7 dezelfde 1 liter olie besteld 6 gekregen en een heel ander type olie. Vervolgens gemaild maar 3 werkdagen later nog niks mogen horen....
Goedendag Tim, Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u verkeerde olie van ons heeft ontvangen! Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. We zullen uiteraard zorgen dat u deze zo spoedig mogelijk kunt terugsturen. U kunt uw retour aanmelden via ons retourportaal. Vanwege de drukte kan het helaas en aantal werkdagen duren voordat uw aanvraag wordt goedgekeurd. We doen er alles aan om dit zo spoedig mogelijk verder in orde te maken. Als wij de retouraanvraag hebben goedgekeurd, dan krijgt u per mail een bevestiging. Met vriendelijke groet, Thirsa
Bestelling plaatsen en vlot geleverd at wil je nog meer? Prima ervaring!
Ik blijf hier bestellen. Snelle leveringen
Snelle en correcte levering
top
Mijn ervaring is zeer goed goede service en prijzen
Snel en voordelig
Minder prettig
Tous les livraison on été reçu. Pas des tromperie jamais. Le site fonctionne bien et les photos des pièces est bien relevâtes, claires. Bonnes affaires.
Ik had per ongeluk verkeerd besteld en dat werd zonder problemen direct gecorrigeerd. Wat ik wel ontving was snel geleverd en heel goed van kwaliteit en prijs
Regelmatig bestel ik bij Winparts.nl omdat ze heel veel artikelen hebben en snel leveren. Aanrader.
Hele goede service geen mogelijkheden bij her retourneren van artikelen en vlotte terug betaling
Klantenservice gebeld omdat de aanbevolen achterruitenwisser na de kentekencheck niet goed bleek te passen. Je zou dan verwachten dat je alsnog een nieuwe krijgt opgestuurd welke wel past. Zelfs aangegeven welk type het zou moeten zijn, aangezien ik deze eerder heb besteld. Maar nee, ik moest het maar gaan oplossen met de afdeling garanties en een formulier invullen met, voor deze case, nutteloze informatie. Slechte service!!!
Beste meneer Van der Wagen, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat de ruitenwisser niet goed was en dat u vervolgens een slechte ervaring had met onze service. Onze excuses hiervoor. We kijken alsnog graag even wat we voor u kunnen doen. Ik stuur u hierover een persoonlijke e-mail. We vertrouwen erop een goede oplossing te kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Anita
De verkeerde maat auto matten
Beste meneer Van Houten, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer dat de bestelde automatten niet pasten. Onze excuses hiervoor. In uw order zie ik dat u de automatten voor uw model auto vanaf 2015 had besteld. Uw auto is echter van eerdere datum. Voor veel onderdelen geldt dat ze voor een model zijn tot of vanaf een bepaalde datum. Dit is in onze webshop zichtbaar wanneer u een kenteken invult. We hopen dat u met deze informatie een volgende bestelling probleemloos kunt plaatsen. Met vriendelijke groet, Anita
Fantastische prijzen, merkgericht , duidelijk en vlug geleverd
alles is goed geregeld
Goed product geleverd
Gewoon goed
Op kenteken onderdelen gezocht, geleverd gekregen waar ik om had gevraagd. Snelle levering. Goede communicatie aangaande de levering. Toppie
Op tijd goede prijs en veel keuze...
Altijd snelle levering Onderdelen altijd in voorraad Mooie prijzen niet te duur
Kapotte rooster geleverd geld terug of voucher met bedrag terug+ verzendkosten. O dan wel? Telefonisch kunnen ze niets voor je doen. Met de chat WhatsApp is ook een drama . Artikel is al paar dagen uit mijn deur en bij hun. Vraag om voucher waar die blijf ? Ja maandag regelen we de retour. Schandalig bedrijf!!!!!
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Enorm vervelend dat u een beschadigd artikel kreeg. Onze excuses hiervoor. Wanneer een onderdeel met schade is geleverd, is het inderdaad de bedoeling dat dit via ons retourportaal wordt gemeld. Mijn collega's van de retourafdeling handelen het dan verder af. Het verwerken van een retour neemt inderdaad enige tijd in beslag. Onze excuses dat uw ervaring met onze webshop hierdoor vervelend was. Uiteraard nemen we uw feedback mee naar de verantwoordelijke afdelingen. Met vriendelijke groet, Anita
5 Banksstraat
Ede 6718 XP