat heeft hier niet gewerkt. jaartal stond inderdaad op tot 2015 en mijn auto is uit 2016, maar eronder stond een groene balk dat het onderdeel wel geschikt zou zijn voor mijn auto en dat was het dus niet.
Goedendag Willem-Jan, Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat het bestelde onderdeel niet geschikt blijkt te zijn. Soms worden er in de specificaties inderdaad uitzonderingen weergegeven, maar dit wordt niet meegefilterd in de kentekenselectie. Normaal gesproken zouden we deze orders alsnog controleren en hadden we deze in dit geval moeten tegenhouden. Hier zal vermoedelijk iets mis zijn gegaan. U kunt de verkeerde onderdelen retour melden via ons retourportaal. Hier kunt u een retourlabel downloaden waarmee u het pakket kosteloos kunt retoureren. Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen we dit graag van u.
Aangezien ik al 3 mails heb ontvangen met de vraag of ik een review wil maken én ik al 10 dagen wacht op een vraag over een product dacht ik laat ik dat eens noteren.. webshop is top! klantenservice mag wat sneller..
Goedendag Nick, Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u al zo lang wacht op een reactie van onze klantenservice! Onze excuses hiervoor. Momenteel is het erg druk bij onze klantenservice, waardoor het kan voorkomen dat u langer op een reactie moet wachten dan gebruikelijk. Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, dan wil ik u verzoeken om een mail te sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Thirsa
Fijne aflevering.
Een prima prijs kwaliteit verhouding Ruime keus Goed advies over passende onderdelen Fijn die controle of het passend is voor je auto
Snelle bezorging en als iets niet past geen gezeur.
Ik heb verkeerde wieldoppen besteld. Maar na contact kon ik ze terugsturen. Nu heb ik de juiste
Snelle levering eerlijk prijzen
Goedenavond, Bedankt voor je review, fijn dat je je ervaring hebt willen delen. We vinden het mooi te horen dat onze service aan de verwachtingen heeft voldaan. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Naomi
Correct uitgevoerde bestelling van ruitenwissers voor Audi A1
Duidelijke site, nette prijs met correcte levering
Onderdelen bestellen is eenvoudig. Goede webwinkel. Snel bezorgd.
Spullen zijn gunstig geprijsd, en het goede onderdeel vinden is geen kwestie van geluk. Bij anderen kan dat nogal eens een zoekplaatje zijn. Met de kwaliteit zit het ook goed.
de bestelling word keurig afgeleverd op de afgesproken tijd,goed verpakt zodat er geen beschadigen kunnen ontstaan !! ik kan Winparts aanbevelen, voor grote en kleine auto onderdelen !!
had een verkeerde bestelling geplaats die ik zonder problemen kon terugsturen. ik heb contact opgenomen via whatsapp omdat ik niet goed wist wat ik moest bestellen. ze hebben mij heel goed geholpen. moest enkel nog afrekenen via de website. paar dagen later weer iets nodig en natuurlijk bestek ik nu altijd via hun.
Goedenavond, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen en fijn om te lezen dat u een goede ervaring met onze klantenservice hebt gehad. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Naomi
Top service en snelle levering!
Belde met een medewerker die perfect doorgaf wat ik moest bestellen
artikel werkt gewoon ok.
Nadat ik mijn artikel besteld had waarbij de voorraad en levering de volgende dag zou zijn, bleek deze artikelen niet meer voorradig te zijn met een lange levertijd, annuleren was zo geregeld, De volgende dag gebeld aangezien ik nog iets wou bestellen, en nog een credit factuur moest hebben voor eigen administratie. Hierbij gevraagd om korting op het te bestellen artikel aangezien de order van gisteren niet leverbaar was, deze gekregen per mail van de uiterst vriendelijke en behulpzame vrouw. ook de credit toegestuurd gekregen van deze vrouw! Prima service !
Goedendag, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen en fijn om te lezen dat u een goede ervaring met onze klantenservice hebt gehad. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Thirsa
T
Mooie kwaliteit voor een leuke prijs
5 Banksstraat
Ede 6718 XP